Külübümüzün özeti
Hazırlık Karşılaşmalarımız
Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum
Külübümüzün özeti
Hazırlık Karşılaşmalarımız
Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum
Gecikme için özür dileriz. Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başaraılar.
Teşekkürler güncelleme geliyor![]()
Hocam Tüm Trabzonla maç yapmışsın başarılar![]()
Gelen giden tablomuz
Not:Fierronun satın alma opsiyonu var taktiğe uyum sağlarsa seneyede kadromuzda bulunabilir
Lige başlangıç yapıyoruz
Çok hata yaptık diyebilirim pozisyonlarımız tehlikeli değildi dandun bir futbol oldu iki takım içinde.
Avrupada ilk rakibimiz
İlk maçtan riskli bir skorla ayrılıyoruz
Bursa darma duman oldu sağlı sollu ataklarımızla bize yakışan bir futbol sergiledik ve Didier Zokora Trabzonspor için ilk golünü atıyor
Tur gitti derken riske girdim ve 3 oyuncuyuda erken değiştirdim Henrique maçı kurtardı gruplardayız !!!
Bu kadar topa sahip olupta gol atamayan tek takım biziz heralde çok kaçırıyoruz kaleyi bulmakta çok zorlanıyoruz
![]()
Hocam Fierro taktiğine uyum sağlasada sağlamasa da al Trabzon'un geleceğin kurtarırsın , Veysel transferi de çok iyi olmuş , sağ bek ve orta sahada tam bir joker .
Uefadaki grubumuz
![]()
Sahada Veysel Şov
Defansımız dağıldı resmen beraberlikle kurtulduğuma sevindim resmen mustafa abdullah ikilisi ligde çok iyi gidiyorlardı ama avrupa fazla geldi onlara
Kayseri Es-Es fark etmez Henrique affetmez
Fierro durdu Henrique vurdu
![]()
Gerçekten erkenden yediğimiz kırmızı kart yüzünden dağılacağımızı düşündüm ama inanılmaz bir oyun sergiledik tebrik ediyorum çocukları
Kıskananlar Çatlasın
1 tane hattrick yetmez
Hakem maçı katletti diyebilirim tamamen tarafsız konuşarak inanılmaz yanlış bir penaltı maçı çevirecekken çok saçma bir kırmızı bizi bitirdi tabi burda fuat hocayıda kutlamak lazım adrian colman fierro 3ünüde durdurdu 6.5 ortalamayı geçemediler 1 dakika bile
![]()
Hocam henrique yi neyle besledin bende 38 mac 5 gol atti maksimumhakemler öyle yapacak bir şey yok
Belediye cezayı kesti
3 puanı Henrique getirdi
Avrupada fırtına devam ediyor
Henrique Fierro ikilisi gerçekten kalitesini belli ediyor çok iyi anlaşıyolar buda sahaya çok güzel yansıyo
![]()
Puan durumu
![]()
Başarılar...
malatyAdana!
Cenk tosunun inanılmaz pasıyla yediğimiz gol gitti 3 puan
Bir türlü yenemiyoruz ama gruptan çıkıyoruz
Fenerbahçe üstün oynadı diyemeyeceğim kontra amacımızdı ama kuyt inanılmaz bir performans gösterdi
Daddy's home
Birincilik maçıydı birinci olarak çıktık
Emre çolağın barcelona gelde beni al dediği bi maç oldu inanılmaz oynadılar ama beraberliği kurtardık
![]()
Maçlar şöyle bir baktım da en güzel maç Sivas maçı imiş hocam, iki tane hat-trick takdire şayan. (:
Sivas maçı gerçekten entresan olmuş iki oyuncun 3 'er gol atmış , ligde ilk yıl Şl 'ye katılman biraz zor gözüküyor
Karagümrük yanıyo
Halil Şansını iyi değerlendirdi
Uzatmalarla Türkiye kupasındayız
Avrupa ligi rakibimiz ligde sıkıntı çeken udinese
Türkiye Kupası grubumuz
Henrique durdu Halil vurdu
Puan durumu
![]()