Başarılar.
Başarılar.
ThreepWooD
Teşekkür ederim panpa leite.
5267
Fernandes'den iyi para kazandırdım. Onun yerine hali hazırda Oğuzhan varFernandes'in yokluğunu aratmayacaktır. Mesajın için teşekkür ederim.
19karabulut07
Devre arası güncellemesi yayınlandıktan sonra ilk defa Beşiktaş ile oynuyorum. Güncellemeden önce Fernandes oyunda rezilleri oynuyordu. Devre arası güncellemesinde özelliklerine baktığımda baya iyileştirilmiş. Doğrusu hiç oynatmadım bilmiyorum ama öyle diyorsan öyledir.
Ayrıca Fernandes'i 17.5 M€'ya sattım ama bana düşen pay 2.5 M€ oldu. Şu an kullanabileceğim transfer bütçesi 3.3 M€. Bu parayı da şimdi değil devre arası harcamayı düşünüyorum. Mesajın için teşekkür ederim.
kalemci
Niang'ı kullanıyorum. Ama devre arasında sözleşmesini feshedersem yıllık maaşının yarısını ödemiş olacağım yoksa tamamını ? Elimde benim kullandığım forvet tipine uygun Almeida, Pektemek, Holosko var ama buda Niang. Fernandes'i sattım bide Niang'ı göndermek istemedimMesajın için teşekkür ederim.
MuraTBudaN
Mesajın için teşekkür ederim.
----------
4 TANE HAZIRLIK MAÇI OYNADIK.
Spoiler: İlk 11'ler
.
.
-
.
.
-
.
.
-
.
.
Emre Özkan'ı BUGSAŞ Spor'a kiraladık.
.
.
İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık karşılaşmalarında 3 galibiyet , 1 beraberlik aldık. Bütün oyunculara şans verdim. En çok göze çarpan Pektemek'in attığı goller ve Dentinho'nun asistleri oldu. Sivok ön liberoda verilen şansı iyi değerlendirdi. Önünde Oğuzhan ve Necip. Ortadaki üçlü sakatlık olmazsa bu üçlü. Ayrıca alternatif olarak Veli ve Hasan Türk var. Bu isimlerle idare edeceğim. Bu bölgede 2,3 sakat olursa mecburen mevcut taktikte oynamalar yapıp çift forvetli sisteme dönüş yaparım muhtemelen.