Başkan Ertan mı ? İzzet mi ?
Kaç Tane Başkanın Var![]()
Başkan Ertan mı ? İzzet mi ?
Kaç Tane Başkanın Var![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam o yeni başkan gelmeden 1 2 gün önce aldığım SS![]()
malatyAdana!
Recep Niyaz ve Okan Deniz helal olsun İBB 'ye zor maç olacak gibi İbb 'nin kadro fena değil
Cebrail Sallamış Golünü
İBB'nin Okan'ı, Recep'i Varsa Malatya'nın da Cebrail'i Var![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Adamın kadrosunda melek var ya![]()
Spor Toto SüperLig | 2.Hafta
Muhteşem oynadık tek kelimeyle. Maça Kontra futboluyla çıktık güzel paslamaşlarla bir kontratakdan golü bulduk bunlada sınırlı kalmadı Leandro iki kez kaleciyle karşı karşıya kaldı kalecinin üstüne nişanladı. Rakibimizin ise direkten dönen tek topu dışında Volkan Şen'in iki üç kez tehlikeli ortalarından başka girişimi olmadı 2 de 2 yaptığımız için çok mutluyuz takımda olumlu bi hava var beklenmeyen bir galibiyet oldu bizim için.
malatyAdana!
3'te 2 muazzam hocam.
3'te 2. yapman güzel ama orta alan kanat oyuncularını fazla hucüma cıkarma.rakip oyuncular kilitleniyo ..
birde welcome'u bi dene derim forvet hattında. sudan ucuz
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Transferlerin arasından en çok dikkatimi çeken Giles Barnes oldu. Yararını görürsün diye düşünüyorum![]()
4.HAFTA
2 Kırmızı kart , 2 Penaltı , 2 Gol , 3 Puan. Hakem resmen maçı katletti resmen maçı Bursaspora kazandırmaya çalıştı ama başarılı olamadı Kalecimiz Tolgahan iki penaltıyıda kurtardı. 10 kişi kalmamıza rağmen Barnes'in defansın arkasına attığı topa yetişen Worgu kaleci Carson'u çalımlayarak topu Bursaspor ağlarına gönderdi ve zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönüyoruz Haftaya 2 oyuncumuzdan yoksun oynayacağız rakip Çaykur Rizespor ama bu iş burada bitmedi Koray Gençerler!
malatyAdana!
Son maç olay maç olmuş 2 penaltı kaçmış 2 kırmızı kart çıkmış. İnanılmaz bir 4 hafta geçirmişiz. 5 maç puan alamasak bile küme düşme potasında olmayızSenin gözünden kaçmış olabilir son görüntüdeki temada skor gözükmüyor hocam
![]()
6.HAFTA
Üst düzey bir performans sergiledik rakip takımın 2 şutu var kaleye birisi direkte patladı başka bir atak girişimleri olmadı . Maçın ilk yarısında onlarca pozisyon harcadık ama Leandro bugün formundaydı ve bekleneni yaptı . Leandro'nun yanı sıra Sakaryaspor'dan geçen sezon başında aldığımız Ali Genç'i ikinci yarıda oyuna aldım ve son golde muhteşem bir asist yaptı çok iyi işler çıkartıyor gençlerimiz.
Bu kadar iyi olacağımızı gerçekten bende tahmin etmiyordum tabi daha 6 hafta oynandı fakat takımın performansı çok sağlam. Ve puan durumu ;
Haftaya İstanbul'a gidiyoruz Galatasaray'a konuk olacağız.
malatyAdana!
Ligin yeni ekipleri formda hocam, GS macindan en az 1 puan bekliyorum.
Sezona başlangıç harika olmuş. Gs deplasmanındaki 1 puan çok değerli. Küme düşmeyeceğin kesin ama nerde bitireceksin merak ediyorum.![]()
TariboWest
8.Hafta
9.Hafta
Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
Beşiktaş maçı hariç performansımız üst düzeyde devam ediyoruz. Beşiktaş maçında yapılan kaleci ve stoper hataları yüzünden birbirinden saçma goller yedik. Kasımpaşa maçında ise son dakikalarda yine kaleci hatasından golü gördük kalemizde herşeyin güzel olması için uğraşıyoruz kupada 3.Tur maçında içerde Şanlıurfaspor'u konuk edeceğiz.
malatyAdana!