Ben bu oyunda birçok şeyi görmezden geldiğim için bana zevk veriyor. Direklerin hepsini normalde dışarı çıkmış gibi düşünyorum, sakatlıklar bazen abartı oluyor ama bazen de normal seviyede gerçekleşiyor, artık her sene 3-4 oyuncuyu sene başından kayıp olarak düşünüyorum. Takımda taktiği oturttuktan sonra zaten saçma hareketler azalıyor, arada olanları da normal olaymış gibi kabullendim.

Benim düşüncem oyundan zevk alanlar olayları bu şekilde kabul edebilenlerdir, alamayanlarda beklentileri fazla olanlar. Oyunu Kasım ayında aldım ve saçma olaylar yüzünden 3 ay kadar oynamak için bekledim, o kadar saçma olay vardıki oynamak zevk vermiyordu.

Barca ve Real'a 5, 6 atma olayı galiba birtek bana olmadı tam tersi onlar sürekli bana 5 atıyordu. Hatta bu takımlara karşı ilk galibiyetimi 4. yılımda birçok oyuncu takviyesi ile aldım. Bütün millet nasıl bu şekilde galibiyet alıyor anlamış değilim. Benim oyunumda bu tarz saçma galibiyetler de olmadığı için ben zevk alıyorum. Zaten saçmalıklar olsa uzun süre oynayamam hemen sıkılıp yeni kariyer açarım.