1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Bir gün değil, Her gün BEŞİKTAŞ | 2.Sezon

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

nfornirvana

Pektemek daha ön plana çıktı. Ama Almeida ve Niang'ın arkasında. En çok Dentinho'nun performansı dikkat çekici. Mesajın için teşekkür.

Papi44

Aynen. İlk sezonu eldeki kadroyla ilk dörtte tamamlarsam ikinci sezon çıtayı yükseltirim. Mesajın için teşekkür.

BaGa TaRKaN

Takımın durum içler açısı bu seride. İlk sezon çok sancılı geçecek. İlk sezonu atlatayım hele bir ondan sonrası gelir. Ama ilk sezon çok kritik. Mesajın için teşekkür.

SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLIYOR
    .

.
    STSL 1.Hafta | Beşiktaş 0-2 İBB
    .
    Spoiler: İlk 11'ler 

.
    .

.
    Rakip iyi kitledi. 60'dan sonra Pektemek ve Holosko değişiklikleri de etkisini göstermeyince 80'dan sonra riski aldım. Ama bu ters tepti. Rakip bulduğu boşlukları iyi değerlendirince 2-0 gibi net skorla galip ayrıldı. Kumarı oynadık ama kaybettik. Rakibin gole kadar pozisyonu yoktu.
    .
    STSL 2.Hafta | Elazığspor 0-1 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Kontrolümüzde geçen maçı son dakikalara doğru Ersan'ın duran toptan kazandırdığı golle tek farklı galip geldik. Bursa deplasmanı öncesi ligde ilk galibiyeti almak moral oldu.
    .
    STSL 3.Hafta | Bursaspor 1-3 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Maça Niang mı yoksa Almeida ile mi başlayayım diye ikilemde kalmıştım. Tercihimi Almeida'dan yana kullandım. Utandırmadı ve iki gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada 3-1 galip ayrıldık.
    .
    STSL 4.Hafta | Beşiktaş 1-0 Gaziantepspor
    .

.
    .

.
    Bu kez tercihimi Mamadou reyizden yana kullandım. Attığı golle üç puanı kazandırdı. Çok çetin bir mücadele oldu. Oyuna hükmetsek bile Antep zor anlar yaşattı.
    .
    KARTAL'DA OĞUZHAN ŞOKU
    .
    İlk dört haftada iyi bi performans sergileyen Oğuzhan sakatlandı. 4-5 hafta yaklaşık yani 1.5 aya yakın süreyle sahalardan uzak kalacak. Oğuzhan takımın oyun kurucusu. Onun yerine Necip'i kullanacağım. Gerektiğinde Hasan Türk'ü oynatmaktan çekinmeyeceğim.
    .

.
    Bu arada Emre Özkan'dan sonra Mertcan Demirer'i Bayrampaşa'ya kiraladık.
    .

.
    STSL 5.Hafta | Sivasspor 2-1 Beşiktaş
    .

.
    .

.

.
    Sivas deplasmanı öncesi Oğuzhan'ın sakatlığından sonra birde sol taraf felç oldu. Süzen ve Dentinho'yu sakatlığından dolayı oynatamadım. Bide maçın başında Veli Kavlak kazmalığını konuşturunca takımı 10 kişi bıraktı.. İşler iyice zorlaştı. 10 kişi kalınca Sivasspor'a karşı koyamadık.

Bu deplasmandan üç puan çıkartabilseydim önümüz açıktı ama işte sakatlıklar işi bozdu.
    .
    STSL 6.Hafta | Beşiktaş 2-1 Akhisar
    .

.
    .

.
    Bu maç öncesi Sivok sakatlanınca onun yerine İ.Toraman'ı ön liberoya çektim. Oğuzhan ve Veli'nin yokluğunda Hasan Türk'e forma şansı doğdu. Kendisi verilen şansı iyi değerlendirdi. Geriye düşmemize rağmen maçı çevirdik. Sivas yenilgisinden sonra kritik bir galibiyetti. Şimdi önümüzde zorlu beş maç var.
    .

.
    STSL PUAN DURUMU
    .

.
    Fenerbahçe'nin bir maçı eksik.
    Last edited by Mamadou : 24.Nisan.2013 at 03:00

Mesaj Yetkileri