Avaab
Aynen. FM'de de şansımız tutmuyorSonrasında toparladık evet ama sakatlıklar işi bozuyor.
STSL 7.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Beşiktaş
.
Spoiler: İlk 11'ler
.
.
.
Dengede geçen maç golsüz sonuçlandı. Son 20 dakikada Niang iki tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremedi. Birini atsa üç puana uzanan taraf olacaktık.
.
Bu maçta sakatlanan Hilbert sahalardan 3-4 hafta uzak kalacak.
.
.
STSL 8.Hafta | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa
.
.
.
.
Baştan sona üstün oynadığımız karşılaşmada şanssız bir şekilde gol yiyerek iki puan bıraktık. Rakiplerin kaybettiği haftada kazanamamak kötü oldu.
.
HRVOJE CALE BEŞİKTAŞ'TA
.
Boşta olan Cale ile 3 yıllık anlaşma imzaladık. Şu an kanatları önde kullanıyorum. Ama Cale'yi alarak Süzen'i 4-1-4-1'in önünde kullanacağım. Cale'yi sol bek. İnşallah istediğim şekilde faydalanabilirim.
.
.
STSL 9.Hafta | Trabzonspor 2-0 Beşiktaş
.
.
.
.
İstatistiklere bakıldığı zaman maç dengede geçmiş gözüküyor. Ama maça hızlı başlayan ev sahibi ekip erken dakikalarda bulduğu iki golle üç puana uzanan ekip oldu. Bizim açımızdan işler kötü gidiyor.
.
AYKUT DEMİR BEŞİKTAŞ'TA
.
Kulübünden ayrılmak isteyen Aykut Demir'i 2.9 M€ karşılığında transfer ettik. Sezon başı 4 M€ teklifimi reddetmişti kulübü. Ama oyuncu ayrılmak isteyince gayet iyi bir rakama aldığımı düşünüyorum. Böylece Ersan'ın yanına mücadeleci bir stoper bulabildim. İbrahim Toraman yetersiz kalıyordu. Hrvoje Cale ve Aykut Demir takıma devre arasında katılacak.
.
.
STSL 10.Hafta | Beşiktaş 4-1 Antalyaspor
.
.
.
.
Son haftalardaki kötü gidişata dur demek adına çok kritik bir karşılaşma oynadık. Bu maçta Uğur Boral'ı oynatarak 4-1-4-1'e geçiş yaptım. Dizilişte 4-5-1 gözüküyor ama 4-1-4-1 oynadık. Temiz bir galibiyetti şimdi önümüzde zorlu Kayseri deplasmanı var.
.
STSL PUAN DURUMU
.
.
Kötü gidişata rağmen lider ile aradaki puan farkı sade 4. Ligin ilk haftasındaki İBB maçında riski almasaydım en kötü 1 puan, Gençler deplasmanında Niang bulduğu %100'lük iki net pozisyondan birini atsa, tek kale oynadığımız Kasımpaşa maçında o golü yemesek şu an bir puan farkla liderdik. Ama şimdi durum kritik. Önümüzde zorlu maçlar var. Kayseri deplasmanı ve sonrasında sahamızda lider Eskişehirspor ile. Ya çıkacağız, ya batacağız ortası yok. Önümüzdeki maçlarda 4-1-4-1'e geçiş yapacağız. Antalya maçındaki oyunu diğer maçlara taşırız inşallah.

Sonrasında toparladık evet ama sakatlıklar işi bozuyor.