Yahu bırakın ne emeklisi böyle adam emekli mi edilir. Ben olsam kulübü falan üzerine yaparım adamın
Bu arada Barcelona bitmiş![]()
Yahu bırakın ne emeklisi böyle adam emekli mi edilir. Ben olsam kulübü falan üzerine yaparım adamın
Bu arada Barcelona bitmiş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla bu maçta hakem konuşulacaksa ilk önce Bayern'e çalmadığı penaltıların hesabı sorulmalıdırZaten onları çalsa bu maç daha farklı biterdi..
San Marino görünümlü BARCELONAne güldüm ama
![]()
Bu arada gerçekten Barcelona'yı Şampiyonlar Liginde 3 ve 3'den fazla farkla yenen takım ünvanı gitti![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
'' Telefonu aç Barça, Arjen Robben '' çok fena![]()
Günün esprisi Hakan Şükür'den...
"Bayern'in kalesinde kim oynuyor?))
Gol yemediğine göre "No yer"dir))"
Vay be Barça bir anda geyik konusu oldu.![]()
Bayern 5 yıl önceki Chelsea'ye çok benziyor. Her bir oyuncusu daha önce bu kupayı kazanamamış , aç. Final sendromu yaşamazlarsa yine kupanın sahibi belli. Oyuncular bunun bilincinde kupayı bir defa da olsa kazanmanın hırsıyla oynuyorlar. Yani başlarında hoca olmasa da bu adamlar çıkar takır takır oynarlar. Bu sezon Bayern bam başka bir takım oldu.
Bence Bayern Münih sahaya çıkarken adamları tek tek saymalıyız,sahada resmen 22 kişi var gibiydi her yerde ikişer ikişer duruyorlardı.İşte bunlar hep koşmak.Ha birde hakemler var.sahada bulunma dışında bir işlevleri yok hakemlerin bu sezon.
Tito Vilanova açıklama yapmış maçtan sonra;
http://inciswf.com/tabiricaizse.swf
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
e casillas demisti zaten barcelona bir moda , real madrid ise bir gelenektir.Moda geçici,gelenek ise kalicidir barcanın modasıda geçiyor yavastan
Bence Bayern Münih şampiyon olacak ama burada unutulan bir şey var.
Real Madrid'in olduğu her turnuvada Real Madrid favoridir.
Barca pinçik oldular.
Not: Her maçtan sonra Barca'ladılar, başlıgına tepki olarak.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bayern'in sahasındaki son 3 maçı:
B.Munih 9-2 Hamburg
B.Munih 6-1 Wolsburg
B.Munih 4-0 Barcelona
Gözle görülür bir düşüş var
Haklı mı haksız mı gelde çık işin içinden![]()
Bayern sanki U15 takımıyla oynuyordu. Fizik olarak Barca'ya fazla geldiler. Barca'nın artık adam akıllı bir forvet almasının zamanı geldi, pas oyunuyla bir yere kadar gidiyor.
Bayern fizik olarak inanılmaz gerçekten barcelonadaki bu düşüşü herkes görmüştür taki bayerndeki yükselişide umarım s.l ni bu sefer bayern alır hatta bayern bile değilde robben alsınadam kac senedir dünya kupası olsun s.l olsun fınal oynuyor bır turlu alamıyor
![]()
Barca'ya çok iyi bir stoper, çok iyi bir forvet ve çok iyi bir kanat oyuncusu şart. Puyol yaşlandı, Villa yetersiz, kanatta da Pedroyla falan olmaz. 4-3-3'ten de vazgeçmeliler artık bence. Ezberlediler iyice sistemlerini, rakip takımlar.
Bu takimin hocasini sezon sonu yolluyorlar adamlardaki lukse bak. Bizde istesek bulamiyoruz olaya bak ya.
Yollamıyorlar Mustafa emekli oluyormuş adam.Yoksa niye yollasınlar yahu.Bu arada Bayern Munih bu maçla beraber kupayı kimseye bırakmayacağını gösterdi hocalarına yakışır bir final yaparlar 3 kupayla kapatırlar sezonu.
Akşam ki maç için Arap kanalı faln yok mu beyler?
Bence ne yapıp edip bu emeklilik kararından vazgeçirmesi lazımdı Bayern yönetiminin.Gurdiola'nın takımı bu seviyeye taşıyıp taşıyamayacağı şüpheli.Gerçi denemişlerdir mutlaka vazgeçirmeyi.Bir de şöyle bir şey var.Kararından dönse aynı motivasyonu yakalayamayabilir.O zaman da bu kadar başarılı olması zor.Şöyle bir senaryo gelmiyor değil aklıma.Guardiola beklentileri karşılayamayacak,yerine ya başka bir hoca getirilecek,ya da Hynckes'ten geri dönmesi rica edilecek.Olması muhtemel bir senaryo.Guardiola'dan sonra başka bir hoca getirilirse ve o da beklentileri karşılayamazsa er ya da geç bu yola başvurulacak sonuç olarak.
So what?
Saike
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ya ben dün bu maçı izlemeyi unuttum dersem. Benim üyeliğim iptal edilmez değil mi?
Unuttum ya la maçı...![]()
Münih'in böyle akıllı, baskılı ve 90 dakika müthiş pres ile oynaması takdire şayandı. Adamlar Barca'ya göz açtırmadı resmen. Kupa kesinlikle bu futbol devam ederse Münih'in olur. Gönlüm Dortmund'dan yana ama.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Aslında Dortmund,Bayern'i en çok zorlayan takım yani finalde Bayern-Dortmund eşleşmesi olursa çok zevkli geçeceği kesin.Ligde 1-1 bitti aralarındaki maç daha Dortmund'un sahasında karşılaşmadılar.Kupada da 1-0 yenmişti Bayern yani fark yapamıyorlar çekişmeli maç olacaktır kesinlikle ama Dortmund'un önünde Madrid engeli var şuan bugün evinde yenseler bile bunu kesinlike gol yemeden yapmaları lazım ki bu çok zor görünüyor bence mutlaka gol yiyeceklerdir deplasmanda iyi bi skora yatma taktiği şart onlara tabi evinde yenerlerse.
Madrid varken en onemliside mourinho varken bayern ve dortmund sadece hayal kurar kupayla.
İki yıl sonra falan Bayern'i bu kupada çeyrek finalde elenirken görürüz belki. Ama Barca istikrarından hiç bir şey kaybetmez. La masia'yı yakmadıkları sürece Barcelona devri kolay kolay bitmez. Adamlar leblebi gibi oyuncu yetiştiriyor. Her sezon 1,2 oyuncu mutlaka geliyor alttan.