-
Transferler revizyon açısından iyi olmuş hocam, ligde de kupada da gayet emin adımlarla ilerliyorz. Böyle devam.
-
nfornirvana
Aynen kadro derinliği oluşturmam gerekiyor. Bütçe çok az ama buna rağmen her bölgenin iki adamı olsun istiyorum. Biraz olsun yol aldık. Mesajın için teşekkür.
.
STSL 20.Hafta | Beşiktaş 0-1 Bursaspor
.

.
.

.
Lig devam ederken Milli takım kampında olan oyunculara ilk kez bu seride karşılaştım. Cenk, Aykut, Ersan, Veli, Necip, Almeida ve Sinan Milli takım kampında oldukları için oynatamadım. Geriye ne kaldı ki zaten. Bu maçı kaybettim ama saymıyorum.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Hasan Türk 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
Milli maçta sakatlanan Veli Kavlak 1 ay sahalardan uzak kalacak. Tam iyi giderken Milli takım maçları bom bok etti. İyi gidişatı baltaladı.
.

.
Devre arası transfer edilen Aykut Demir Milli takıma yükseldi.
.

.
STSL 21.Hafta | Gaziantespor 0-2 Beşiktaş
.

.
.

.
Tam kadro gittiğimiz deplasmandan 2-0 gibi net bir skorla galip ayrıldık.
.
Gelen oyuncular, giden oyuncular, Milli maç arası derken tam olarak bundan sonrası için kadromun son halini, taktiğimi paylaşayım. Biraz olsun kadroyu toparladık. Transferde daha çok alternatiflere yöneldim. Sezon sonu verilecek bütçeye göre çok iyi bir orta saha almak hedefim. 25 kişilik kadro gözükmeyenler Muhammet, Veli ve Hasan Türk. Her oyunumda max. 25 kişilik kadro kurarım.
.

.
.
STSL 22.Hafta | Beşiktaş 0-2 Sivasspor
.

.
.

.
Sahamızda beklenmedik bir kayıp. Rakip ilk dakikalarda öne geçince geri çıkartamadık. Olsun telafi edeceğiz mutlaka.
.
Antrenmanda sakatlanan Uğur Boral 5 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
STSL 23.Hafta | Akhisar 1-3 Beşiktaş
.

.
.

.
Almeida'nın yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-1 kazandık. Sivas maçında alınan yenilgiyi telafi ettik.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Gökhan Süzen 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak. Sakatlıklar epey can sıkmaya başladı.
.

.
STSL PUAN DURUMU
.

.
Diğer güncellemede yayınlayacağım 5 karşılaşma;
.

.
Mesaj Yetkileri