Ralf
Ben 22 M€ olarak ayarladım oyuncu çok dedi. 20 M€'ya çektim bu kez Arsenal 17.5 M€ teklif etti. Teklifi geri çekmesinler diye kabul ettim. Mesajın için teşekkür.
.
Türkiye Kupası Yarı Final İlk Karşılaşma | Antalyaspor 2-0 Beşiktaş
.
Spoiler: İlk 11'ler
.
.
.
Maalesef çok kötü oynadığımız bir karşılaşmaydı. Peş peşe iki gol yedik. Buradan dönüş olur mu Antalya gibi savunmacı bir takıma karşı zor ama yinede deneyeceğiz.
.
STSL 24.Hafta | Beşiktaş 1-1 Gençlerbirliği
.
.
.
.
İyi oynadığımız karşılaşmada sonlara doğru skoru koruyamayınca iki puan yitirdik. Özellikle iç saha maçlarında öne geçip puan yitirdiğim maçlar oldu. Paşa, Eses, Gençler maçları. Bide mağlup olduğum İBB, Bursa, Sivas maçları var. İç sahada daha iyi sonuçlar alabilseydim şampiyonluk yarışı içinde olurdum. Ama ilk sezon kadroyu oturtmaktı hedefim. İlk sezon ilk üç benim için yeterli olacaktır. İlk üç sırada bitireyim tamam.
.
STSL 25.Hafta | Kasımpaşa 0-1 Beşiktaş
.
.
.
.
Rakibin 9 kişi kaldığı karşılaşmada Sivok'un sonlara doğru uzaktan attığı golle üç puanı aldık. Önemli bir üç puandı. Böylesine sert oynayan bir rakibe karşı sakat vermemekte önemliydi.
.
STSL 26.Hafta | Beşiktaş 1-0 Trabzonspor
.
.
.
.
Trabzonspor bu maç öncesi Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına geçirdi. Çetin bir mücadele olacağı belliydi. Nitekim hatanın az olduğu, kısır geçen karşılaşmada Ersan Gülüm yine kornerden attığı kafa golüyle üç puanı kazandırdı.
.
STSL 27.Hafta | Antalyaspor 0-1 Beşiktaş
.
.
.
.
Üst üstte kazandığımız iki lig maçından sonra yine tek farklı kazanmasını bildik. Tam kadro çıktığım hiç bir maçı kolay kolay kaybetmedim. Yeter ki şu sakatlıklar önümü tıkamasın. Sakatlık olduğu zaman işin rengi değişiyor.
.
STSL PUAN DURUMU
.
.
Diğer güncellemede yayınlayacağım dört karşılaşma;
.
.