YALI1925
Evet sakatlıklar çok kötü ama yapabileceğim bir şeyde yok ki. Ben sürekli düşük tempoda oynatıyorum. Yani taktiği yaparken ona göre ayarlamıştım. Antrenmanların seviyesi de o kadar yüksek değil ama yinede sakatlıklar oluyor. Yeni sezona iyi bir kondisyoner almam şart oldu. Mesajın için teşekkür.
.
Antrenmanda sakatlanan Erkan Kaş 5 hafta sahalardan uzak kalacak.
.
.
STSL 28.Hafta | Beşiktaş 0-1 Kayserispor
.
Spoiler: İlk 11'ler
.
.
.
Tabiri caizse tek kale oynadığımız karşılaşmada tek pozisyonda gol yiyerek mağlup ayrıldık.
.
Bu maçta sakatlanan Aykut Demir sahalardan 3-4 ay uzak kalacak. Bu sakatlık hiç akmadı. Çok iyi oynuyordu ama yeni sezona kaldığı yerden devam edecek.
.
STSL 29.Hafta | Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş
.
.
.
.
Aynı puanla girdiğimiz haftada Eses deplasmanında istediğimizi aldık.
.
Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Karşılaşması | Beşiktaş 0-0 Antalyaspor
.
.
.
.
Antalyaspor ilk maçta elde ettiği avantajı iyi değerlendirdi. Ligin en iyi savunmacı takımına karşı turu buradan çeviremeyeceğim belliydi. İlk yarı kontrollü oyunu tercih ettik, ikinci yarı bütün hücum elemanlarını sahada tuttuk. Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince elendik. Kupada son dörde kaldık. Hedefim en azından final oynamaktı ama olmadı.
.
Antrenmanda sakatlanan Oğuzhan Özyakup 9-11 gün sahalardan uzak kalacak.
.
.
Antrenmanda sakatlanan Hrvoje Cale 7 hafta ve 2 ay arası sahalardan uzak kalacak. Tek tek iyi oynayan oyuncular sakatlanıyor.
.
.
STSL 30.Hafta | Beşiktaş 2-0 Karabükspor
.
.
.
.
Sakatlara rağmen, şanssızlıklara rağmen, kupadan elenmenin verdiği moral bozukluğuna rağmen sahamızda üstün oynadığımız karşılaşmayı 2-0 gibi net bir skorla kazandık.
.
STSL PUAN DURUMU
.
.
Diğer güncellemede yayınlayacağım dört karşılaşma;
.
.
Kendi sahamızda Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Sakatlıklar maalesef arttı. İki, üç önemli oyuncum sakat. Bu iki maçı geçmem zor gözüküyor. Ordu ve MİY deplasmanında 6 puan hedefimiz. Kalan dört maç zor. Üçüncülük için 6 puanlık bir avantaj var. Ama Eskişehirspor'un fix. daha kolay. 3. olsak 4. olsak Avrupa kupalarına katılacağız her halükarda. Ama hedefim 3. olmak. Maçları oynuyorum 1,2 saate kadar güncelerim. İlk sezonu tamamlamış olacağım.
.