-
-
manager725
6 verdiler. Mesajın için teşekkür.
BaGa TaRKaN
Sakatlıklar son haftalarda zıvanadan çıktı. Yapacak bir şey yok
İki derbi ve üstüne bu seride en kıl olduğum deplasman Orduspor maçları olunca altı puanlık avantaj işe yaramadı. GS maçında son dakikada yemeseydim golü üçüncü sırada tamamlayacaktım. Mesajın için teşekkür.
.
İbrahim Toraman ve Muhammet Demirci'nin sözleşmesini uzattık.
.
.
Geçen sezon Fernandes'in satışından 14 M€ kar açıklandı.
.
.
Geçen sezon Beşiktaş'ta yılın oyuncusu Ersan Adem Gülüm seçildi.
.
.
SEZON BEKLENTİSİ
.
.
KADİR BEKMEZCİ VE MURAT CEYLAN BEŞİKTAŞ'TA!
.
Geçen sezon devre arasında anlaştığımız Kadir Bekmezci ve Murat Ceylan'ın transferleri tamamlandı. Yalnız Murat Ceylan'ı oynatmayacağım için başka bir takıma kiralamayı düşünüyorum.
.
.
Diğer güncellemede yeni transfer döneminde anlaştığımız oyuncuları paylaşacağım. İki forvet, bir sol açık, bir tane defansif orta saha transferini tamamladık. Ayrıca bi kaç oyuncu ile yolları ayıracak. Kiralık oynayıp kiralık sözleşmesi biten genç oyuncuları başka takımlara kiralayacağız.
.
-
Mamadou Niang ve Dentinho'nun kiralık sözleşme bittiği için takımdan ayrıldılar.
.
Erkan Kaşın sözleşmesi sona erdiği için takımdan ayrıldı. Yeni sözleşme yapmadık.
.
Tanju Kayhan ve Burak Kaplan'ın kiralık sözleşmesi bittiği için takıma geri döndüler. İki oyuncuda takımımda olacak. Özellikle R.Hilbert'i yerli bir sağ bek ile yedeklemeyi düşünüyordum. Tanju Kayhan'ı bu bakımdan yeterli görüyorum.
.
Murat Ceylan, Erkan Reşmen, Samet Bülbül, Koray Yıldız, Berat Çetinkaya, Kadir Arı, Atın Nukan, Mehmet Akyüz, Uğur Boral ve Sinan Kurumuş'u başka takımlara kiraladık.
.
.
Diğer güncellemede bu kez anlaştığımız oyuncuları, sattığımız oyuncuları, oynadığımız hazırlık maçını ve Avrupa ligi ön elemesinde oynayacağımız rakibimiz belli olacak.
.
-
Öncelikle teknik heyeti değiştiriyorum. Önceki teknik heyette bulunan personellerle sözleşmelerini feshettik. Başta Roland Koch ile anlaştım. Asistan olarak görev alacak. Yeni kaleci antrenörü ve kondisyoner ile anlaştık. Daha sonraki güncellemede paylaşacağım teknik heyet listesini daha isimler tam net belli olmadı. Bu kez ekibimi iyi kurmaya çalışıyorum.
.
Julien Escude'yi Gençlerbirliği'ne sattık. Oyuncunun kendisine bir kısım maaş ödemeye devam edeceğiz.
.
.
CENK TOSUN BEŞİKTAŞ'TA!
.
Gaziantespor'un forvet oyuncusu Cenk Tosun'u 1.1 M€ karşılığında transfer ettik.
.
.
EYONG ENOH BEŞİKTAŞ'TA!
.
Ajax'ın satılık listesine koyduğu defansif orta saha oyuncusunu 2.5 M€ karşılığında transfer ettik.
.
.
MARK GONZALEZ BEŞİKTAŞ'TA!
.
CSKA'nın satış listesine koyduğu sol kanat oyuncusunu 1 yıllığına kiraladık.
.
.
MUHAMMET DEMİR BEŞİKTAŞ'TA!
.
Gaziantepspor'un genç forvet oyuncusu Muhammet Demir'i 5 M€ karşılığında transfer ettik. Oyuncunun kendisi sağlam bir sözleşme yaptırdı. Bu transferde tam bir kumar oynadık.
.
.
Sezon öncesi ilk hazırlık maçımızı oynadık. Chivas karşısında sahadan 2-1 yenik ayrıldık.
.

.
.

.
Avrupa ligi üçüncü ön eleme turunda FK Borac Banja Luka takımı ile eşleştik.
.
.
Transfer çalışmalarım devam ediyor. Satacağım oyuncu var bir kaç tane o oyuncularla yolları ayıracağız. Diğer güncellemelerde paylaşacağım. Şu an oyunu oynamaya devam ediyorum.
-
Avrupa Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu 1.Karşılaşma | Beşiktaş 3-0 FK Borac Banja Luka
.

.
.

.
Baştan sona üstün götürdüğümüz karşılaşmayı yeni transferimiz Cenk Tosun'un üç golüyle kazanarak ikinci maç öncesi turu neredeyse garantiledik.
.
Bu maçta sakatlanan Hugo Almeida sahalardan 3-4 hafta uzak kalacak. Sezonun ilk maçında ilk ciddi sakatlığı verdik.
.
.
Avrupa Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu 2.Karşılaşma | FK Borac Banja Luka 0-6 Beşiktaş
.

.
.

.
İlk maçta olduğu gibi baştan sona üstün götürdüğümüz karşılaşmayı 6-0 gibi farklı bir skorla kazanarak bir üst tura yükseldik.
.
Diğer ön eleme turunda Levski (Sofia) ile eşleştik.
.
.
Mesaj Yetkileri