1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

McGregor: Golü kaleci değil takım yer.

KALECİLERİ GENELLİKLE YEDİKLERİ GOL SAYISIYLA DEĞERLENDİRİYORLAR. SENİNLE İLGİLİ ELEŞTİRİLER DE YEDİĞİN GOLLERİN NİTELİĞİNDEN ÇOK NİCELİĞİYLE İLGİLİ. SENCE BİR KALECİ HAKKINDAKİ DEĞERLENDİRMENİN KISTASI BU MU OLMALI?

-Bence bu şekilde bir değerlendirme aptalca. Çünkü futbol bir takım oyunu. Yenilen gollerin yanında benim değil Beşiktaş'ın ismi yazılıyor. Bir maçı takım olarak kazanır ya da kaybedersiniz. Golleri de takım olarak atar veya yersiniz. Sorumluluk hiçbir zaman tek bir oyuncuda değildir. Takımın genel oyununa bakmak gerekir. Elbette bazı maçlarda "Keşke şunu daha iyi yapsaydım" diye kendinizi eleştirirsiniz ama nasıl ki atılan gol sadece atan oyuncunun ürünü değilse, yenilen golden de sadece kaleciyi sorumlu tutmamak gerekir. Daha az gol yeseydik de bu yine benim sayemde olmayacak, benim dünyanın en iyi kalecisi olduğum anlamına gelmeyecekti; sadece Beşiktaş'ın ne kadar iyi bir takım savunmasına sahip olduğunu gösterecekti.

Adam haklı, röportajının tamamı çok güzel okumanızı tavsiye ederim.

Beşiktaş’ın idmanı öncesinde arkadaşlarıyla sohbet eden Niang, ”Burada çok güzel 5 ay geçirdim. Artık üst seviyede rekabet edecek gücüm yok. Sözleşmem bitince, Katar’a geri döneceğim” dedi.

Ayrıca güle güle Niang. 5 ayda olsa sevdim bu adamı.
    Last edited by manager725 : 01.Mayıs.2013 at 13:18

Mesaj Yetkileri