Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 339 sonuç

Konu: Uefa Avrupa Ligi [2012-2013]

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tahmin ettiğimiz gibi çıktı eşleşmeler.Chelsea'yi direk finale çıkarmak istiyorlar ama ben Basel'in sürpriz yapacağını düşünüyorum çünkü Chelsea fazla umursamıyor gibi bu kupayı Rubin maçında Hazard,Mata gibi as oyuncular yedekti.Temsilcimiz en zor takımı çekti kesinlikle.Benfica'nın temposuna ayak uydurmak zor ancak ilk maçın içerde olması bence iyi dışarda olsaydı ilk maçtan bitebilirdi iş.Şanslar bence %50 %50 inşAllah finale çıkarız ama benim final tahminim Basel - Benfica yönünde.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bırakın Allah aşkına nasıl Chelsea'yi direk finale çıkartmak istiyorlar diye yazabiliyorsunuz. Fenerbahçe'ye Basel gelse her şey doğru mu olacaktı. Hile, hurda ruhumuza işlemiş. İnsan neyse karşısındakini de öyle görürmüş ya bizimde düşünce yapımız böyle maalesef çok tuhaf. Basel Chelsea'den daha formda takımı (Tottenham) elemeyi başardı. Ne malum Chelsea'yi de geçmeyecekleri. Taş gibi takım Basel ne olacağı hiç belli olmaz. Hem Chelsea bu kupayı kazansa da bir prestiji olmaz. Ligde ilk dört yapıp gelecek sezon Şampiyonlar ligine kalmaları asıl amaçları. Bu kupayı ve FA Cup'ı kazanıp ligde ilk dördün dışında kalırlarsa kazanılan iki kupanın esamesi bile okunmaz. Şanslar eşit.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bırakın Allah aşkına nasıl Chelsea'yi direk finale çıkartmak istiyorlar diye yazabiliyorsunuz. Fenerbahçe'ye Basel gelse her şey doğru mu olacaktı. Hile, hurda ruhumuza işlemiş. İnsan neyse karşısındakini de öyle görürmüş ya bizimde düşünce yapımız böyle maalesef çok tuhaf. Basel Chelsea'den daha formda takımı (Tottenham) elemeyi başardı. Ne malum Chelsea'yi de geçmeyecekleri. Taş gibi takım Basel ne olacağı hiç belli olmaz. Hem Chelsea bu kupayı kazansa da bir prestiji olmaz. Ligde ilk dört yapıp gelecek sezon Şampiyonlar ligine kalmaları asıl amaçları. Bu kupayı ve FA Cup'ı kazanıp ligde ilk dördün dışında kalırlarsa kazanılan iki kupanın esamesi bile okunmaz. Şanslar eşit.
    Bende şansların eşit olduğunu düşünüyorum hatta Basel'in çıkacağını düşünüyorum sadece UEFA'nın bu gözle baktığını söyledim sonuçta finalde 1 tane adı olan takımın olmasını isterler.Zaten Mikel yaptığı açıklamada bu kupada olmaktan memnun olmadıklarını dile getirdi geçtiğimiz günlerde bu yüzden Basel'in şansı hayli yüksek diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yahu nasıl bu kadar olaylara olumlu ve de normalmiş gibi bakabiliyorsun hayret ediyorum.O senin dediğin anca gruplar ve 2.turda olmaz Uefa eğer TV geliri gibi gelirler olmasa çok sıkıntı yaşar.Olasılık olarak çeyrek finalde Real Madrid Barcelona Bayern ve Dortmund 4'lüsünden herhangi ikisi eşleşebilirdi eşleşmedi.Olabilir.Ama hepsi de kendilerine göre gayet zayıf ekiplerle eşleşti.Tur atlatmak istedikleri takımlar hakem hataları vs faktörlerle tur atladı.Sence bizim Galatasaray maçında falan penaltı diye yırtındığımız ama hakemin vermediği penaltı pozisyonları Real'e gelse hakemin vermeyeceğini garanti edebilir misin ? Uefa şu an istediği takımları istediği ile eşleştirebilir mesaj atmıştım kura çekimi konusuna sırasına kadar çıktı.Olacaklar belli be kardeşim.Neden Chelsea Benfica eşleşmedi Chelsea gibi favori gösterilen bir takıma aynı oranda sürpriz yaparak oraya kadar gelmiş Basel geldi.Son zamana kadar ben de olmaz diyordum ama şu son 2 3 kura çekimi sonrası Uefa'ya şahsi güvenim sıfır.Yani hile bizim değil Uefa'nın ruhuna işlemiş

Tamam bizim ruhumuza işlemiş peki de bütün dünya böyle düşünüyor. İngilizinden Afrikalısına. Onları naapcaz

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Benfica zor maç olacak ama turu geçeriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Fenerbahçe'nin finale kaldığını düşününce final günü ülkeyi düşünüyorum çok heyecanlanıyorum inşallah alacağız kupayı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

chelsea ilk yariyi 1-0 onde kapadi. gol v.moses...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Basel 1-2 Chelsea

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Finalde rakibimiz Chelsea demek Kapanmamış hesapları kapatma vakti
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İstedigim gibi oluyor inşallah finale çıkarızda Chelsea ile hesabı kapatırız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel maç olmuş anlaşılan 86'da Basel atmış 90'da David Luiz tekrar öne geçirmiş Chelsea'yi.2. Maç zaten alacaklardır finale ilk çıkan ekip belli oldu diyebiliriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eğer biz finale çıkabilirsek benim gönlümden rakip olarak Chelsea geçer her Fenerbahçeli gibi ama Basel sürpriz yapabilir bence rövanşta. Çok ters bir takım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Chelsea gelsin finale çıkmamız durumunda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Yazın oraya Fenerbahçe.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Yazın oraya Fenerbahçe.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemedim genel olarak nasıl oynadılar bilmiyorum ama goller çok basitti. İlk golde direkteki oyuncunun üstünden yavaşça girdi, ikinci golde kaleci önündeki topu tutamadı ve kaçırdı, Chelsea çok şanslıydı. Turu geçip finale çıkacağımıza inanıyorum, umarım finalde de Chelsea gelir ve onları da yenerek kupayı alırız. Çok zor olacak ama mücadele gücümüz var, yapabiliriz!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

chelsea oynamadan kazandi neredeyse.. frikik golü tam komediydi zaten penalti gibi kullandi daviz luiz..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Chelsea, işi bitirdi. İngiltere'de yedirmez Basel'e. 2 gol de kendi sahasında atar, çıkar finale. F.Bahçe-Chelsea finali harika olacak, eğer gerçekleşirse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Basel penaltı attı ama o da yetmedi. Zaten penaltı olduğunu da sanmıyorum o pozisyonun. Chelsea kendi evinde zorlanmadan geçer, adını finale yazdırır, rakibini bekler.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

basel cikicak finale bence.
    fenerbahcenin isi zor, mutlaka gol atmasi lazim. belki de goller atmasi gerekecek. benfica evinde cok iyi, tempo yapmalarina izin vermemek lazim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Basel 45. dakika da attığı golle 1-0 önde.Böyle biterse kim geçiyor arkadaşlar Baselse böyle bitebilir adamlar güzel yatarsa tabi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu skorda, Chelsea dışarda daha çok gol attığı için turu Chelsea geçer. Basel'e tur için 2 fark veya 3-2, 4-3 gibi galibiyetler lazım. F.Bahçe-Basel finali, gerçekten enteresan ve çok iyi olacak eğer gerçekleşirse.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vayt Torres'im gol atmış, 1-1 yapmış.Hep maskeli ol reyiz.

3-1 önde şu an Chelsea.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea - Benfica finali izleyeceğiz. Gizli favorimdi benim Benfica, kupayı alacaklarını düşünüyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Chelsea-Basel maçında, İy 2 , İkinci Yarı 1 oynadım. Sanırım 22.00 oranını çok iyi tutturdum ama başka maçtan yattık tabe.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Fenerbahce zaten buraya kadar bence şans takımlarıyla geldi..Kendinden güçsüz takımlar..Bate vs vs.. 3 de 3 hedefide agır geldi takımaLig gitti kupa gitti tek.Türkiye kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben , Benfica-Lazio finali izleyeceğimizi düşünüyorum bu sene.
    Finalin bir ayağını bilmişim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Chelsea alsın kupayı,Torres alsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chelsea Süper Kupa aşkına buraya kadar gelmişken vermez kupayı Benfica'ya.

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri