Bu arada finalin hakemi bence belli oldu,yari finalde maç vermediklerine göre ;
![]()
Bu arada finalin hakemi bence belli oldu,yari finalde maç vermediklerine göre ;
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bana da öyle geliyor hadi hayırlısı.Çünkü Howard Webb yarı finalde maç yönetti aynı şekilde Kassai'de.E Cüneyt Çakır ne Çeyrek Final yönetti ne de Yarı Final.Çakır'ı Finale sakladıklarını belli ettiler bence.
Ipini cekmis de olabilirler![]()
UEFA tam not vermedi mi Çakır'a o maç için ? Bence verilebilir final Çakır'a.
Büyük ihtimal finale saklıyorlar.
Canım FEDA olsun sana !
Finale saklıyor olmalarını istiyorum bende şahsen ancak Kaan'ın dediği daha mantıklı geliyor bana. Çeyrek finalde de maç vermemeleri bunu destekler nitelikte bence.
Screw you guys, I'm goin' home
Eğer farkettiyseniz ligte de derbi vs gibi maç vermiyorlar.Bence Tff'ye de Cüneyt Çakır'a final vereceklerini ve bu yüzden saklaması gerektiğini söylediler Uefa yetkilileri.Ben Cüneyt Çakır'ın final yöneteceğini düşünüyorum.
Ahh keşke kırmızı kart olura bir yüz lira atarım artık![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Şampiyonlar Ligi Final Maçını Cüneyt Çakır Yönetecek.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Beklediğimiz gibi oldu. Kırmızı kart banko beyler.![]()
Canım FEDA olsun sana !
...
Lütfen kesin olmayan bilgileri ve haberleri kesin cümlelerle paylaşmayın beyler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hakikaten ha , gidip kırmızı karta 100 lira oynasaydım. Hesabını kim verecekti. Lütfen kesin bilgiler paylaşın.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kesin diyorum hatta Collinanın şöyle bir açıklaması var ;
Collina : Çakır'a bu maçı ben verdim , Türkler başarıya aç doya doya çıkarsınlar tadını.Onların o saflığı ve temiz kalpliliği önemliydi bu kararda.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Hadi inşallah. Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez final oynayacağız![]()
Bizim TRT yorumcularımız da diz boyu eleştirsinler Çakır'ı. Kim ne derse desin ben bu adamın hatalarını bile takdir ediyorum.
Burak
Hayırlı olsun da banko kırmızı kart yorumları harika olmuş tebrikler beyler![]()
türklerle dalga gecer gibi konusmus collinabasariya acizda türk hakemi finale atamakla mi bu aclik dinecek?
hakemleri elestirmekte biz Türklerin üstüne yok, kim ne derse desin cüneyt cakir iyi bir hakem.malesef biz elimizdeki degerleri bilmiyoruz hangi dalda olursa olsun
Derbiyide Cüneyt Çakır yöneticekmiş.
Avrupa'da 1 numara, Türkiye'de sabıkalı.Derbiyi yönetmesin, Şampiyonlar Ligi Finali öncesi adamın başını belaya sokacaklar.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
Finali Cüneyt Çakır'a vermemişler.Yarı finalde de maç vermediler.Daha doğrusu Manu-Real maçından sonra görev vermemişler.Sanırım İngiliz lobisi Çakır'ın üstünü çizdirdi.
Bu kararın alınmasında derbideki performansı etkili olmuştur.
Canım FEDA olsun sana !
İngiliz lobisi olsa ne olur olmasa ne olur. Cüneyt Çakır'ı Türkiye'de izlersen düdüğünü alırsın, son derbi de ispatıdır. Türkiye'de yönettiği maçların yarısından fazlasını kötü yönetmek bir yana resmen katlediyor. 1 sene iyi maç yönetti sonra o da modaya uydu.
bir kirmizi kart insanin basina neler aciyor. eger onun icinse bu karar, uefa da cesaretin c'si bile yok demektir. etliye sutluye karismadan mac yonetilsin istiyor demekki bunlar. bence SL de yonettigi her macta layikiyla gorevini yapti. resmen harcandi, yazik oldu. kategorisi falan da duser yakinda.