Teşekkür ederim arkadaşlar. Sezona hazırlık ve plan-programlama biraz sancılı olacak, hızlı ilerleyemeyebilirim bu bölümde. Kendi teknik ekibimi kurmak istiyorum antrenöründen, doktoruna, gözlemcisine kadar. Bu sebeple uzun bir çalışma yapmam gerekecek. Şu anda yönetimin bana izin verdiği limit şu şekilde:
As takım ve genç takım olarak iki ayrı grup kurmak istiyorum kadrolaşırken. İmkanları her iki grup içinde eşit kullanmayı düşünüyorum. Tabi bunun dışında fizyoterapistlerimiz ve olmazsa olmaz oyuncu tarama ekibimiz olacak.
Code:as takım genç takım futbol direktörü gençlik gelişim sorumlusu yedek takım menajeri genç takım menajeri asistan menajer genç takım asistan menajeri 3 antrenör 3 genç takım antrenörü kaleci koçu genç takım kaleci koçu form antrenörü genç takım form antrenörü
Yönetim ne kadar sıcak bakar bu köklü değişime şimdilik muammaAraştırmaya başladım, şu an düşündüğüm ve teklifte bulunduğum isimler de var. Oyun crash dump vermeyi bıraktığı vakit sezona girişi yapıcaz inşallah.

Araştırmaya başladım, şu an düşündüğüm ve teklifte bulunduğum isimler de var. Oyun crash dump vermeyi bıraktığı vakit sezona girişi yapıcaz inşallah.