Teşekkür ederim tavsiyelerin, iyi dileklerin için. Niang'ın kazancı benim için yüksekti, o sebep iptal ettim kiralık anlaşmasını, geri gönderdim. 4,5 milyon € cebe kaldı
Peki o parayla ne yaptık? Gittik joker gibi kullanabileceğimiz genç bir ismi kazandırdık takımımıza. Veysel Sarı 2 milyon € serbest kalma maddesi kullanılarak transfer oldu takımımıza. 2 milyon € serbest kalma maddesini kullanarak transferini bitirdim.
Ortasahanın ortası ve sağ bek için transfer düşündüğümü söylemişim, tek oyuncuyla alteratifimizi çoğaltmış olduk. Sol bek transferi yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım maalesef. Universitad de Chile takımında forma giyen genç sol bek Eugenio Mena için çok bastırdım ama kulübüyle bonserviste anlaşamadık. Oyuncu hakkında basına demeç vere vere favori personeli oldum ama takımından koparamıyorum. Transfer döneminin son günlerinde şansımı bir kez daha zorlamayı düşünüyorum. Aklımdan geçen bir diğer isim Luis İbanez. Bu arkadaşın savunma yönü daha zayıf olması sebebiyle pek sıcak baktığım da söylenemez transferine.
Teknik ekibi baştan aşağı yenileyeceğimi söylemiştim, yaptım oldu!
Code:AS TAKIM GENÇ TAKIM Futbol Direktörü Romeo Jozak Gençlik Gelişim Sorumlusu Ged McNamee Yedek Takım Menajeri Angelo Antenucci Menajer Cengiz Aydın Asistan Menajer Josep Segura Asistan Menajer Recep Uçar Antrenör Otto Baric Antrenör Arif Erdem Antrenör John Metgod Antrenör Samuel Johnson Antrenör Ulvi Güveneroğlu Antrenör Sendoğan Çakmaker Kaleci Koçu Eser Özaltındere Kaleci Koçu Hakan Yurtvermez Kondisyoner Cem Bağcı Kondisyoner Ahad KömürlüoğluCode:GÖZLEM EKİBİ | SAĞLIK EKİBİ | Manfred Linzmaier | Aşkın Dede | Ahmet Canatan | Adem Çalı | Stephane Chapuisat | Mehmet Rahmi Alpözgen | Jorge Neto | Salim Karadeniz | Mendiondo | Luc Nillis | Samuel Pedroso | Tamer Güney | Sergio Vignoni |
Hazırlık dönemi tam istediğim gibi geçti. Bolca maç yaptık, zayıf rakipler karşısında hem zorlanmadan, hem moral ve form kazanarak sezon başlangıcına hazırlandık. Escude 10 günlük bir rahatsızlık yaşadı. Gökhan Süzen de maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle 4 hafta kadar takımdan uzak kaldı, biraz maç eksiği var, sağlığı ise yerinde şu an.
Sözleşmesinin son senesinde olan oyuncularımızla görüşmelere de başladım bu arada. İbrahim Toraman, Hilbert ve Muhammed Demirci ile sözleşme tazelemek istiyorum, onlarda olumlu bakıyorlar. Kısa zamanda imza atacaklarına inanıyorum. Toraman'ın ücretinde indirime gidiyoruz, Hilbert ise aynı koşullarda sözleşme uzatmaya razı oldu.

. Transfer döneminin son günlerinde şansımı bir kez daha zorlamayı düşünüyorum. Aklımdan geçen bir diğer isim