Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Lütfen çocuklara Menemen yedirmeyiz, Uzun süreçte kötü etkiliyor

İyi eğlenceler.
Menemen yapmayı bilmediğimi söyledim zaten oyunculara toplantıda. O moral patlaması nasıl oldu sanıyorsun Tek bozulan Olcay oldu, sanırım bağımlısı olmuş.

Quote Originally Posted by resoag View Post
Hocam Veysel süper olmuş; sana Bakkali (PSV) öneririm 13 yıl garanti forvet oynayabilir. ve maliyeti de az. Bu arada hazırlık kampını Türkiyede mi yaptın, sonuçlar iyi
Teşekkür ederim, kamp-mamp yapmadık işin açıkçası Yakında kim varsa amatör-profesyonel bakmadan gittik maç yaptık geldik geri. Tek ciddi maçta sahamızda Benfica'yı konuk ettik, orada da bizim kartal üstün geldi

Quote Originally Posted by The Special One View Post
hocam şiliyi beğendim iyi sol bekmiş ama ikiside gelse bu yılı rahat taşır
Canavar gibi adam, şans eseri gördüm. Ama inat bir kulübü var, 4 milyon € altına inmiyorlar, bir beke o kadar para da yatıramam kimse kusura bakmasın İbanez de mübarek kanat gibi, savunma özellikler çok zayıf. Maliyeti daha düşük olması biraz kanıma giriyor sadece.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Kariyeri okurken hiç sıkılmadım , başarılar diliyorum
Teşekkür ettim, daha yeni başlıyoruz. Yazdığımız destanları okurken de sıkılmazsın inşallah

Sezona Ankara'da merhaba dedik. 2-2 berabere biten maçta 1 puanı son 5 dakikada bulduğumuz gollerle kurtarabildik. Genel bir yorumunu yapacak olursam karşılaşmanın; Gençlerbirliği'nin kanatları çok iyi çalıştı maç boyunca. Sağda Hurşut, solda Jimmy özellikle ilk yarıda sıkıntılı anlar yaşattılar savunmaya. Zaten goller onların geliştirdiği ataklar sonrası geldi (biri korner, biri taçtan olsa da ). Sanırım ilk yarıdaki hatam bu iki oyuncuyu marke etmeye çalışmak oldu.

İkinci yarının ortalarında Almeida ve Veysel'i oyuna aldım,Bu kez ön libero ve beklerine baskı uyguladım. İşe yaradı, hücumla bağlantıları koptu, uzun toplarla çıkmaya çalıştılar ve kazandığımız toplarla etkili ataklar geliştirmeye başladık. Baskımız arttıkça savunmadaki hataları da arttı ve peşpeşe iki gol geldi.

Maçta ufak bir sakatlık geçiren Ersan yaklaşık 10 gün takımdan ayrı kalacak.