Amc oynat bence
Amc oynat bence
eyw kardes topu tut die bi seçanek war onu napsam acaba bide bu atak oyuncu nası bişi bileniniz warmı neye göre seçilio??
Serbest bırak kardeş.Adama kısıtlama getirme
ewt onuda işaretle sen koy kanat a ronaldinho yu.serbest rol-topu tut-anlayışı ofasif yap-yaratıcılık serbesliğini fazlayap
bide istersen takımın pas odağını ronaldinho nun kanadına wer.bütün toplar ona gitsin
arkadaslar sizce ortsahada hangi 2 oyuncuyu yanyana oynatırsak defansa top gelmezyai sürekli ppres yapan ortasahalar dünya çapında kimler ?????*
Benim için işe yarayıp yaramamasından daha önemli olan paylasımdır emektir...Ellerine saglık kardeş
Fenerbahçe Cumhuriyeti
peki pres özellii top kapma ileri çıkma orta hedefi bunları nası yarlıım yazarsan duacın olurum)
pres yaptırma sakın oynamaz o zmana
ileri çıkma çok olsun
saygılar...
vallaha bende adam sakatlanınca özellikleri çok pis düşüyordu.1-2 maç oynayınca eski haline geldi.Emre Belözoğlu'nun tüm özelliklei enaz 2 br düşmüştü,pynattım iileşince düzeldi.....Sende sürekli oynatmışsın ama bilemiyorum.Arkadaşların dediklerini uygula bi...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bana göre starlardan xabi alonso,emerson,patrick,vieira,gennaro gattuso.....Bunşar çok ii press yapıyor.Rakibi geçirmiyor..........
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ewt bencede öyle bi adama pres yaptırılmaz.sal kafasına göre oynasın
Güzel Bi Anteerenman Yap İş Yüküü Çook ağır Yapma Ben Öyle yaptım geçti bende
gattuso ile vieira yeter defans tum mac piknik yapar ama tabi paralarıda güzel
kaiserkaan kesinlikle haklısın.Vieira ve gattuso gibi dmc lerin olduktan sonra,defansa top bile gitmez.kardeş sana bunları öneriyorum.......
doğru antrenmanın rolü çok büyük.Ama sakatlanma riski çok yüksek.Sen yinede risk al bence.Ama dediğim gibi ben hiçbişi yapmadım sadece oynattım ve adamın özellikleri düzeldi![]()
Arkadaşlar Haklı Gattuso Vieira Bide mascherano war adından emin deilim ama Oda Çok Güzel![]()
En İyisi Başka OyunCu Al![]()
Antrenman programında bir kayma olmuş olabilir. Milli takımla ilgili olma olasılığı çok düşük bence...
daşlar güzell dionuzda bunların paralarıı nasıl karşılacazzz yada nasıl fazla para sahibi ola bilrm onuda sölerseniz sewinrm
sende çook şey istiyon yaww
ARkadaşlar Bu Oyunun En iyi YERli Ve Yabancı Oyuncusu Kim Özellikleri Olarak para olarak deil?
yerlisi heralde tuncaydır
En iyi yabancı oyuncu Fernando Torres;
En iyi yerli oyuncu;Hasan Şaş'tır şu an için.....
Artık böyle konular açmayalım. o kadar çok açıldı ki.
Bu başlıklarda en iyi kim tartışmasını yapabilirsiniz;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=7966
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=10013
"YÜCE ATATÜRK"
selam ben yenı uyeyım
hasan cetınkaya dıyorum deneyın ve gorun bende ligi 8,50 ortalamaile bitirdi ikinci sezonda 7,89 deneyın bence mevkı ıse dm
"gianpaolo pazzini " forvet 20 yasında fiorentinada oynuyo.cok mukkemmel bır adam."stevart downing" çok güzel sol açık adamı.
tabii ki birde "vilakazi" 275 $ çok güzel 18 yaşında AMC forvetarkası mukkemmel.
tabii ki "vilakazi" AMC oynuyo.18 yasında.guney afrikalı 275 $ .tek gecerim.![]()
Slm arkadaşlar ... Ucuz ve Kaliteli 6 adet yabancı alacağım. Gelecek sene Süper Lig de kullanmak üzere. Önerilerinizi bekliyorum.
Ucuz ,kaliteli olmaları ve Bursaspor a gelecek kadar tanınmıışlıkları az olan futbolcuları önerirseniz sevinirim. Bekliyorum![]()
nic besagno, jafet soto,mokoena,sarki,kisliy,cesar santin,gioda,tinga,eddie johnson şimdilik bu kadar
ilk olarak giodayı tavsiye ederım sana + demirhan abinin programını kullanırsan tüm defasıf ozellikleri 22 yaşında full oluo yanı 20 oluo süper bi oyuncu 2. olrak serkan gedik mukemmel olur senın için
bence anthony vanden borre ye kesinlikle bakmalısınız iki sene sora güçleri inanılmaz oluyo defansın ortasında ve sağda oynuyo 20 yaşında harika bi adam ayrıca türkiyeden erol metin, ali melih özçeliğe bakın (kaleci).gsli olmama rağmen ikisini de aldım gsden şabankay oğuz a cafercan aksuya ve dinç abdullaha kesinlikle bakmalısınız