-
Doktorların sakatlıklarla hiçbir ilgisi yok, tek faydaları sakatlık süresinin ne kadar oalcağını iyi tahmin ederler. Sakatlık konusu tamamen şanstır, kimine olur kimine olmaz. Benim son 3 sezonumda ciddi sakatlıklar olmuyordu, olanlar en fazla 2-3 ay. Ama zamanında aynı antremanda Sow'un ayağının, Stoch'un kolunun kırıldığını bilirim. Bir de maç içerisinde GG sakatlandı, yerine yedek sağ bekimi aldım o da sakatlandı, sonra stoper alıp oraya diğer stoperi çektim o da sakatlandı ve bunların hepsi 40-50 dk içerisinde oldu.
Yapay zeka sayesinde gerçekten garip durumlar oluşabiliyor. Mesela raporda sakatlığa meğilli denen adamın 3 sakatlanmadığını da biliyorum.
-
Sakatlıkla ilgili şu bende sık sık oluyor. Bir oyuncu hakkında medyaya açıklama yapıyorum, oyuncuyu beğendiğimi söylüyorum. Ben basına konuştuktan sonra 2,3 gün ilerletiyorum oyunu ilgilendiğim oyuncu sakatlanıyor. Bu sezon başı transfer döneminde değilde devre arası transfer döneminde oluyor. Bu seride 4,5 kez karşılaştım. Sakatlıklara razıyım en azından süreleri kısa olsa. Belli bir süreden sonra oynama isteği kalmıyor oyun çaresiz bırakıyor. 30,33 kişilik geniş bir kadro kurmak var ama bu kez oynamayan oyuncular ile ilgili memnuniyetsizlik oluyor.
Mesaj Yetkileri