Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fransa Ligue 1 [2012-2013]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Sorun orada zaten. Bu parayı verecek başka takım çıkmaz.
    real madrid te verebilir ki ibra sırf barçalıları kızdırmak için ve şl yi kazanmak için reale gidebilir yani parayı o kadar dert edeceğini sanmıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    real madrid te verebilir ki ibra sırf barçalıları kızdırmak için ve şl yi kazanmak için reale gidebilir yani parayı o kadar dert edeceğini sanmıyorum
    Bu adamı da almasınlar artık, PSG'de izlemesi çok zevkli. Bıraksınlarda futbola biraz daha doyalım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Falcao'ya verirler ama Ibra'ya vermezler.
    Neden İbra'ya vermezler merak ettim ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ibrahimovic 32 yaşına geldi,Falcao 27 yaşında.

İkisini karşılaştırınca her türlü Falcao öne çıkıyor şu günlerde.Normal olarak verilecek para da daha fazla olur Falcao'ya.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ibrahimovic 32 yaşına geldi,Falcao 27 yaşında.

İkisini karşılaştırınca her türlü Falcao öne çıkıyor şu günlerde.Normal olarak verilecek para da daha fazla olur Falcao'ya.
    Aynen öyle Oğuzhan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

falcao çok iyi forvet evet tamamız bunda da ibrahimovic falcaonun olup olabilceğinden çok çok daha iyi bi forvet oyuncu falcao klasik ispanya ligi abartısı ile bu kadar popüler oldu yoksa cavaninin falcaodan eksiği yok rvp ibrahimovic te falcao dan çok daha iyi bence

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi,kötü meselesi değil ki bu eğer iyi diye o yaşta ki adama o kadar para verilecekse,Drogba'yı bize yar etmezlerdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ibra bana göre de Falcao'dan daha iyidir ancak Falcao'nun önünde Ibrahimovic'e göre daha uzun bir kariyer var. Transfer edecek takım bu açıdan tercih hakkını Falcao'dan yana kullanır diye düşünüyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

her konuda falcao derim kisilik yonunden olsun oyub yonunden olsun ibra kendisini dev aynasinda gören bir zat-i muhterem :-)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    falcao çok iyi forvet evet tamamız bunda da ibrahimovic falcaonun olup olabilceğinden çok çok daha iyi bi forvet oyuncu falcao klasik ispanya ligi abartısı ile bu kadar popüler oldu yoksa cavaninin falcaodan eksiği yok rvp ibrahimovic te falcao dan çok daha iyi bence
    Uefa finalinde de attı,orada da attı,burada da attı her yerde attı Falcao.İspanya liginin abartısı diyerek ayıp edersin Falcao'ya.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Uefa finalinde de attı,orada da attı,burada da attı her yerde attı Falcao.İspanya liginin abartısı diyerek ayıp edersin Falcao'ya.
    öyle demiyorum ispanya liginde olmasaydı kimse dünyanın en iyi forveti demezdi ki değil bence ama en iyi 10 forveti içindedir o ayrı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbra'yı İbra yapanda zaten kendisini dev aynasında görmesi.

Gördüğü ilginin yarısı bu yüzden.

Bana göre ne olursa olsun Dünyanın en iyi forvetlerindendir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sezonun şampiyon tamamlanmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Fransa Ligi'nde bu sezonu şampiyon tamamlayan ve Paris Saint-Germain'in adı Real Madrid ile sıkça anılan hocası Carlo Ancelotti, takımda kalmak istediğini söyledi ancak bazı önemli ifadeler de kullandı.

L'Equipe'e verdiği röportajda konuşan Ancelotti, geleceği ile ilgili henüz kesin bir karar almadığını söylerken, "Ben çok fazla değişimi seven bir insan değilim. Paris'ten ayrılacak olursam, normal olarak üzüleceğim" dedi.

PSG yöneticileri ile yarın bir toplantı yapacaklarını ve gelecek hakkında bazı şeylerin bu andan sonra kesinlik kazanabileceğini söyleyen Ancelotti, "En önemli şey güven hissedebildiğiniz bir ortamda çalışmaktır" diye konuştu.

Ol. Lyon maçından sonra Zlatan Ivrahimovic'e şampiyonluktaki emeklerinden ötürü teşekkür ettiğini söyleyen Ancelotti, Ibra'nın da kendisine 'Benim için bir zevkti' dediğini söylerken, "Bugün, tek başına fark yaratabilen az oyuncu var. Ronaldo ve Messi gibi futbolcuların yanında Ibrahimovic de yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Son olarak Mamadou Sakho'nun Monaco'ya transfer olacağı yönündeki haberlere cevap veren Ancelotti, genç defans oyuncusunun PSG'nin gelecekte fayda sağlayabileceği futbolculardan olduğunu ve bu transferin mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

PSG Carlo Ancelotti'yi bırakmamalı. Ligde arzuladıkları şampiyonluğu elde ettiler. Bu çizgilerini bozmazlar ise önümüzdeki sezonlarda ben PSG'nin Şampiyonlar ligini kazanacağını düşünüyorum. Carlo Ancelotti'yi uzun vadede düşünmeleri gerek. Transferde de gayet başarılı PSG.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takım iyi bir hava yakaladı, uyum süreci atlatıldı. Ancelotti'nin uzun vadeli projede yer aldığını düşünüyorum. Giderse herşey sıfırdan başlayacak PSG adına, büyük bir kayıp olabilir bu. Bu yüzden gitmez PSG'den, gitmemeli de. Gitmemesi için ne gerekiyorsa yapılmalı, ikna edilmeli.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelona kalecisi Victor Valdes, Monaco ile anlaştı. (Skyİtalia)
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Monaco bu sene 1. lige çıktı ancak Valdes ile seneye tekrar 2. lige dönerler.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu Monaco ne ayak Araplar mı satın aldı kulübü. Falcao'dan sonra Valdes. Bu oyuncular alınacaksa eğer PSG sağlam bir rakip geliyor demek. Zira ben PSG'nin Fransa ligini domine edeceğini düşünüyordum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bu Monaco ne ayak Araplar mı satın aldı kulübü. Falcao'dan sonra Valdes. Bu oyuncular alınacaksa eğer PSG sağlam bir rakip geliyor demek. Zira ben PSG'nin Fransa ligini domine edeceğini düşünüyordum.
    Rus iş adamları satın aldı abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Monaco'da sıfır vergi. Oyuncuların Fransa'da ki ilk tercihi olacaktır.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oooo vergi yok ise sağlam oyuncular gelir. Günümüz futbolunda para nerede oyuncu orada. Bu durum en çok Lyon ve Marsilya'yı bozar. Zengin takım bir iken iki oldu. PSG ve Monaco'nun gerisinde kalırlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rus sermayesi böyle giderse Monaco efsanesini yeniden canlandıracak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu vergi olayına diğer kulüplerden büyük itiraz var yalnız. Ya biz de vergileri düşülerim (ya da hiç vermeyelim tam hatırlamıyorum) ya da Monaco 200milyon euro bedel ödesin diye toplaşıp başvuru yapacakmış delikanlılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız dikkatimi çekti La Liga topiğinde son 8-10 mesaj Monaco ile ilgili

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eşit şartlarda mücadele etmek istiyorlardı haliyle, haklılar. Fransa Ligue 1 konusunda konuşmamız lazımdı en baştan hata yaptık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Federasyona mı veriliyor vergiler ? Eğer verilmiyorsa gereksiz bir itiraz.Çünkü Monaco ayrı bir yönetim içinde olduğuna göre için de ki takımda ona göre yönetilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Monaco, Fransa içinde ayrı bir prenslik olduğu için Vatikan gibi ayrı bir ülke konumunda; yani, ülke içinde ülke gibi bir şey. Bu yüzden ve zengin işadamları kulübü aldığı için, yeni sezona çok sağlam transferlerle gireceklerdir. Ben, Tevez ismini bile görmüştüm bir yerlerde; ama tam hatırlayamadım şimdi nerede okuduğumu.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Monaco, Fransa içinde ayrı bir prenslik olduğu için Vatikan gibi ayrı bir ülke konumunda; yani, ülke içinde ülke gibi bir şey. Bu yüzden ve zengin işadamları kulübü aldığı için, yeni sezona çok sağlam transferlerle gireceklerdir. Ben, Tevez ismini bile görmüştüm bir yerlerde; ama tam hatırlayamadım şimdi nerede okuduğumu.
    Bende NTV Spor kanalında haber bülteninde görmüştüm orada olabilir mi

sakary Ali Misafir

Mevlüt golünü atmış, ligte kaç bilmiyorum ama 36 karşılaşmada 13.golü olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bende NTV Spor kanalında haber bülteninde görmüştüm orada olabilir mi
    Evet, haberi buldum hatta:

http://ntvspor.net/haber/gunun-haber...monaco-yolunda

Yıllık 10 milyon euro, vay be!

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri