Ibrahimovic 32 yaşına geldi,Falcao 27 yaşında.
İkisini karşılaştırınca her türlü Falcao öne çıkıyor şu günlerde.Normal olarak verilecek para da daha fazla olur Falcao'ya.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
falcao çok iyi forvet evet tamamız bunda da ibrahimovic falcaonun olup olabilceğinden çok çok daha iyi bi forvet oyuncu falcao klasik ispanya ligi abartısı ile bu kadar popüler oldu yoksa cavaninin falcaodan eksiği yok rvp ibrahimovic te falcao dan çok daha iyi bence
İyi,kötü meselesi değil ki bu eğer iyi diye o yaşta ki adama o kadar para verilecekse,Drogba'yı bize yar etmezlerdi.
Ibra bana göre de Falcao'dan daha iyidir ancak Falcao'nun önünde Ibrahimovic'e göre daha uzun bir kariyer var. Transfer edecek takım bu açıdan tercih hakkını Falcao'dan yana kullanır diye düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
her konuda falcao derim kisilik yonunden olsun oyub yonunden olsun ibra kendisini dev aynasinda gören bir zat-i muhterem :-)
İbra'yı İbra yapanda zaten kendisini dev aynasında görmesi.
Gördüğü ilginin yarısı bu yüzden.
Bana göre ne olursa olsun Dünyanın en iyi forvetlerindendir.
Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sezonun şampiyon tamamlanmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Fransa Ligi'nde bu sezonu şampiyon tamamlayan ve Paris Saint-Germain'in adı Real Madrid ile sıkça anılan hocası Carlo Ancelotti, takımda kalmak istediğini söyledi ancak bazı önemli ifadeler de kullandı.
L'Equipe'e verdiği röportajda konuşan Ancelotti, geleceği ile ilgili henüz kesin bir karar almadığını söylerken, "Ben çok fazla değişimi seven bir insan değilim. Paris'ten ayrılacak olursam, normal olarak üzüleceğim" dedi.
PSG yöneticileri ile yarın bir toplantı yapacaklarını ve gelecek hakkında bazı şeylerin bu andan sonra kesinlik kazanabileceğini söyleyen Ancelotti, "En önemli şey güven hissedebildiğiniz bir ortamda çalışmaktır" diye konuştu.
Ol. Lyon maçından sonra Zlatan Ivrahimovic'e şampiyonluktaki emeklerinden ötürü teşekkür ettiğini söyleyen Ancelotti, Ibra'nın da kendisine 'Benim için bir zevkti' dediğini söylerken, "Bugün, tek başına fark yaratabilen az oyuncu var. Ronaldo ve Messi gibi futbolcuların yanında Ibrahimovic de yer alıyor" ifadelerini kullandı.
Son olarak Mamadou Sakho'nun Monaco'ya transfer olacağı yönündeki haberlere cevap veren Ancelotti, genç defans oyuncusunun PSG'nin gelecekte fayda sağlayabileceği futbolculardan olduğunu ve bu transferin mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.
PSG Carlo Ancelotti'yi bırakmamalı. Ligde arzuladıkları şampiyonluğu elde ettiler. Bu çizgilerini bozmazlar ise önümüzdeki sezonlarda ben PSG'nin Şampiyonlar ligini kazanacağını düşünüyorum. Carlo Ancelotti'yi uzun vadede düşünmeleri gerek. Transferde de gayet başarılı PSG.
Takım iyi bir hava yakaladı, uyum süreci atlatıldı. Ancelotti'nin uzun vadeli projede yer aldığını düşünüyorum. Giderse herşey sıfırdan başlayacak PSG adına, büyük bir kayıp olabilir bu. Bu yüzden gitmez PSG'den, gitmemeli de. Gitmemesi için ne gerekiyorsa yapılmalı, ikna edilmeli.
Canım FEDA olsun sana !
Barcelona kalecisi Victor Valdes, Monaco ile anlaştı. (Skyİtalia)
FM Gazetesi
Monaco bu sene 1. lige çıktı ancak Valdes ile seneye tekrar 2. lige dönerler.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bu Monaco ne ayakAraplar mı satın aldı kulübü. Falcao'dan sonra Valdes. Bu oyuncular alınacaksa eğer PSG sağlam bir rakip geliyor demek. Zira ben PSG'nin Fransa ligini domine edeceğini düşünüyordum.
Monaco'da sıfır vergi. Oyuncuların Fransa'da ki ilk tercihi olacaktır.
eto'o bitmiş.
Oooo vergi yok ise sağlam oyuncular gelir. Günümüz futbolunda para nerede oyuncu orada. Bu durum en çok Lyon ve Marsilya'yı bozar. Zengin takım bir iken iki oldu. PSG ve Monaco'nun gerisinde kalırlar.
Rus sermayesi böyle giderse Monaco efsanesini yeniden canlandıracak.
Canım FEDA olsun sana !
Bu vergi olayına diğer kulüplerden büyük itiraz var yalnız. Ya biz de vergileri düşülerim (ya da hiç vermeyelim tam hatırlamıyorum) ya da Monaco 200milyon euro bedel ödesin diye toplaşıp başvuru yapacakmış delikanlılar.
Yalnız dikkatimi çekti La Liga topiğinde son 8-10 mesaj Monaco ile ilgili![]()
Eşit şartlarda mücadele etmek istiyorlardı haliyle, haklılar. Fransa Ligue 1 konusunda konuşmamız lazımdı en baştan hata yaptık.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Federasyona mı veriliyor vergiler ? Eğer verilmiyorsa gereksiz bir itiraz.Çünkü Monaco ayrı bir yönetim içinde olduğuna göre için de ki takımda ona göre yönetilir.
Monaco, Fransa içinde ayrı bir prenslik olduğu için Vatikan gibi ayrı bir ülke konumunda; yani, ülke içinde ülke gibi bir şey.Bu yüzden ve zengin işadamları kulübü aldığı için, yeni sezona çok sağlam transferlerle gireceklerdir. Ben, Tevez ismini bile görmüştüm bir yerlerde; ama tam hatırlayamadım şimdi nerede okuduğumu.
Mevlüt golünü atmış, ligte kaç bilmiyorum ama 36 karşılaşmada 13.golü olmuş.
Evet, haberi buldum hatta:
http://ntvspor.net/haber/gunun-haber...monaco-yolunda
Yıllık 10 milyon euro, vay be!![]()