Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
Hedeflerimiz;
-Öncelikli hedefimiz borçlarımızdan arınarak finansal açıdan düzlüğe çıkmak.Daha sonrasında her takımın hedefi olan genç ve dinamik oyunculara sahip olmak ve oyuncuları keşfedip milli takımlara ve dünya futboluna kazanmak istiyoruz.Bu finansal durumla 4-5 sezon yabancı futbolcu alabileceğimizi pek sanmıyorum.Yavaş fakat sağlam adımlarla ilerleyeceğiz.Takımı bu noktaya getirmek için de her türlü fedakarlığı yapacağım.Bu dediklerimizi uygular,planlı hareket eder ve ince eleyip sık dokursak
15 sezona almadık kupa bırakmayız.
Bu sezon için de ligde hedefimiz play-off'a kalmaktır.Oyuncularımız kalite ve tecrübe açısından lig seviyesinin altında olsa da hepsi başarıya aç oyuncular ve hepsine güvenim sonsuz.Ayrıca lig maçlarındaki performansa göre ilk 11'de forma giyecek oyuncular şekillenecek.Hak eden,iyi performans gösteren,sıkı çalışan formayı kapacak.Hiçbir ayrım gözetilmeyecek.
Transfer Dosyası;
Başkan ile de bütçe konusunda görüştüm.Bana kulübün içinde olduğu durumu anlattı ve bütçe veremeyeceğini söyledi.Ben de durumu anlayışla karşıladım.Fakat maaş bütçesi konusunda da sıkıntı çektiğimiz için transfer yapamıyoruz.Sadece maaşı kendi kulübü tarafından ödenen kiralık futbolcular ile gençlik sözleşmesi yapabileceğimiz genç oyuncularla sözleşme imzalayabileceğiz.Taktiğimiz doğrultusunda gerekli mevkiilere takviyeleri yapacağız ve rotasyonlu bir kadro oluşturacağız.
Taktik;

Taktik görüldüğü gibi biraz ofansif.Defansımız sağlam olduğu müddetçe taktik çok iyi işler.Elbette gol yiyeceğiz fakat yediğimizden fazlasını atacağız bu taktikle.