Sonuçlar muhteşem. Başarılar, takipteyim.
Sonuçlar muhteşem. Başarılar, takipteyim.
Teşekkürler.Pek gelir elde etmiyoruz mali durumu çok az yükseltiyor yani faydası yok.
Teşekkürler.Evet Körfez bu lige fazla geldi.Umarım en yakın zamanda üst lige çıkarız.
Teşekkürler.
Arkadaşlar okulda sınav haftası olduğundan dolayı pek oynayamıyorum ancak vakit buldukça.O yüzden çok maç oynayamadım.
9.Hafta;
Skor 3-2'ye geldiğinde maç çok çekişmeli gidiyordu fakat kırmızı kart ve penaltı Keçiörengücü'nün işini bitirdi.Rahatça galip geldik.
10.Hafta;
Skor 3-1'e geldiğinde kaybetme moduna gelmiştim fakat Barış Civelek yine harika oynadı ve sonradan oyuna giren Doğan da golünü attı 1 puanla kurtardık.
Türkiye Kupası 2.Tur;
Zorlu rakibimize karşı önlemimizi aldık ve Barış Civelek de işi bitirdi.
Barış Civelek takımı sırtlamış götürüyor. Aynen devam.![]()
Türkiye Kupası 3.Tur Rakibimiz;
İşimiz mucizelere kaldı.Çok zor bir kura çektik.
Süper Lig geliyouz az kaldıİBB'ye sürpriz yapalım Başarılarrrr.
Türkiye kupası bence şu anda fazlalık.Benim kadro derinliğim yokken beni baya sıkıntıya sokmuştu kondisyon ve sakatlık bakımından.Bence en iyisi olmuş.
yedeklerle çık artizlik yap ehe
Çok güzel gidiyorsun hocam.
11.Hafta;
Zayıf rakibimizi rahatça mağlup etmeyi başardık.
12.Hafta;
Karagümrük karşısında etkisiz kaldık ve üzücü bir mağlubiyet alarak bu sezon ilk kez mağlup olduk.
13.Hafta;
Zorlu maçta Üsküdar'ı Barış'ın kafa golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardık.Zor da olsa 3 puanı almak güzel oldu.
14.Hafta;
Oyuncuların aklı kupa maçında olduğu için galip gelmekte biraz zorlandık fakat Oktay güzel performansı ile bize 3 puanı getiren isim oldu.
Puan Durumu;
2.Darıca ile puan farkını 8'e çıkardık ve zirvede keyif yapıyoruz.
Kupada Oranlar Açıklandı;
21 orandan bize oynamak isteyen varmı
Türkiye Kupası 3.Tur;
Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk.Adamlar as çıktı yine de iyi direndik fakat elimizden dahası gelmez.
Lig muazzam. Kupaya da üzülmeye gerek yok. Sonuçta rakip Süper Lig ekibi.
ligde bebeleri sür gelişssinler tabi elde bebe varsa :F
İlk yarıyı gayet rahat kapadık.Transfer falan düşünmüyoruz dimi devre arasıda?
Bu arada 3. sezon eğer bank asyada olursak Juan Fernando Quintero'yu öneririm sözleşme imzalamıyor galiba ofansif orta sahanın her yerinde oynatabilirsin.Ayrıca yaşıda genç.Türkiye ligi için ideal![]()
Teşekkürler.Transfer düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum maalesef.
-5bin maaş bütçesi var.Transfer bütçesi de 0.
Yabancı zaten hayal bu bütçelerle öncelikle borçlarımızdan kurtulmamız gerekli.
Onun dışında ben transfer listemi zaten hazırlıyorum yavaştan.Yönetim bütçe vermez ama belki 1-2 adam satıp aralarından en iyilerini seçebilirim.Zaten sezon sonu listemi sizlerle de paylaşacağım.
İlk yarıyı çok güzel kapatmışsın hocam. Başarılar.
Seneye Bank Asyadayız (her ne kadar PTT olsada adı) takımın iyi bir havası var. Başarılar.
Başarılar hocam lig müthiş gidiyor İBB'yi çok kafana takma Doğan Karakuş gerçekte çok gol atıyordu oyundada öyle sanırım sizce nasıl hocam alınır mı büyük takımların alt yapısına ?
Teşekkürler.Daha oynama fırsatı bulamadım.
Teşekkürler.Bank Asya'yla aramızda Spor Toto 2.Lig var daha yol uzun yani.
Teşekkürler.İBB maçını zaten pek takmadım sonuç belliydi baştan.Doğan iyi oyuncu fakat istikrarsız biraz.Tavsiye ederim yine de güzel geliştirilirse iyi yerlere gelir.Bizim tesislerimiz pek el vermiyor ancak şans vererek geliştirmeye çalışıyoruz işte.
15.Hafta;
İBB maçının yorgunluğunu üzerinden atamadığımız açıkça belliydi bu maçta.Berkay'ın son dakika golüyle 1 puanı almayı başardık.
16.Hafta;
Zayıf rakibimizi Barış'ın üstün formuyla kazanmayı başardık.
17.Hafta;
Kötü oynadığımız maçta 1 puanı Birkan'ın golüyle zor kurtardık.
18.Hafta;
Tam takım kötüye gidiyor derken 2.yarıda arka arkaya bulduğumuz 2 golle galip geldik ve rakibimize puan farkını azaltma fırsatını vermedik.
Puan Durumu;
Lige 1 ay ara verildi.Trabzon Kanuni'nin 9 puan önünde rahatça lider kapattık.
Transfer Sezonu;
Takımda şans bulamayan gençleri amatör küme takımlarına kiraladık.Paramız olmadığından transfer yapamadık maalesef.
Lig bitmiş şimdiden önümüzdeki sezon için planlama yapsak fena olmaz
Maçlar gayeti iyi hocam bir üst lig kaçınılmaz![]()
Hiç bozmadan aynen devam edelim yolumuz uzun.
19.Hafta;
Zayıf rakibimizi rahatça mağlup ettik.
20.Hafta;
Adıyaman deplasmanından 3 puanı 3 golle temiz bir şekilde aldık.
21.Hafta;
Aydınspor karşısında pek iyi oynayamadık ve evimizden puansız ayrılmak zorunda kaldık.
Puan Durumu;
İkincinin 11 puan önünde rahat bir şekilde lideriz fakat yönetimin gelecek sezon için de para vermeyeceğini düşündüğümden kara kara düşünüyorum üst ligde bize ne yaparlar diye.