HAHAHHAHA Sow yorumu süper hocam o kaleciyi forvete koy belki kazara çarpar falan gol olur![]()
HAHAHHAHA Sow yorumu süper hocam o kaleciyi forvete koy belki kazara çarpar falan gol olur![]()
5. ve 6. arasında 15 puan vartomic iyi guldürdü
![]()
1. Hafta
Lige çok güzel başlangıç yaptık
2. Hafta
Oh be dünya varmış.Kaleci güzel defans idare eder durum güzel
3. Hafta
Sow kurtaramadı bu seferYalnız çok fazla özellik mi vermişler nedir bu Sow'un hali.Fenerli arkadaşlar Galatasaray'ın kadrosu güçlü falan diyorlardı fmde ama Sow tek başına yetiyor yav
4. Hafta
Liderlik koltuğundayız.Tabi ilerde sakatlıklar başlayınca derin olmayan kadromuz nedeniyle zor zamanlar yaşıyacağız.Umarım arada iyi türk oyuncular bulabiliriz...
Antreman Tesislerini yükseltiyoruz
Transferler
Tanıtımları gelecek bölümde
Sow cidden çok güçlü bir forvet ya.Her seferinde darmaduman ediyor bizi
Tomic'i sattım ya çok istediler mükemmel kaleciymiş verin diye bende alın dedim
Evet ilk 5 arasında gerçekten hoş bir mücadele vardı.Bu sene onların arasına girmek istiyoruz![]()
5. Hafta
Geçen senenin şampiyonuna boyun eğmek zorunda kaldık
6. Hafta
Evimizde cidden çok güçlüyüz
Fabianski
Kalemizi en azından 2-3 sene güvence altına aldığımızı hissediyorum.Tabi güzel bir türk kaleci bize göz kırparsa hemen yollarım
Fernando
Yaşı ve bir as oyuncuya göre olan düşük maliyetiyle beni cezbetti.Eğer seneye avrupada oynayabilirsek kendisinin değerleneceğini ve iyi fiyata okutucağımızı düşünüyorum
Serkan Kırıntılı
Kendisi kaleci rotasyonu için alındı
Erkan Zengin
Yine oyuncu zenginliği için kadromuza katılan bir arkadaş
Erdem Özgenç
Kendisi sağ bekimizi güvenli tutsun diye alındı şu anda gayet iyi oynuyor
Eray İşçan
Yanlış tuş basımı transfer
Özgür İleri
Kendisi kırılgan orta sahamızda görev alıyor.Daha iyi türkler gelene kadar as adamımız
Abdullah Karmil
Defanstaki herkesi yollayınca bir türk bulmak lazımdı.Ucuza gelebilecek tek türktü.Ona yöneldik.Daha iyisini bulana kadar diyoruz
Ayrıca antreman ayarlamayı unutmuşum adam felç olmuş
Camara
Kendisini kadro derinliği ve Simao tam defansa alışana kadarlık aldım
7. Hafta
Galip gelmemiz gereken bir maçtı.Sağlık olsun
Uleyn Ne Zaman 3.Sezona Geçtin
Bu Arada Taktiği Değiştirme Zamanı Geldi Eklentide Gönderdim Artık Moda Bir Deneyelim....!
Sonuçları Burada Takip Ederim![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 02.Kasım.2014 at 12:56
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Çok geç oldu ama BAŞARILAR! Takımı baya iyi yere getirmişsin tebrikler...!
8. Hafta
Evimizdeki baskıyı deplasmanda da gösterebildiğimiz an şampiyon bile olmak zor değil.Cidden takımdan beklemediğim şekilde iyi oynuyorlar
Futbolcuyken alamadık bari menajer yapalım dedik
9. Hafta
Hiç beklemediğim bir mağlubiyetti.Benim bile öngörümü aşan bir maçtı
Türkiye Kupası 2. Ön Eleme
Takımın bile kafa dağınıktı ki zar zor yendik
10. Hafta
Evimizdeki maçlara artık yorum bile yapmaya gerek duymuyorum şu performansa bakın
Genç yetenek Ortega takımımızla anlaştı(£300B)
Biliyorsunuz 21 yaşında Kolombiyalı bir oyuncumuz vardı orta sahada.Kendisi alışmakta güçlük çekince dedim yanına adam almaya çalışırım O da bu arkadaşı önerdi.İyikide önerdi çok potansiyelli bir çocuk.Umarım geliştirebiliriz.
11. Hafta
Zorlu mücadelede gülen taraf olduk.Önemli bir 3 puandı.Geriye kalan 6 haftada kazanacağımız 9-10 puan sıralamada iyi bir yerde olmamıza yeterde artar bile diyorum
ben mi yanlış görüyürum yoksa 1.miyiz![]()
İso daha iyi transferler beklerdim sendenönceden riqu'lar havada uçuşurdu şimdi anca menejer olarak gelmiş
sonuçlar iyi en kötü avrupa bekliyoruz .D
Adam Tomic'e o kadar değer vermiş ki gider gitmez 3 kaleci almış,adamın yerini 3 kaleci anca kaplıyor.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Evimizde çok iyiyiz fakat deplasmanda biraz daha kendimizi geliştirmek lazım yüksekleri hedefliyorsak.
12. Hafta
13. Hafta
Şu golleri bari erken atında bu kadar moral bozmayın yav
Türkiye Kupası 3. Ön Eleme
14. Hafta
15. Hafta
Türkiye Kupası 4. Ön Eleme
16. Hafta
Şu penaltıları atmak ne kadar zorlaşmış şu oyunda
Türkiye Kupası 5. Ön Eleme
Gayet çekişmeli bir maçta galip gelmeyi başardık
17. Hafta
Türkiye Kupası Grup A
1. Maç
2. Maç
3. Maç
3 oyuncumuzu sakatladılar zaten oyuncumuz yok
4. Maç
Ben anlamıyorum ikidebir haksız oldukları ortaya çıkıyor ama hiçbir yaptırım yok.Bana ceza vermiyolarmış.Kendinize ceza vermeniz lazım işte puanımızı çaldınız.Çok saçma bir sistem...
18. Hafta
2. Yarıya iyi başladık
Tek transfer yaptık
Driss
Kendisini orta sahaya direk koyduk.Şu ana kadar gayet güzel oynadı
artık 2. yiz
Orduspor eskiden daha zengindi.Birde eskiden oyuncu satın almak ve satmak çok kolaydı.Şu anda şu yabancı sınırlaması, Türklerin çok yüksek fiyatlarla satılması önümüzü tıkıyor.Riquelme zaten yaşlandıkça daha huysuz oldu Boca'dan gelmek istemiyor.Anca böyle getiriyoruz
Hiç sorma ya Tomic varken yedek kaleci bile yoktu ne adamdı ya
Deplasmanda aşırı gol yiyoruz.Yediğimiz kadar atsakta bazen istediğimiz skorları almakta zorlanıyoruz.Ama şu anda ligde durumumuz gerçekten çok iyi.Böyle devam edersek avrupa hayal değil![]()
Bir Deneyelim ? İso bu birbakalım serisine yapılan bir hakarettir !![]()
Transferler güzel. Kasımpaşa beni çok şaşırttı.Şampiyonluk neden gelmesin![]()
ligin en çok gol atan takımıyızyalnız gs 6 gol yemiş 18 maçta muslera şov yapıyo çok iyiyiz çok
Hocam süper gidiyoruz şampiyonluk geliyor![]()
19. Hafta
Yorgunuz yazık oluyor boşuna puan kayıpları
Türkiye Kupası Grup A
5. Maç
20. Hafta
Sow olmayınca hiç acımıyoruz
Aziz Başkan fiyatımızı sordu reddettik
Bursaspor 3 oyuncumuzu sakatladığından beri maçlara çıkarıcak kadroyu zor buluyorum oyuncularım çok yorgun.Maddi yetersizlikler nedeniyle genişletemediğim kadro çok sıkıntı yaratıyor
6.Maç
Bursaspor'un başına kim geçtiyse bu çirkefliktir ya.Kazandın işte 2 oyuncumuzu daha sakatladılar 11e artık 2 kaleci falan sokucaz bu gidişleAyrıca gruptan çıkamadık bu maçla birlikte
Al işte 3-1 önde oldukları maçta futbolcumun bacağını kıracak kadar sert oynuyorlar ...
aziz i terslemişsinzaten az bütçe vermiş
İso Tomic'in eksikilği hissediliyor,şimdi koyardın defansa durdururdu rakipleri.
Malikov'u saymıyorum bile bak.
21. Hafta
Haha Tuncayları gitti
22. Hafta
Mesafeyi koruduk
23. Hafta
Maçı kurtarmayı bildik
24. Hafta
Utanmasalar maçı çeviricekler ya.89 ve 90 da gol yemekten bıktım
25. Hafta
Vay be Drogba Eskişehir'De
26. Hafta
Lidere yetişmeye uğraşıyoruz
27. Hafta
Simao artislenmeye başladı
28. Hafta
Bu olmamalıydı
29. Hafta
Haklı galibiyetimizi aldık
30. Hafta
Yakın takipçilerimizden birini saf dışı bıraktık
31. Hafta
Mükemmel bitiricilik maç kazandırır
32. Hafta
Evet!Çok heyecanlı bir yerdeyiz.2 hafta kaldı.1 puan fark var liderle aramızda.Her türlü ŞL'ye gitmeye hak kazandık.Fakat şampiyon olarak mı 2. olarak mı gidicez onu zaman göstericek.2. bile olsak büyük bir başarı yakalamış olacağız.Mutluyuk ailecek
33. Hafta
Şampiyon son hafta belli olucak!!!
Son hafta rakipler kim her ikinizde ve çok üst düzey sezon olmuş![]()
34. Hafta
Olmadı.Artık bir dahaki senelere
Oyun o kadar adi ki tam gol atıyorum bakıyorum Galatasaray 0-0 hala seviniyorum falan.Bizim golden 1 dk sonra GS'nin rakibi kendi kalesine gol atıyorSonrada zaten 2. yarı 2 golle farkı 3'e çıkarıyorlar.
Lig Durumu
Ödüller
Takımın hepsinin performansını koyucam az sonra.Gerçekten çok güzel oynadılar.Hepsi bu hedefe ulaşmamızda yardımcı oldular.Lig 6 hafta çok çekişmeliydi.Sonradan ben ve GS Sivas+Trabzon'u yenerek aradaki farkı açtık.Fakat 1 puanla zamanında nerden kazandıysa kazandığı o 1 puanla GS şampiyon oldu