Tamam çok güzel bir şekilde söylüyorsun bunu da rakibim sonuncu ya da kötü performans gösteren bir takım iken, takımın hocası semi-pro bir hoca iken maç başına ortalama 3-4 gol yiyen bir defansa sahipken karşıma taş gibi italyan defansı ve sıfır hatayla çıktıklarında bile kendimde aradım kusuru. hatta bu 4-5 maç farklı kariyerlerde olunca da biraz ara vermiştim oyuna. rakibin yakaladığı şansların 10 da 1'ini user yakalasa amenna. forumda başlık var "taktiksiz 'default' ş.l aldım" diye. okudum kimse hile dahi diyememiş çünkü oyun bizi gerçekten şaşırtıyor
Bu konuda hem fikiriz sadece şirketin politikasını eleştirdim.Bence de. Hatta bir cok defa oyunun fiyatindan ve hatalarindan yakinanlar icin Subat yamasini bekleyip ondan sonra ucuza almalari tavsiyesini yazmisimdir.![]()
Güzel bir telkin yöntemi ama ben edindiğim hizmetin karşılığını tanımındaki gibi isterim. Ya diyecekler. Siz daha önceden forumda bir bilgi paylaşmıştınız, "bu işi yapan coder ayrıca uçak simülatörü ile ilgileniyormuş ve fm'nin maç motorunun daha karışık olduğu" ile ilgili. o kadar karışık bir sistemi daha çalışır hale getirmek yerine her yıl göz boyayarak "menajer var yea" diyip ve her yıl tanıtımında database oyuncu, klüp, ülke sayısını savunarak sunarsa bu firma (ki yapıyor) sizin yaptığınız iş sadece polyanna'cılık oluyor. bizim firmayı eleştirmemize katılmıyor oluşunuz bile olmaması gereken bir tutum. "oyunun daha iyi olmasını" oyun esnasında zevk alarak değil satışlarına destek vermeyerek, orijinal forumunda eleştirerek veya site dahilinde bu sezenişleri yapımcıya ileterek daha aktif olabilirsiniz. (yapmıyorsunuz demiyorum benim düşüncem varsayım)Daha iyi olmasini istemek ile, oyundan zevk almamak arasinda fark var. Ben de daha iyi olmasini istiyorum. Ama daha iyi degil diye su anda alabilecegim zevki almamazlik etmiyorum, kisacasi.![]()
2011 yılında çıkan FM12 için ki 10bin barajı hakkında Miles bey'den gelen "FAIL" cevabını bizim yüreğimize su serptiği kadar protesto ve eleştirilerimizi doğrular biçimdeydi.
TSİ ise eskiye nazaran eleştirel yorumları silmemek ve bu düşünceyi benimseyen ve dinamik yönetim kadrosu ile şimdi daha iyi konumda. Ama siz bu forumun kötü polisi olmaya devam edeceksiniz anlaşılan![]()