-
Oyunla alakalı kötüleme mesajları ne zaman silindi ki bu forumda? Araştırma konusunda gaza gelip fanatiğe bağlayanların mesajları silinmiştir ama burada oyuna laf söyleyenlerin mesajına dokunulduğunu sanmıyorum (hakarete kaçılmadığı müddetçe).
Oyun dünyası bir sürü buglı oyunlara sahip. Meslea Battlefield serileri, call of duty'i artık piyasadan silme raddesine gelmesine rağmen adamlar paragöz bir dağıtıcıya yani EA'e bağlı oldukları için, bugları düzeltmek yerine DLC yapmaya kasıyorlar.
Fm13'te bu sene niye maç motoru böyle oldu bilmiyorum. Bazen o kadar saçma olaylar oluyor ki artık tahmin edebilir hale geldim. Mesela oyuncum kanattan bindirme yaparken hafif yavaşladığında artık kendi kendime diyorum "orta açmak yerine kaleye vuracak ve top direkten dönecek". Bir maçta bunu 3 kez yaşamıştım. İlk dakika içinde yediğim ve attığım zilyon tane gol var. Bunlar dışında maç motorunda yine bir sürü saçmalık var.
Şöyle bir şey var, Sports Interactive'in maç motorundaki saçmalıkları düzeltmek için bir sürü yama çıkarttığını beta testinden beri biliyorum. Ama maalesef herkes blizzard gibi olamıyor.
Hele fm gibi piyasada tekelseniz, oyun buglı olsa bile en kötü 1 milyon satar oyun her sene.
Umarım fm14'te sağlıklı bir maç motoru görürüz.
Mesaj Yetkileri