bu konuda yapılması gereken bence herkesın toplu olarak bu sene oyunu ya almaması yada ocak ayına kadar almaması olmalı.ben kesınlıkle hayatım boyunca bır daha hıcbır fm serısıne pre-order fln yapmıyacagım.yabancı forumları hıc takıp etmıyorum bızım forumlarda yazılanların 10 da bırı yazılıyorsa aynı sekılde (oyun zevkıyle ılgılı) SI essek degılse cıddı bı gırısımde bulunacaktır.ama avrupa ve dıger ulkeler 13 u begendıyse olumlu yorumlar coksa fm bıdaha rayına gırmez kolay kolay.

geçen miles twitterdan satıs rakamlarıyla ılgılı tesekkur tarzı bı msj yayınlamıslardı.eger bu rakamları serı cok begenıldı gıbı algıladılarsa cok buyuk hata.fm ın bu kadar cok satmasında ozellıkle bu sene turkıyenın payı cok buyuk bence.turkıyedekı satıslarını onemlı olcude katladılar.dıger ulkelerde cok degısıklık oldugunu dusunmuyorum.

bi tepki koymak lazım.ya oyunu almıyarak yada SI nin forumlarında lobby yaparak.burda tartısmalarımız cok havada kalıyor kendı kendımıze herkes dogru soyluyor ama soyluyoruz sadece.