1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Biz Geliyoruz | Ünyespor 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bütçemiz olmasada alt liglerde benim en sevdiğim özellik milletin yan kulübü olmaktı.İngiltere'nin en alt liginden başladığım kariyerimde o kiralık oyuncular sayesinde çok iyi yerlere gelmiştim.Bu takımın bağlantılı olduğu kulüpler yok mu?Yoksa bence bir yönetimle konuşmalısın
    Başarılar şimdiden umarım skorlar düzelir.

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    ilk haftalar kötü geçmiş. yükselişe geçmek gerek
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    İlk haftalar pek iç açıcı geçmemiş ama zamanla toparlayacağını düşünüyorum.
    Maalesef kötü gidişatımız fazlasıyla devam ediyor.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Bütçemiz olmasada alt liglerde benim en sevdiğim özellik milletin yan kulübü olmaktı.İngiltere'nin en alt liginden başladığım kariyerimde o kiralık oyuncular sayesinde çok iyi yerlere gelmiştim.Bu takımın bağlantılı olduğu kulüpler yok mu?Yoksa bence bir yönetimle konuşmalısın
    Başarılar şimdiden umarım skorlar düzelir.
    Bağlantılı olduğu büyük bir kulüp yok ama yönetimle görüşürüm bu konu için.

6.Hafta

Zor bir maçtı 15. dakikada Niflore ile bulduğumuz gol bizi galibiyete yaklaştırmışken. İkinci yarıda sergilediğimiz sönük futbol ve Cherbourg'un kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle beraberliğe sevinir hale geldik.

7.Hafta

Bundan daha kötü oynayamazdık. Peronnas haklı bir galibiyet aldı. Devre arasında bazı oyunculara yol gözüktüğünün habercisidir bu maç.

8.Hafta

Şansız bir maçtı aslında. Henüz daha 20. dakikada iki oyuncumuz sakatlanmış ve oyundan çıkmıştı. Zaten genel olarak formsuz olşumuz da bir üst lig hayallerini şimdiden suya düşürdü.

9.Hafta

Üst üste üçünçü mağlubiyetimizi aldık.Başka bir taktik denemeli mi acaba? Diye düşünüyorum.

Puan Durumu

Mesaj Yetkileri