Hedef en az Şampiyonlar Ligi olacaktır bu sene Monaco'da. PSG ile şampiyonluğa oynarlar artık.![]()
Hedef en az Şampiyonlar Ligi olacaktır bu sene Monaco'da. PSG ile şampiyonluğa oynarlar artık.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Böyle para ile bir yere gelenleri çok sevmiyorum açıkcası.
Allahtan onların da gücünün yetmediği ve hep eksik olan birşey oluyor. O da takım oyunu ne olursa olsun ne kadar güçlü adamlar alırsa alsın bir türlü tam bir takım olamıyorlar.
Ben bir anda tüm takımı değiştirmek yerine parça parça yapılması taraftarıyım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu akşam bir İngiliz, Paris'te ağladı.
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Güle güle efsane ...
Canım FEDA olsun sana !
Kendi sahamızda ki son maçta 3-0 galip ayrıldık. Zlatan birbirinden kaliteli 2 gol atarak gol sayısını 27'ye çıkardı.
Beckham gibi bir efsaneyide uğurladık Dünya Futbolundan.
*
Monaco mevzuuna gelince Paris'in sıkıntı yapacağını düşünümüyorum, zaten oturmuş iyi bir kadro var bu kadroya da aman aman 5-6 transfere de gerek yok. Ben sadece Maxwell'in yerine sağlam bir sol bek ve birde forvet alınması taraftarıyım Zlatan'ın arkasına.
Monaco ise büyük ihtimal takımı yenileyecek.
3-0 değil 3-1, son dakikada yedik bir tane.Monaco ise bu kadrosuyla kısa vadede başarı yakalayamaz, o yüzden baştan aşağı yenileyeceklerdir takımı. Ne kadar sürede başarılı olurlar, nasıl bir performans sergilerler bilinmez ama uyum sorununu atlatırlarsa en azından seneye Şampiyonlar Ligine katılacak düzeyde ligi bitireceklerini düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Ancelotti R.Madrid'e gitmek için izin istemiş, Başkan kendisine tepki verse de ayrılamasına da onay vermiş.
Ve dün Napoli'den ayrıldıgını açıklayan Walter Mazzari'nin menajeri Paris'de bugün görüşme halinde.
Edit: Leonardo ise alınmıs bir karar yok henüz, Ancelotti'yi takımda tutmak istiyoruz diyor.
Bu klüpte ki meydan okuma şuan Dünyanın hiç bir takımında yok önümüzde ki 10 yıl şampiyonlar liginde zirveye oyanayacak takımı yaratacağız şuan bana Barcelona veya Real Madrid teklif etse gitmezdim şeklinde iddialı konuştu.![]()
Last edited by COLMAN20 : 20.Mayıs.2013 at 13:57
A$ Monaco tranfer list this summer
Mancini
Falcao
Muslera
Burak
Rooney
Fabregas
Yaya Toure
Hummels
Lewandowski
Robben
https://twitter.com/GeniusFootball/s...37895324246016
Burak'mı ? Hazır para saçarlarken versinler 20+,köşeyi dönelim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gelecek sezon sansasyonel transferlere hazır olmak lazım, listedeki isimlere baksanıza. Rüya takım olurlar bu gidişle.Ancelotti'nin ise 1 yıllık kontratı daha var, yönetimin bırakacağını sanmam.
Canım FEDA olsun sana !
D.Alves PSG ve Monaco gibi klüplerden gelebilecek teklifleri değerlendireceğini söyledi.
Fransız basını 1 haftadır PSG & Witsel flörtünü yazıyor. Çok ciddi rakamlar üstelik. 5 yıllık sözleşme + 40 milyon € bonservis.
monaco james rodriguez ve moutinho yu 70 m € a transfer etti keşke moutinho tottenham a gelseydi geçen sene onun nazlanması yüzünden yatmıştı transfer dönemine yetişmemeişti
Porto Moutinho'nun bonservisinin %25'i Sporting'e gidecek diye James Rodriguez'i 69 ve Moutinho'yu 1 milyon €'ya satmış.
Porto'nun son 10 yıldaki kâr tablosu şu şekildeymiş. Lizbon'a ayıp etmişler bayaHayır başkanları yahudi falan da değil ama. Monaco neler yapacak bakalım yeni sezonda.
![]()
AhahahahahahUlan Porto sen yokmusun sen
Şu an Lizbon taraftarları ne sövüyordur
Ne güldüm ya
Edit:
Yalanmış ancak baya zeki bir yöntem.
Monaco gümbür gümbür geliyor![]()
Anlaşmaya yakın olduğumuz Chedjou'nun takımı Lille, şu an Saint Etienne ile oynuyor.
8. dakika 0-0 devam ediyor maç.
falcao resmen monaco da yazık etti kendine bence yine şampiyonlar liginde oynayamıcak adam
Parayı seçmiş Falcao acaba kaç para verdiler ? Ayrıca Monaco ligde ilk 3'e giremezse yazık olacak saçılan paralara.
Önümüzdeki bi kaç sene içinde Monaco ne duruma gelir bilemem ama şu an için konuşursak Falcao attan inip eşeğe bindi resmen.
Screw you guys, I'm goin' home
Bende falcao nun yerinde olsam o maasa bende giderdim adam emekliligine simdiden yatirim yapiyor...falcao kendine yazik falan etmedi en iyisini yapti bu forumda kim olsa onun yaptiginin aynisini yapardi o kadar paraya kim hayir diyecek
Kariyeri değilde parayı seçerek Hulk gibi yazık etti kendine.
Canım FEDA olsun sana !
Go Monaco, go!
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/331358.php
Almeida'nın gönderilmemesinden yanayım ancak bu paraya hayır demek çok zor.
Canım FEDA olsun sana !