Quote Originally Posted by omer5941 View Post
Başarılar iyi bir destekleyici takımla üst sıraları zorlarız.
Başarı dileklerin çok teşekkürler. Yoğun maç temposuna kendimi kaptırmış durumdayım şu anda. O konuyu unutmuşum.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
pariste sokak sokak bebe topla geleceğe yatırım yap yükselene kadar onlarda gelişir
Bakalım, kimleri göndereceğime karar verdim zaten. Kadro çok kalabalık kulübe gelir sağlayacak bir şekilde o oyuncuları gönderebilirsem çoluk çocuğu toplayacağım bende.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
Maçlar çok iyi değil aman küme düşmeyelim de.
Düşmeyiz ama yönetim ne kadar sabredebilir bilemem.

10.Hafta

Bu maçta aynı dizilişte başka bir taktik denedik. Biraz etkisi oldu gibi. Niflore %100'lük bir pozisyonda topu dışarı attı. Eğer o top kaleyi bulsaydı galibiyet bizimdi.

11.Hafta

Forumda gezerken güzel bir taktiğe rastladım deneyeyim dedim. İlk maçta hemen etkisi olacağını düşünmüyordum ve öyle de oldu bir mağlubiyet daha ekledik hanemize.

12.Hafta

39. dakikada savunmamızın bir hatasıyla 1-0 yenik duruma düşsek de Roufosse sahneye çıktı maçı çevirmeyi başardık.

13.Hafta

Aslında kötü oynamadık, 2 kez öne geçsek de skoru koruyamadık. Ayrıca rakibimizin ilk üç içerisinde şampiyonluk mücadelesi verdiğini de belirteyim.

14.Hafta

Yine şampiyonluk iddiası olan bir rakip vardı karşımızda ama kolay bir galibiyet aldık.

Fransa Kupası 6.Tur

Fazla söze gerek yok. Kolay bir rakip, farklı bir galibiyet.