Abi oldu mu şimdi ?
Abi oldu mu şimdi ?
Ranieri bitirmiş yahu takımı.Şu an 17 m € civarı olacak herhalde.
Bizim kaderimizde var.Yine Cristian.
Sivasspor verirse neden olmasın.
Bütçe çok yüksek olmayabilir bu sezon. Ama göreceğiz bakalım ne verecekler.
Sıkılmaya başlamıştım o yüzden bıraktım.
TariboWest
Yeni sezonda transfer bütçemiz 18 m €. Maaşdan aktarma yaptığımız zaman iyi bir para var elimizde.
TariboWest
transfer sow bekliyorm![]()
Transfer listesinde olanları çok iyi incele derim. Ucuza kaliteli bir çekirdek kurabilirsin. Satacağın oyuncularla birlikte hareketli bir transfer dönemi olacaktir. Özel isteğim hala Lyon daysa Yassine Benzia.
Arkadaş'a katılıyorum.Benzia çok iyi bir golcü. bende çok iyi gelişti,gelişiyor,gelişmeye devam ediyor![]()
Monaco Transfer Listesi Bir Hayli Kalabalık !
Fatih Terim'den sonra yurtdışında takım çalıştıracak olan ilk Türk TD Ümit Boğa hız kesmeden çalışmalarına başladı. İlk etapta yeni teknik ekibini belirleyen Ümit Boğa transfer için de çalışmalarına başladı. Kadrodaki birçok oyuncu ile yollarını ayırması beklenen genç teknik adamın öncelikle takımlarından ayrılması gündemde olan Emmanuel Emenike, Kevin Gameiro, Guillermo Ochoa, Emilio Nsue, Yohan Mollo gibi oyuncuları kadrosuna katarak başlaması bekleniyor...
TariboWest
Monaco Guillermo Ochoa ve Brice Dja Djedje'yi Bitirdi !
Sözleşmeleri sona eren 2 oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı...
TariboWest
hımm monaco ya geçmişiz bu yıl sadece ligle idare etcez demek kibütçe ne kadar harbiden
Tüh ya fenerbahçe yi bırakmana üzüldüm. Monaco hayırlı olsun=) fenerliler olarak şu baroniden kurtulamıyoruz hiç=) her takımda karşımızda
Oyunda monaco o kadar zengin değil ya![]()
Monaco'da başarılar.
Monaco'da başarılar.
Üst düzey oyuncular bekliyorum açıkçası.Ancak fransa zor lig allah kolaylık versin![]()
Monaco 6 Yeni Transferini Resmi Sitesinden Kamuoyuna Açıkladı !
Tino Costa - Valencia - 5.250.000 €
Giuseppe Bellusci - Catania - 5.250.000 €
Emiliano Viviano - Palermo - 9.750.000 €
Dejan Radovic - Red Bull Salzburg - 11.000.000 €
Clement Chantome - PSG - 3.000.000 €
Emmanuel Emenike - Spartak Moskova - Kira
TariboWest
Fransa ligi zor ama bir o kadar da zevkli. Yeni gelen oyuncular gayet iyi olmuş, birkaç kaliteli isimle hiç beklenmedik şekilde şampiyonlar ligi potasına bile gidebilirsin. Baroni yi kim aldı merak ediyorum.
Hoop edit geldi, çok kaliteli isimler gelmiş uyum sorunu olmazsa ilk 3 ü zorlarsin rahatlıkla.
Ve şu an için takımdan ayrılanlar
TariboWest
galiba gidenler iyi para bıraktıbaya para harcamışsın ama aldığın oyuncular gayet iyi
nacer barazite iyi gelişmiş galiba
transferler müthiş.gelirler de çok iyi.şaşırdım mı tabi ki şaşırmadımbaşarılar