hadi bakalım![]()
hadi bakalım![]()
Şampiyonluk için tebrikler.Güzel transferler bekliyoruz senden.
Transferler çok iyi olmuş.Gidecek oyuncuları da en iyi şekilde seçtiğini düşünüyorum.
Klopp - Terim arası bi çizgidesin şu an Atıl. Kaka süper olmuş bi tane daha çilek aldın mı biter bu iş.
Screw you guys, I'm goin' home
Daha karar veremedim valla AtılOnur kalaydı iyiydi, epey düzeliyor sonraki sezonlarda. Bir de neden 5 arkadaş bari zarar etmeseydin.
Screw you guys, I'm goin' home
Adler çok iyi olmuş.Süper kupa için de tebrikler.
Transferler yine iyi de Onur'u kadroda yedek olarak tutabilirdin bence.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Benim kariyerimde de Schalke estiriyordu hocam resmen. Transferler gayet yerinde olmuş. Kakadan umarım verim alırsın. Adler de iyi bir kaleci, Şampiyonlar Ligi'nde yeterli olur, ligde de fazlasıyla iyi. Başarılarının devamını diliyorum.
İyisin devam böyle![]()
Teşekkürler yorumlar için, devam ediyoruz kariyere her şeye -özellikle bu yoğun tempoya- rağmen.
Bundesliga 7.Hafta
Kaka reis bu maç coşturdu resmen. 3 gol ve güzel bir asistle gecemizi renklendirdi. Long live Kaka.
Goller: Kaka 19', 37' 66' (pen), Mavraj 31 (kk), Draxler 33' / Klaus 55'
Bundesliga 8.Hafta
Bu maçta Huntelaar'ı aradık malesef. Bir çok pozisyona girdik ama sadece biri sonuca ulaşabildi. Bizim açımızdan kötü bir sonuç oldu.
Goller: Koke 6' / Hajri 51'
Bundesliga 9.Hafta
...ve işte yine o yol ayrımındayız. Müthiş derbi, müthiş maç. Bizleri bekliyor.
Müthiş bir sonuç aldık. Golcümüz Huntelaar olmadan çıktık ama ağlarına tam 3 gol salladık. Evimizde ezeli rakibimizi bu sefer affetmiyoruz.
Goller: Sidney Sam 35' Matip 73' Draxler 87' / Kuba 17'
Şampiyonlar Ligi 3. Maçlar
Evimizde 3. torba takımı Olympiakos ile karşılaştık. Matip biri kornerden öbürü de uzun taçtan iki golle bizi galibiyete taşıdı. İlginç adam vesselam.
Goller: Matip 21' 53'
Bundesliga 10.Hafta
Yorucu bir Şampiyonlar Ligi maçından sonra deplasmanda küçük bir takımla karşılaştık. Üstüne üstlük iki forvetimiz de sakatlanınca Sidney Sam'e forvette şans tanıdık. Tam puan kaybetmelik maçtı ama biz oralı olmadık bile.
Goller: Sidney Sam 17' Neustadter 27 Fuchs 59'
Bundesliga 11.Hafta
Evimizde ligin güçlü ekiplerinden Leverkusen ile karşılaştık. Maç tek kale oynandı resmen ezdik. Skor mütavazı, oyun rencide edici...
Goller: Farfan 10' Huntellar (dönüşü golle yaptı reis) 37'
Şampiyonlar Ligi 4.Maçlar
Tanrılar memleketi Yunanistan'dayız! Buraya gelip de kültür turizmi yapmadan gidemezdik.
E tabi gelmişken...(Almanya soğuk yer
)
Maçı da yaptık bi ara işte.
Goller: Matip 11' Draxler 44' / Contreras 22' (sözleşip de mi attınız?)
Panorama (Bayern fena coştu benden söylemesi...)
![]()
Çok iyi gidiyoruz.Ligde de Bayern'i geçeriz.
Tesekkur ederim bugunu tamamen disarida gecirdim yarin devam edecegiz gorusmek uzere herkesle...![]()
Last edited by Sirius Black : 27.Mayıs.2013 at 23:55
Bayern maç başına 4 gole yakın ortalama tutturmuş, bence de çok fena geliyorlar, geçen yılın acısı her hallerinden anlaşılıyor
Sistem 2 DMC'li 4-2-3-1 şeklinde mi halen?
Merhabalar. Bugün sevinerek söylüyorum ki, dersanem yok yani tüm gün beraberiz. Aldım kitabımı kalemimi kuruldum masaya hem FM oynuyorum hem soru çözüyorum oh kebap.
@LeoN48: Evet hala 2 DMC'li sistemdeyiz. Ama iki tane kazma oynatmıyoruz o mevkide. Gerek Neustadter olsun gerek Koke olsun iyi pas yapan elemanlar. Özellikle Koke çok asist yaptı bu sene. Bayern'e gelirsek... Az sonra bir sonuç göreceksiniz, hayırlısı olsun.
--
Bundesliga 12.Hafta
Tam bir hakem faciasıydı. Önce 10 sonra 9 kişi bırakıldık. İki stoperimiz de sebepsiz yere atıldı. Buna rağmen son dakikaya kadar dayandık ama 90'da yediğimiz golle 1 puana razı olmak durumunda kaldık.
Goller: Matip 20' / Luuk de Jong 90'
Almanya Kupası 2. Tur
Hırpalayıcı bir deplasmanın ardından yine çok zor bir deplasmana çıktık. Tam 120 dakika oynadık. Takımın imanı gevredi. Ama turu geçtiğimiz için mutluyuz.
Goller: Farfan 31' 89' Rausch 57' / Milik 45+1' Kießling 47' 70'
Bundesliga 13. Hafta
Evimizde lig liderini ağırladık. Gelene geçene 3-5 atıyorlardık. Bütün ezilenlerin, mazlumların hesabını sorduk.
Goller: Matip 14' Draxler 27' Huntelaar 41' 49' / Badstuber 75'
Şampiyonlar Ligi 5. Hafta Maçları
Liderlik maçıydı. İyi başladık ve iyi bitirdik. Bu maçla beraber grubu ikili averaj ile lider bitirmeyi garantiliyoruz. Takımımı tebrik ediyorum.
Goller: Farfan 42' Höwedes 54'
Bundesliga 14. Hafta
Ligin en bekleneni veremeyen takımlarından biriyle oynadık. Kolay bir maçtı bizim adımıza, ezip geçtik. Ancak bu maçta sakatlanan Neustadter'in diz kirişi koptu 2-3 ay bizimle olamayacak.
Goller: Höwedes 9' Matip 12' Kolasinac 78'
Bundesliga 15. Hafta
Ligde kalma savaşı veren Düsseldorf deplasmanındaydık bu hafta. Buralarda hava iyice soğudu. Ama şehri gezmeyi ihmal etmedik gerçekten burası baştan aşağı bir başyapıt.
Goller: Koke 9'
Bundesliga 16. Hafta
Bu hafta karşılaştığımız Frankfurt cidden çok dişli bir takımdı. Kazanmasını bildik, mutluyuz.
Goller: Kaka 28' Draxler 84' / Lanig 38'
Şampiyonlar Ligi 6. Hafta Maçları
Son maçımızda İtalya'da güzel Genoa'daydık. Gayet rahat geçen maçta güzel bir galibiyet aldık ve grupları lider bitirdik. Rakibimizi beklemedeyiz.
Goller: Rausch 11' Papadopoulos 15' Sidney Sam 48' Pukki 81' 84'
Bundesliga 17. Hafta
Kabus gibi 1-0 geriye düştüğümüz maçta, geri dönmesini bildik ve ilk devreyi lider kapattık.
Goller: Farfan 52' Mujdza 79' (kk) / Schuster 28' (pen)
Almanya Kupası 3.Tur Maçları
Güçsüz rakibimizi rahat geçtik.
Goller: Matip 13' Kaka 28' 73' Sidney Sam 79'
Panorama
![]()
Vay, Bayern'i altına almışsın, mazlumların hesabı ha![]()
Schalke'nin Gençlik Ateşi Dinmiyor!
Geçen sene ligde şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükseldik. Bu sene ise ligi 3 puan önde götürüyoruz ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan 6'da 5 yaparak çıktık. Gerçekten başarılı gidiyoruz. Peki bunu neye borçluyuz? Tabi ki de oyuncularımıza. En önemlisi de müthiş bir jenerasyon yakaladık. 90'lı yılların ilk yarısında doğan oyuncular kadromuzun omurgasını oluşturuyor ve geleceğimizi adeta sigorta altına aldılar. Onlar takımımızda oldukça daha çok kupaya aday oluruz. Gelin bu isimlere bir göz atalım.
Sead Kolasinac
1993 doğumlu Kolasinac, sol bek, stoper ve ön libero mevkilerinde oynayabiliyor. Kendisi benim jokerim. Gerçekten önemli işlere imza atıyor. Geçen sene toplam 33 maçta forma giymişti. Daha bu sene ilk yarıdan 23 maça çıktı. Tam bir istikrar abidesi ve geleceğin en büyük yıldız adaylarından.
Joel Matip
Savunmamızın sigortası. 2 yıldır istikrarla formamızı terletiyor ve gerçekten iyi iş yapıyor. Höwedes gibi bir liderin yanında oynamaktan dolayı bayağı şanslı. Ancak bu sene geçen seneki kadar rahat değil Papadopoulos sakatlık sıkıntılarından kurtuldu ve gerçek formuna yaklaşıyor. Onunla kapışmak zorunda. Bu sene bazen formayı kaptırdı. Bir diğer yandan bu sene tam 13 golü var. Efsane bir istatistik. Aynı zamanda 2 yıldır Afrika Yılın Savunmacısı ve Afrika Yılın Genç Oyuncusu ödüllerini alıyor.
Kyriakos Papadopoulos
İşte beni en zorlayan adam. Dünyanın en iyi stoperi olacak potansiyele sahip ancak önünde Matip-Höwedes gibi çok uyumlu ve üst düzey bir ikili var. Formayı sürekli zorluyor ve ben de ona elimden geldiğince şans veriyorum. Her an bu ikiliden birini kesip ilk 11'e yerleşebilir. Çok heyecanlanıyorum ondaki potansiyeli gördükçe.
Cesar Azpilicueta
Genç kuşağımızın abisi diyebileceğimiz birisi. 24 yaşında ama gelişimini hala durdurmadı. Müthiş bir oyuncu, eksik yanı neredeyse yok gibi ama hala durmuyor çok çalışıyor, gelişiyor. Kendisine ödediğimiz bonservis bedeli gidene helal olsun. Dünyanın en iyilerinden birisi oluyor mevkisinde.
Koke
Geldiği ilk sene sakatlıklarla çok uğraştı. Devre arası almıştı ikinci yarı boyunca ondan sadece 15 resmi maçta faydalanabildik. Şimdiyse döktürüyor. Ancak işi en zor olan genç oyuncumuz kendisi çünkü yaşı 22'ye geldi ve önünde geliştireceği bir dolu özelliği var. Onun için her şeyi yapıyoruz sürekli ilk 11'de ve özel antreman programları kendisi için düzenleniyor. Top tamamen onda, ve bu şansı da iyi kullanıyor.
Maximilian Meyer
Bu kuşağın en küçük oyuncusu ise Meyer. Daha 18 yaşında ama bu yaşına rağmen çok şey tecrübe etti. Barça'ya gol de attı, diz kirişi kopmasından dolayı aylarca sahalardan uzak da kaldı. Şu an için fiziki ve mental eksiklikleri var ama potansiyeli inanılmaz.
Julian Draxler
Gelelim liderimize. Hem bu kuşağın hem de takımın lideri konumunda kendisi. Bu sene kendisine 10 numarayı da verdik, geçen yılki gösterisine bu sene de devam ediyor. Dünyanın en iyi futbolcusu olacak potansiyele sahip, ve biz de onun için çok çalışıyoruz. 2 yılda takımımızın formasını 73 kez giydi 22 gol attı 43 asist yaptı. Gerçekten inanılmaz bir çocuk.
--
Devre arası transfer döneminde ise tek transfer yaptık. Neustadter malesef sakatlıktan iyi dönemedi. Kendisi de Jermaine Jones'un düştüğü duruma düştü. İkisi de aynı sakatlığı yaşadı ve ikisi de dönüşte toparlanamadı. Ama Neustadter'i yine de sene sonuna kadar kadroda deneyeceğim. Eğer eskisi gibi olmazsa yolları ayırırız. Fakat ne olur ne olmaz diye şimdilik kendisiyle forma yarışına girebilecek, aynı zamanda da gelecekte bu bölgede dünyanın en iyilerinden olabilecek olan Josip Radosevic'i Napoli'den 11 milyon € bedelle kadromuza kattık. Hayırlı olsun.
--
@LeoN48: Adam olsunlar.![]()
Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.