1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Buda yanlış.

Ben yanlışa yanlış diyorum zaten

Ama siz şiddeti savunuyorsunuz burda

adam çıkmış tek şerit bırakabilrlerdi diyor varmı böyle bişey
    Ben burada şiddet olmadığı sürece her türlü protestonun yapılmasını destekleyeceğim ben çünkü AKP'nin ülkeyi doğru yönetemediğini 12 yıldır mağduru oynayarak oy topladığını, dini istismar edip benim imamım benim camiimim dediği bir partidir. Bu partiyi muhalefet eğer indiremiyorsa halkda ne yazık ki böyle yapar.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben burada şiddet olmadığı sürece her türlü protestonun yapılmasını destekleyeceğim ben çünkü AKP'nin ülkeyi doğru yönetemediğini 12 yıldır mağduru oynayarak oy topladığını, dini istismar edip benim imamım benim camiimim dediği bir partidir. Bu partiyi muhalefet eğer indiremiyorsa halkda ne yazık ki böyle yapar.

O zaman polis de böyle müdahale eder kimsede sesini çıkaramaz

ayrıca sormak istiyorum ne mağduru oynadı ?

Nesil
    2006

O zaman polis de böyle müdahale eder kimsede sesini çıkaramaz
    Elinde silah olmayan kimseye saldırı yapamazsın. Eğer engelli birisi su yiyor, 13 yaşındaki çocuğun başı yarılıyorsa kusura bakmayın, polis bunları yapmasaydı kimse sokağa dökülmeyecekti.

Elinde silah olmayan kimseye saldırı yapamazsın. Eğer engelli birisi su yiyor, 13 yaşındaki çocuğun başı yarılıyorsa kusura bakmayın, polis bunları yapmasaydı kimse sokağa dökülmeyecekti.
    Elinde silah yok taş var bir farkı var mı ?

Yahu adam sözde eyleme damperli kamyonla gelmiş var mı dünyada böyle bir eylem benim aklım mantığım almıyor sizde hala bu adamların yaptıklarına eylem diyorsunuz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yahu adam sözde eyleme damperli kamyonla gelmiş var mı dünyada böyle bir eylem benim aklım mantığım almıyor sizde hala bu adamların yaptıklarına eylem diyorsunuz
    İşte biz de bundan bahsediyoruz. İlk gün o çadırlara polis biber gazı ile müdahale ettiğinde, 2. ve 3. günde hiçbir şey yoktu o kişilerde.

Bugünkü polis olayının tiyatro olduğunu düşünüyorum. Ve polisin bugünkü yaptıklarını meşru kılmak için yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorum.

Artık çarşı sağolsun kepçemiz var damperimiz var

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Sen silahsız insanlara bütün vahşiliği ile saldırıyorsun. İnsanlar haksızlıkğa, özgürlüğe ve baskıya karşı seslerine duyurmaya çalışıyor. Sen saldırırsan çiçeklerle mi karşılayacaklar

Nesil
    2006

Adam onla geliyorsa o kişi Allah'ından bulsun. Ama polis artık ilk başta masum insanlara saldırmış, ardından bu gün yaşanan tiyatrodan sonra kontrol tamamen çıkmıştır. Bu saatten sonra kimse kimseden sağ duyu beklemeyecektir. Bunlar ne yazık ki acı gerçeklerdi. Ben şiddet yanlısı veya polisin zarar almasını isteyen birisi değilim onlarda insan, onlarında çocuğu var eşi var.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ulen ben basket şortu ile giderken onlar TOMA ile gelmesini biliyordu ya

Boşuna mı bağırıyoruz; kaskını çıkar copunu bırak delikanlı kim bakalım , diye
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ulen ben basket şortu ile giderken onlar TOMA ile gelmesini biliyordu ya

Boşuna mı bağırıyoruz; kaskını çıkar copunu bırak delikanlı kim bakalım , diye

bu güzeldi

Nesil
    2007

Ne alakası var? Şu dediklerinizin demokrasiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Biz Mısır vs. gibi yönetilmiyoruz. Eğer muhalefeti beğenmiyorsanız parti kurun, muhalefet olun. Böyle hükümet düşmez, düşmemeli. Eylem hakkınız var ancak başkalarının hakkını yiyerek yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Ne alakası var? Şu dediklerinizin demokrasiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Biz Mısır vs. gibi yönetilmiyoruz. Eğer muhalefeti beğenmiyorsanız parti kurun, muhalefet olun. Böyle hükümet düşmez, düşmemeli.
    Hükümet seçim kararı alır, sonra seçim yapılır eğer gene oy alırlarsa devleti yönetirler. Ne yazık ki yüzde10 barajı var iken inandığım partiye oy veremiyorum. Bir işe yaramıyor çünkü. Meclise giremiyorlar.

Nesil
    2007

Hükümet seçim kararı alır, sonra seçim yapılır eğer gene oy alırlarsa devleti yönetirler. Ne yazık ki yüzde10 barajı var iken inandığım partiye oy veremiyorum. Bir işe yaramıyor çünkü. Meclise giremiyorlar.
    Bunlarda haklısınız. İlk günden beri olaylar büyümesin diye erken seçim dedim ancak olayların sonu gelmiyor çünkü kimse geri adım atmıyor.

Seçim barajı konusunda da haklısınız ancak adamlar iktidardayken düşürmez onu. Sadece onlar değil eğer bir parti %50 ile iktidar oluyorsa seçim barajını düşürmek akıllarının ucundan bile geçmez.

Ancak bunlar olmuyor diye ülkede isyan çıkarmanın mantığı yok. CHP ve MHP düzelse AKP bu kadar rahat oy alamaz. Sorun biraz da onlarda.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bunlarda haklısınız. İlk günden beri olaylar büyümesin diye erken seçim dedim ancak olayların sonu gelmiyor çünkü kimse geri adım atmıyor.

Seçim barajı konusunda da haklısınız ancak adamlar iktidardayken düşürmez onu. Sadece onlar değil eğer bir parti %50 ile iktidar oluyorsa seçim barajını düşürmek akıllarının ucundan bile geçmez.

Ancak bunlar olmuyor diye ülkede isyan çıkarmanın mantığı yok. CHP ve MHP düzelse AKP bu kadar rahat oy alamaz. Sorun biraz da onlarda.
    Bunun anlamı demokrasi yok demektir işte, hatta barajın düşmeside yetmez. Partiye değil milletvekiline oy atmalıyız. Ben bir partiye oy atıyorum; ama orada ki milletvekilini seçemiyorum; o partinin bana dayattığı listeye oy atıyorum.

Mesaj Yetkileri