Yanlış anlama ama bırak FM'yi eksiklerini tamamla SBS'den sonra gelirsin buralara![]()
yeni takımda başarılar![]()
başarılar hem fm de hem sbs de![]()
TRANSFERLER :
Kısıtlı bütçeye rağmen iyi transferler yaptığımı düşünüyorum.
Alican Karadağ
Boluspor'dan kiraladık iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum ama benim salak kafam adamı lige kaydetmeyi unuttu en iyi adamlarımızdan birini ilk dönem faydalanamayacağız
Azat Güler
Yedek kaleci olarak bedavaya aldım genç ama bedavaya iyi bir yedek aldım diye düşünüyorum
Ali Sağlam
Defansı sağlam tutmak adına bonservisiyle birlikte aldım Ali'ye çok güveniyorum
Burak Öğür
Boluspor bedavaya satıyordu ve gayet iyi bir kaleciydi kaçırmadım ve diğer klüplerin elinden aldım güzel bir transfer oldu
Cenk İşler
39 yaşında olmasına rağmen boştaydı ve az maaş isteyip profili iyi görünüyordu hemen aldım hiç olmassa takıma abilik yapar
Ferhat Çapa
10 numaraya birini ararken Fuat Çapa'nın oğlu aklıma geldi ve hemen baktım yüklü bir maaş ile aldım bu sene ve ilerki seneler çok şey beklediğim oyunculardan.
Kemal Yıldırım
Sol açığa adam alırken alt liglere bakıyordum Sakaryaspor'a girdim ve Kemal'i gördüm 1B karşılığında renklerimize kattık
Murat Gülbaba
Sakaryaspor'dan Ali'nin yanına daha tecrübeli birisini aldım ve bonservis ücreti ödemedim.
Rafet Özbilgir
Regen olmasına rağmen U19 milli takımında oynuyordu imza attır dedim ve geldi ancak Güngören'e 160 B yetiştirme bedeli ödemek zorunda kaldık gerek ilerde gerekse şimdi işimize çok yarayacak.
Tolga Değirmenci
Yine Boluspor'dan genç sağ açığı bedelsiz olarak aldım
Bünyamin aslında iyiydi Cenk'i alınca ve gitmek için mızmızlanınca iyi bir bonservisle elimizden çıkardık.
Evet arkadaşlar transferlerim bunlar bu sene hedefim Play-Off'tan veya normal yolla lige çıkmak bu sene ligde kalmak istemiyorum lige çıkarıp başka takıma geçmek oralardada kupa kaldırmak istiyorum zirveye kadar gezici olup kupalar kaldırmak istiyorum![]()
azat güler hariç transferler iyi
Transferler idare eder.Umarım bu sezon şampiyonluğa oynarız.
SBS'den sonra ki gün Trabzon'a gittim o yüzden 2-3 gündür giremiyorum şimdi girdim ve güncelleyeceğim SBS'ye gelecek olursak çok zordu ama 410 felan alırım heralde istediğim Anadolu lisesini zorlayacağım
İlk Hazırlık Maçımız :
Samsunspor karşısında baya iyi oynadık beklenenin üstüne çıktık bu takıma çok ortasahalı taktiğim sanırım yavaş yavaş oturuyor.
İkinci Hazırlık Maçımız :
Elazığspor karşısında yine çok iyidik ama oyuncularım çok yoruldu son anlarda yinede mücadeleyi bırakmadı iyi bir hazırlık maçı oldu ama sonuç konusunda kötü oldu
KAHRAMAN CUP YARI FİNAL MAÇI :
Maraş amatör takımlarından birine karşı oynadığımız maçta iyi oyunumuz şova dönüştü ve adımızı finale yazdırdık.
KAHRAMAN CUP FİNAL MAÇI :
Final maçında çok etkili oynadık golleri sona doğru bulduk Maraş amatör takımı olan Fidanspor'u yenip ilk kupamızı aldık
Sezon Açılışı :
Ligde küme düşecek olarak gösteriliyorduk ligin iddialı takımlarından birini istedim açılışa İskenderunspor geldi onları yenip gayet iyi bir açılış yaptık ve ligi beklemeye başladık.
CARLOS'TAN BÜYÜK APTALLIK !
Ortasahasında etkili oynamasını sağlayan Boluspor'dan kiraladığı genç başarılı oyuncuyu kadroya kaydetmeyi unutan Carlos'a yönetimden sert eleştiriler geldi.Bu eleştiriler karşısında Carlos ilk dönem toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ikinci devre Alican'ın da katkılarıyla lige çıkacağımızdan kimsenin şüphenin olmasını istemiyorum dedi.
Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan ötürü yine teşekkür ederim![]()
SBS'de istediğin sonucu alırsın umarım,ilk maç güzel geçmiş.![]()
beni geçmişsin hocam sbs de anadolu lisesini zorlicamdan bir şey anlamadım yalnız orda kaç puan taban![]()
İnşallah düşer yaa
Arkadaşlar sunumu güzelleştirmek adına her güncelleme 5 lig maçı + 1 ZTK maçı (olursa) + haber + puan durumu yapacaktım ama bu sunumda puan durumu ss'sini almayı unutmuşum mazur görün
SPOR TOTO 2.LİG BAŞLIYOR !
1.HAFTA : Bandırmaspor
Bandırmaspor karşısında çok iyide çok kötüde oynamadık golü bulamadık son dakikada cornerden onlar buldu ilk maç tecrübe oldu
2.HAFTA : Erzurum BLD.
Erzurum Belediyespor karşısında ilk galibiyetimizi aldık ilk galibiyet uzun süre gelmez diye bekliyordum ama hemen geldi
3.HAFTA : KAHRAMANMARAŞSPOR
K.Maraşspor karşısında iyi oynadık çok zevkli bir derbi oldu ancak derbiyi kazanamayınca üzüldük bizim hedefimiz Kahramanmaraş'ın en büyüğü olmak orada rövanşı almak için en iyiyi ortaya koyacağız
RAKİP SANDIKLISPOR !
4.HAFTA : GİRESUNSPOR
Giresunspor karşısında çok iyi oynuyorduk ancak 3 gol yedik Cenk'in de oyuna girmesiyle kuvvetlenen hücüm hattı çok iyi iş yapınca 3-3 yaptık ve müthiş bir geri dönüş yaptık.
5.HAFTA : MANİSASPOR
Manisaspor karşısında maçı çok istedik ama olmadı olsun diğer maçlara umutla bakıyoruz.
CARLOS : HEDEFİMİZ YENİLMEMEK !
Kahramanmaraş Belediyespor'un iddialı teknik direktörü Carlos bu sene hedefimiz yenilmemek ve ilerleyen haftalarda kazanarak daha üst lige çıkmak dedi.Ziraat Türkiye Kupası'nda nereye kadar sorusuna Carlos hedefim en üst seviyeye kadar klübe mali kaynaklar kazandırmak ama elenirsekte çok süpriz olmaz sanıyorum bu sene benim hedefim lig bu sene lige ya çıkacağız ya çıkacağız dedi.
manisaya bak nerelere düşmüş
Maçlar idare eder.Carlos buralara düşecek adam mıydı hocam![]()
Yorumun için teşekkürler ve bu ligde de çok iyi konumda değiller
Hocam cefa çekmeden sefa sürülmez hesabı üstüne üstüne gidiyoruz bu takımı lige çıkarırsam bu sene bi PTT1.Lig takımına giderim onlarıda çıkardımmı süper lige öyle öyle büyüyeceğiz işte![]()