Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: Kahramanmaraş Belediyespor | Büyük Risk

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Yeni takımında başarılar.Başlık değiştirmek için "İstek Bölümü"ne yazmalısın bu talebini.
    İki şey içinde teşekkürler

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Ahha benim yaşadığım şehrin 2.takımını almışsın Başarılar Maraş'ta (1.si K.Maraşspor)
    Ama biz onları geçiceğiz teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yanlış anlama ama bırak FM'yi eksiklerini tamamla SBS'den sonra gelirsin buralara

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Yanlış anlama ama bırak FM'yi eksiklerini tamamla SBS'den sonra gelirsin buralara
    Kendimi bilen biriyim eksiğim olsa gelmezdim heralde bütün bir senin emeğini boşa götürmezdim teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Kendimi bilen biriyim eksiğim olsa gelmezdim heralde bütün bir senin emeğini boşa götürmezdim teşekkürler
    Peki, iyi ne güzel öyle diyorsan. Geçen sene ben de sınavdan önce Turksportal'a takılmıştım, sorun çıkmamıştı. Medya tahmini nedir ? Bu arada başarılar yeni takımda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

yeni takımda başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

başarılar hem fm de hem sbs de

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Peki, iyi ne güzel öyle diyorsan. Geçen sene ben de sınavdan önce Turksportal'a takılmıştım, sorun çıkmamıştı. Medya tahmini nedir ? Bu arada başarılar yeni takımda
    Teşekkürler bir de ben son 2 gün takıldım hatta son hafta çok sorun çıkmaz konular felan bitmişti zaten takım küme düşecek gösteriliyor

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    yeni takımda başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    başarılar hem fm de hem sbs de
    Sağol kardeşim sanada

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

TRANSFERLER :
    Kısıtlı bütçeye rağmen iyi transferler yaptığımı düşünüyorum.

Alican Karadağ

Boluspor'dan kiraladık iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum ama benim salak kafam adamı lige kaydetmeyi unuttu en iyi adamlarımızdan birini ilk dönem faydalanamayacağız

Azat Güler

Yedek kaleci olarak bedavaya aldım genç ama bedavaya iyi bir yedek aldım diye düşünüyorum

Ali Sağlam

Defansı sağlam tutmak adına bonservisiyle birlikte aldım Ali'ye çok güveniyorum

Burak Öğür

Boluspor bedavaya satıyordu ve gayet iyi bir kaleciydi kaçırmadım ve diğer klüplerin elinden aldım güzel bir transfer oldu

Cenk İşler

39 yaşında olmasına rağmen boştaydı ve az maaş isteyip profili iyi görünüyordu hemen aldım hiç olmassa takıma abilik yapar

Ferhat Çapa

10 numaraya birini ararken Fuat Çapa'nın oğlu aklıma geldi ve hemen baktım yüklü bir maaş ile aldım bu sene ve ilerki seneler çok şey beklediğim oyunculardan .

Kemal Yıldırım

Sol açığa adam alırken alt liglere bakıyordum Sakaryaspor'a girdim ve Kemal'i gördüm 1B karşılığında renklerimize kattık

Murat Gülbaba

Sakaryaspor'dan Ali'nin yanına daha tecrübeli birisini aldım ve bonservis ücreti ödemedim.

Rafet Özbilgir

Regen olmasına rağmen U19 milli takımında oynuyordu imza attır dedim ve geldi ancak Güngören'e 160 B yetiştirme bedeli ödemek zorunda kaldık gerek ilerde gerekse şimdi işimize çok yarayacak.

Tolga Değirmenci

Yine Boluspor'dan genç sağ açığı bedelsiz olarak aldım

Bünyamin aslında iyiydi Cenk'i alınca ve gitmek için mızmızlanınca iyi bir bonservisle elimizden çıkardık.

Evet arkadaşlar transferlerim bunlar bu sene hedefim Play-Off'tan veya normal yolla lige çıkmak bu sene ligde kalmak istemiyorum lige çıkarıp başka takıma geçmek oralardada kupa kaldırmak istiyorum zirveye kadar gezici olup kupalar kaldırmak istiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

azat güler hariç transferler iyi

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

azat güler hariç transferler iyi
    O zaten yedek olarak

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler idare eder.Umarım bu sezon şampiyonluğa oynarız.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Transferler idare eder.Umarım bu sezon şampiyonluğa oynarız.
    Tesekkurler insallah hedefim bu sene lige çıkarıp seneye daha iyi bir yere gitmek istiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

SBS'den sonra ki gün Trabzon'a gittim o yüzden 2-3 gündür giremiyorum şimdi girdim ve güncelleyeceğim SBS'ye gelecek olursak çok zordu ama 410 felan alırım heralde istediğim Anadolu lisesini zorlayacağım

İlk Hazırlık Maçımız :

Samsunspor karşısında baya iyi oynadık beklenenin üstüne çıktık bu takıma çok ortasahalı taktiğim sanırım yavaş yavaş oturuyor.

İkinci Hazırlık Maçımız :

Elazığspor karşısında yine çok iyidik ama oyuncularım çok yoruldu son anlarda yinede mücadeleyi bırakmadı iyi bir hazırlık maçı oldu ama sonuç konusunda kötü oldu

KAHRAMAN CUP YARI FİNAL MAÇI :

Maraş amatör takımlarından birine karşı oynadığımız maçta iyi oyunumuz şova dönüştü ve adımızı finale yazdırdık.

KAHRAMAN CUP FİNAL MAÇI :

Final maçında çok etkili oynadık golleri sona doğru bulduk Maraş amatör takımı olan Fidanspor'u yenip ilk kupamızı aldık

Sezon Açılışı :

Ligde küme düşecek olarak gösteriliyorduk ligin iddialı takımlarından birini istedim açılışa İskenderunspor geldi onları yenip gayet iyi bir açılış yaptık ve ligi beklemeye başladık.

CARLOS'TAN BÜYÜK APTALLIK !

Ortasahasında etkili oynamasını sağlayan Boluspor'dan kiraladığı genç başarılı oyuncuyu kadroya kaydetmeyi unutan Carlos'a yönetimden sert eleştiriler geldi.Bu eleştiriler karşısında Carlos ilk dönem toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ikinci devre Alican'ın da katkılarıyla lige çıkacağımızdan kimsenin şüphenin olmasını istemiyorum dedi.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan ötürü yine teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

SBS'de istediğin sonucu alırsın umarım,ilk maç güzel geçmiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

SBS'de istediğin sonucu alırsın umarım,ilk maç güzel geçmiş.
    Teşekkür ederim o lig değil yalnız

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Teşekkür ederim o lig değil yalnız
    Hazırlıkmış yeni gördüm neyse ilk maç güzel geçer umarım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

beni geçmişsin hocam sbs de anadolu lisesini zorlicamdan bir şey anlamadım yalnız orda kaç puan taban

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hazırlıkmış yeni gördüm neyse ilk maç güzel geçer umarım
    AAHAHAHAHAHA

beni geçmişsin hocam sbs de anadolu lisesini zorlicamdan bir şey anlamadım yalnız orda kaç puan taban
    Hocam istediğim 435 puanlar düşecek diyorlar bi tanesine girebiliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

AAHAHAHAHAHA

Hocam istediğim 435 puanlar düşecek diyorlar bi tanesine girebiliyorum
    aynen hocam sinoptaki anadolu öğretmen lisesi için taban puanı 400 olarak konuşuluyo baya baya düşüyo

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

İnşallah düşer yaa

Arkadaşlar sunumu güzelleştirmek adına her güncelleme 5 lig maçı + 1 ZTK maçı (olursa) + haber + puan durumu yapacaktım ama bu sunumda puan durumu ss'sini almayı unutmuşum mazur görün

SPOR TOTO 2.LİG BAŞLIYOR !

1.HAFTA : Bandırmaspor

Bandırmaspor karşısında çok iyide çok kötüde oynamadık golü bulamadık son dakikada cornerden onlar buldu ilk maç tecrübe oldu

2.HAFTA : Erzurum BLD.

Erzurum Belediyespor karşısında ilk galibiyetimizi aldık ilk galibiyet uzun süre gelmez diye bekliyordum ama hemen geldi

3.HAFTA : KAHRAMANMARAŞSPOR

K.Maraşspor karşısında iyi oynadık çok zevkli bir derbi oldu ancak derbiyi kazanamayınca üzüldük bizim hedefimiz Kahramanmaraş'ın en büyüğü olmak orada rövanşı almak için en iyiyi ortaya koyacağız

RAKİP SANDIKLISPOR !

4.HAFTA : GİRESUNSPOR

Giresunspor karşısında çok iyi oynuyorduk ancak 3 gol yedik Cenk'in de oyuna girmesiyle kuvvetlenen hücüm hattı çok iyi iş yapınca 3-3 yaptık ve müthiş bir geri dönüş yaptık.

5.HAFTA : MANİSASPOR

Manisaspor karşısında maçı çok istedik ama olmadı olsun diğer maçlara umutla bakıyoruz.

CARLOS : HEDEFİMİZ YENİLMEMEK !

Kahramanmaraş Belediyespor'un iddialı teknik direktörü Carlos bu sene hedefimiz yenilmemek ve ilerleyen haftalarda kazanarak daha üst lige çıkmak dedi.Ziraat Türkiye Kupası'nda nereye kadar sorusuna Carlos hedefim en üst seviyeye kadar klübe mali kaynaklar kazandırmak ama elenirsekte çok süpriz olmaz sanıyorum bu sene benim hedefim lig bu sene lige ya çıkacağız ya çıkacağız dedi.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

manisaya bak nerelere düşmüş

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar idare eder.Carlos buralara düşecek adam mıydı hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

manisaya bak nerelere düşmüş
    Yorumun için teşekkürler ve bu ligde de çok iyi konumda değiller

Maçlar idare eder.Carlos buralara düşecek adam mıydı hocam
    Hocam cefa çekmeden sefa sürülmez hesabı üstüne üstüne gidiyoruz bu takımı lige çıkarırsam bu sene bi PTT1.Lig takımına giderim onlarıda çıkardımmı süper lige öyle öyle büyüyeceğiz işte

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri