1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Beşiktaş J.K | Beşiktaş'a Can FEDA

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Gökhan Töre 'nin kilo ve Boy oranında çok büyük bir orantısızlık var , zihinsel olarak da çok kötü , FM 2014 'te profilinin daha da kötü olacağını düşünüyorum.
    Aynen zihinsel özellikleri kötü baya , kilo - boy oranı oyunda ne kadar etkili olur onuda bilmiyorum gerçi ama seneye bence de özellikleri düşecek , adam 20 yaşında toplam 30 maçlık kariyeri var .

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Aynen zihinsel özellikleri kötü baya , kilo - boy oranı oyunda ne kadar etkili olur onuda bilmiyorum gerçi ama seneye bence de özellikleri düşecek , adam 20 yaşında toplam 30 maçlık kariyeri var .
    Kilo - boy gerçekte de oyunda da çok etkiler , 1,80 boyu olan bir oyuncunun ideal kilo 69-70-71

ideal dir , hatta en son Brezilya - Meksika mini dünya kupası maçını izlerken spiker Neymar için şunu söyle , Neymar , Barça için sağlık kontolünden geçtikten sonra 2-3 kilo alması gerektiğini söylemişler daha iyi pas yapması içinmiş , gökhan töre'yi milli maçlar hariç hiç izlemedim oyunda baktığın zaman boyuna göre sırıtan bir vucut yapısı var , bide satın alma opsiyonu var mı ? herşeye rağmen ilerisi için bulunmaz hint kumaşı oluyor neticede yerli.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Kilo - boy gerçekte de oyunda da çok etkiler , 1,80 boyu olan bir oyuncunun ideal kilo 69-70-71

ideal dir , hatta en son Brezilya - Meksika mini dünya kupası maçını izlerken spiker Neymar için şunu söyle , Neymar , Barça için sağlık kontolünden geçtikten sonra 2-3 kilo alması gerektiğini söylemişler daha iyi pas yapması içinmiş , gökhan töre'yi milli maçlar hariç hiç izlemedim oyunda baktığın zaman boyuna göre sırıtan bir vucut yapısı var , bide satın alma opsiyonu var mı ? herşeye rağmen ilerisi için bulunmaz hint kumaşı oluyor neticede yerli.
    Yani gerçekte çok etkili tabi de , sonuçta oyun da ne derece etklili olur onu bilmiyordum demek ki varmış bi etkisi , ama gerçekte de öyle zaten boyuna göre fazla kilolu , satın alma opsiyonu var 13 milyon euro , yabancı sayısı düştüğü için çok önemli bir oyuncu düşüncem seneye 1 sene daha kiralayıp opsiyonu düşürmek . ( Bu ara da neymar olayı falan çok ilginçmiş adamlar bilimsel çalışıyor valla aklıma gelmezdi kilo ile pas orantısı .)
    Last edited by benzema35 : 22.Haziran.2013 at 01:18

Mesaj Yetkileri