1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Galatasaray İle Avrupa'nın Fethi

Hybrid View

--- 3. Sezon ---

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Baya başarılı geçmiş ilk sezonlarin da Kerime o para verilir mi şu an ki profilini ve geçmişini paylaşır mısın tekrar başarılar
    Kerim Frei, Türk olduğu için vermek zorundaydım o parayı. Aslında iyi de bir oyuncu, daha çok gelişecektir mutlaka:

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    chedjou ne çabuk türk oldu milli takımda da oynadı sanırım. sen mi değiştirdin türk olma süresini?

Başarılar bu arada.
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    aynen chedjou 3 senede nasıl oldu biraz acı konuşcam ama ilk sene eboue ve elmander dışında sattığın oyuncular neredeyse beleşe gitmiş daha iyi fiyata satabilrdin çoğu oyuncuyu da kiralamışsın 2.senede kerim frei a o kadar para değişik geldi
    Chedjou olayını ben de anlamadım (Kamerun milli takımında oynadığı için Türkiye'de oynayamadı). Ben hiçbir şeyi değiştirmedim açıkçası. Tam 2.5 senede Türk oldu.

Ligde yine şampiyon oldum (sadece 11 gol yiyerek):

Avrupa Ligi'nde Leverkusen, İnter, Benfica ve Liverpool'u geçtikten sonra finale çıktım ama finalde maalesef Feyenoord'a penaltılarla mağlup oldum:

Kadroya genel bakış (istatistikler):
    Onur Kıvrak 47 maçta 6.98 ile oynadı.
    Jesus Navas:

--- 4. Sezon --- (2015-16)

Maaş bütçesi 49.49m €, transfer bütçesi 19.92m €.

Transfer döneminde amacımız Jesus Navas'ı bonservisiyle, olmazsa kiralık olarak kadromuza katmak. 2015-16 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek olan Chedjou'nun sözleşmesini uzatma görüşmeleri ise sürüyor. Maaş olarak 6 milyon € istiyor. 3 milyon maaş, 3.1 temsilciye, 3.1 kendisine imza ücreti teklif ettik, kabul etmedi. Bir dahaki teklifimizde 3.5 milyon maaş teklif edeceğiz, o da olmazsa 4 milyon. Daha da çıkmam herhalde ama gerçekten önemli bir oyuncu. Ek olarak, belki Kerim Frei'ın yerine daha üst düzey birini alırım para yeterse.
    Last edited by Ouzy : 24.Haziran.2013 at 21:56

Mesaj Yetkileri