Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Takım Daha Başarılı Olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

9 19.15%
  • Fenerbahçe

17 36.17%
  • Galatasaray

21 44.68%
1 ile 30 arası toplam 977 sonuç

Konu: 3 Büyükler / 3 .Sezon / Ortak Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Beyler bişey dikkatinizi çektimi bilmiyorum , Moutinho ve Fener diyorum , portekiz milli takiminin bankosu ve Real'de bile ilk 11 'i çok rahat zorlar diyorum kimse'de tık yok sanki Sabri 'yi alıyoz gerçi onu alsak olay olur bir diğer konu ilk yıl elimizden alınan şampiyonluk 1 kişi demedi ki arkadaş bu adam o kadar sakatlıkla boğuştu yeri geldi derbilere bile caner'i forvette Hasan'ı sol açıkda oynattı bide elinden şampiyonluğu alındı , kimse demediki hocam ilk yıl gönüllerin şampiyonu oldun :P bune arkadaş sanki şikeyi ben yaptım bana yükleniyorlar

Ben 17 18 yaşındaki çocuklar seninle kafa buluyorum,sen dua et millet bu yüzden dalga geçmesin O değilde J.Rodrigez Arsenal"de sana 5 atar ha!

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    benim sabriye lafmı attın sen
    Yok hocam gelse banko oynatırım sabri reyizi

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Ben 17 18 yaşındaki çocuklar seninle kafa buluyorum,sen dua et millet bu yüzden dalga geçmesin O değilde J.Rodrigez Arsenal"de sana 5 atar ha!
    Kendin uğraşmayınca yandaş medya'yı salmışsın üzerimize orada ki tezgah'ı bilmiyoz sanki hey gidi oguz sen giderken biz geri geliyoduk

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Benimle kafa buluyomuş millet senin ezikliginle kafa buluyo olmasın ,

Mesaj Yetkileri