Teşekkürler. Kalsaydım çok büyük bir mali çöküşün ilk kurbanlarından biri olacaktım. Transfer bütçesi 0 ve maaş bütçesi hiç değişmiyordu geçen sezonla. Sözleşme yenilemeyip serbest bıraktığım tonla adam vardı ama yine de ancak 1-2 ortalama Bundesliga oyuncusu alacak kadardı maaş bütçesi. Ben de kendi lükslerimi düşünüp bastım istifayı![]()
Swensea ile anlaşmam şunu gösteriyor ki, itibarımız oyunda artmış. Swensea'de ilk sezon hedef ilk 10'da ligi bitirmek. Bir de üstüne ulusal kupalardan finali yakalayıp Avrupa bileti alırsak tadından yenmez
***
Transfer Dönemi
Benden önce gereksiz çok transfer yapılmış. Beni aldığım - gönderdiğim oyuncular kırmızı dikdörtgen içinde.
Bu arada kiraya gönderdiğim, altyapımızdan çıkmış 2 regen var. 2'si de beni çok heyecanlandırıyor.
Ne yazık ki takıma çok geç katıldığımdan (Ağustosun sonu), ilk haftalardan transferlerin takıma ve takımın taktiğe adaptasyonu konusunda bolca problem çekicez. Minimum kayıpla ilk 10 haftayı atlatmamız lazım.