Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: Açlıktan Ağzımız Kokuyor | Ekmek Parasında Bir Menajer | 3. Sezon

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Senin sayende 1860 Munchen kariyeri açtım ve zevklide gidiyor bende ayrılmanı istemezdim Bundesligada belkide başarı yakalayabilirdik ama olsun yinede çok güzeldi Swansea farklı olabilir Geçen sezon 12. bitirmişler Başarılar ))
    Teşekkürler. Kalsaydım çok büyük bir mali çöküşün ilk kurbanlarından biri olacaktım. Transfer bütçesi 0 ve maaş bütçesi hiç değişmiyordu geçen sezonla. Sözleşme yenilemeyip serbest bıraktığım tonla adam vardı ama yine de ancak 1-2 ortalama Bundesliga oyuncusu alacak kadardı maaş bütçesi. Ben de kendi lükslerimi düşünüp bastım istifayı

Swensea ile anlaşmam şunu gösteriyor ki, itibarımız oyunda artmış. Swensea'de ilk sezon hedef ilk 10'da ligi bitirmek. Bir de üstüne ulusal kupalardan finali yakalayıp Avrupa bileti alırsak tadından yenmez

Transfer Dönemi

Benden önce gereksiz çok transfer yapılmış. Beni aldığım - gönderdiğim oyuncular kırmızı dikdörtgen içinde.

Bu arada kiraya gönderdiğim, altyapımızdan çıkmış 2 regen var. 2'si de beni çok heyecanlandırıyor.

Ne yazık ki takıma çok geç katıldığımdan (Ağustosun sonu), ilk haftalardan transferlerin takıma ve takımın taktiğe adaptasyonu konusunda bolca problem çekicez. Minimum kayıpla ilk 10 haftayı atlatmamız lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Ooo hocam Swensea'da başarılar.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Ooo hocam Swensea'da başarılar.
    Eyvallah

Dünya kupası şampiyonu bakın kim olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Filip transferi güzelmiş Türkiye Çeyrek Final oynamış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'yi yenen takım şampiyon olmuş burdan yola çıkarsak bizde şampiyon olabilirdik
    Senden önceki parayı bol bulmuş azıcık şundan azıcık bundan transfer ediyim demiş

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sıkıntın ekmek parası ise gel vereyim ekmek paranı.Ne işin var Almanya'da.Ha 1860 yerine yerine Bandırma kariyeri açaydın sana Banvitte iş bile bulurdum ekmeğin yanına et paran bile çıkardı.
    geç oldu ama biri bandırma mı dedi

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Filip transferi güzelmiş Türkiye Çeyrek Final oynamış
    Djuricic ilk haftalarda çok kötüydü ama yavaş yavaş asistleriyle alkış toplamaya başladı 9 MN €'ya alabileceğiniz en iyi orta saha kesinlikle.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Türkiye'yi yenen takım şampiyon olmuş burdan yola çıkarsak bizde şampiyon olabilirdik
    Senden önceki parayı bol bulmuş azıcık şundan azıcık bundan transfer ediyim demiş
    Boşuna demiyorum açlıktan ağzım kokuyor diye

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    geç oldu ama biri bandırma mı dedi
    Bandırmalıyım (:

Capital One Cup

Açıkça söyleyeyim bu kupada fazla ileriye gitmeyi istemiyordum. En önemsiz kupa, zaten FA Cup yeter de artar bile.

İngiltere Premier Lig 1.-10. Haftalar

Malesef en önemli oyuncumuz Michu Chelsea maçında sakatlandı ): Bu sakatlığı atlatabileceğini sanmıyorum. Tüm özellikleri düşecek :/

İlk 10 hafta çok önemliydi. Takıma geç katıldığım için adapte sıkıntıları olacaktı. Yine de minimum kayıpla bu dönemi atlattığımızı düşünüyorum. 10. hafta maçında Chico 84. dakikada kendi elleriyle galibiyeti Wolves'a verdi. Golü görseniz oyunu siler 3 ay boyuncada açıp oynamazsınız (: Buna rağmen maçın adamı Chico seçildi

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

michu ya çok yazık olmuş be emir avrupa'ya katılacak başarıyı göster gerisine karışma

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yaşı genç olsa atlatır derdim ama 28 yaşta düşen özelliklerinin anca yarısını getirir.Geçmiş olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şimdi seri galibiyet alabilirsek Avrupaya gidebiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Michu olmuş Pichu

FA Cup 3.Tur

Premier Lig 11.-20. Haftalar

Lig Verileri

Transfer Dönemi

Kozak ve Hofmann yedek takımda olacaklar. Bendtner'den çok şey bekliyorum umarım güvenimi boşa çıkarmaz, çok para verdik çok.

Arkadaşlar salı günü tatile çıkıyorum. Hazırlık falan derken son birkaç gün oynayamadım. Bir hafta kadar yokum. Kendinize iyi bakın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferler güzeel Ligde öyle aslında birkaç galibiyetle üst sıralardayız. İyi eğlenceler

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

1860 Kariyerine bayılmıştım güzel gelişmişti..Swensea yi takip edeceğiz artık başarılar..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri