1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Hocam objektif yorumlamam gerekirse Dortmund kalibresindeki bir takım için transferler çok kötü , hiç transfer yapmadan devam etsen daha başarılı olurdun , Özellikle Lewa'yı satıp Sow'u almak , ayrıca Camara'yı bu takıma kiralamana da ayrıca şaşırdım , tabi çok abartılı transfer yapıp bütün kupaları aldıktan sonra oyunda belli bir müddet sonra sıkar , bu da ayrı bir keyif başarılar

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam objektif yorumlamam gerekirse Dortmund kalibresindeki bir takım için transferler çok kötü , hiç transfer yapmadan devam etsen daha başarılı olurdun , Özellikle Lewa'yı satıp Sow'u almak , ayrıca Camara'yı bu takıma kiralamana da ayrıca şaşırdım , tabi çok abartılı transfer yapıp bütün kupaları aldıktan sonra oyunda belli bir müddet sonra sıkar , bu da ayrı bir keyif başarılar
    Transferlerin çok kötü olduğunu biliyorum ama inan yapacak bişeyim yoktu. Zaten en başta 2.3 Milyon euro bütçe erdiler küfreder gibi Subotice iyi teklif geldi satıp varaneyi alacaktım sonra suboticden vazgeçti city Ben de mecburen Varane'dan vazgeçtim. Sonra Lewandowski büyük kulüpte oynamak istiyorum dedi. Mecburen sattım. 15 Milyon Peşin+15 Milyon (30 ay) + 10 lig maçına 10milyona sattım. 17 milyon bütçe vardı elimde luis suarez, fred, cavani için uğraştım ama transfer sezonunun sonu olunca sowu biraz tuzlu almak zorunda kaldım. Tek forvet Schieber o da sakat çünkü. Sowa da 13 Milyon peşin 7 Milyon taksitli aldım. Kalan parayı da Gençlik Gelişim sorumlusu kullandı. Şu an Bütçe hala 0 Yani biraz kötü ben de farkındayım ama mecburiyet

LİG 11.MAÇ

90+1'de sarsıldık

LİG 12.HAFTA HİÇ PUAN KAYBI YAŞAMAYIP 11'DE 11 YAPAN MÜNİHLE OYNUYORUZ

Reusla 1-0 Öne geçtik. Ardından 2-1 geriye düştük 80den sonra oyunu yüklenmeye aldım, 81 ve 90da attığımız gollerle münihe ilk yenilgisini aldırdık Bu arada Sow yine boş geçmedi arkadaşlar her maç en az bir gol iki gol veya bir asisti var seneye iyi paraya satacağımı düşünüyorum.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 5.MAÇ

Artık maçı kaybetme lüksümüz yoktu. Bu maçı kaybedersek belki uefa kupasına gidememe şansımız bile vardı.

Yenemedim kusura bakmayın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

marsilyayı yenmeni bekliyodum ama hayal kırıklığı olmuş münih maçı süper zaten

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    marsilyayı yenmeni bekliyodum ama hayal kırıklığı olmuş münih maçı süper zaten
    Kimse takip etmiyo sanırım kapatıcam kariyeri

Mesaj Yetkileri