Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Başarılı olabilir
-
Başarılı olamaz
-
06.Temmuz.2013, 02:50
Klüp binasından ayrıldığımda bir hayli üzgündüm zira İngiltere maceram başlamadan bitebilirdi. Yüksek itibarlı takımları, mali açıdan zengin ve ya kadrosunda kaliteli oyuncular bulunan takımları tercih etmiyordum aksine istediğim olay imkanları daha kısıtlı olan bir klüptü. Böyle bir klüpte birçok şeyle ilgilenmem gerekecek ve koşuştumaca içerisinde olacaktım. İngiltere gibi zorlu bir ligde işleri belki daha zorlaştırıcaktım ama sorumluluk alıp klübü geliştirmek ksııtlı imkanlarla birşeyler başarmak bana daha çok huzur veriyordu. Bütün bu düşünceler telefonumun çalıp kendime gelmemle son buluyordu. Tükiye kodlu bir numaraydı. Hemen cevaplıyordum arayan Erdoğandı (namı diğer benzema35). İngilterede çalışmak istediğim için Danimarkadan ayrıldığımı duyunca aramış ve son durumu soruyordu. Kendisi ile her ne kadar yeni tanışmış olsakta bu davranışı beni oldukça mutlu etmişti. Durumu anlatıyordum öncelikle üzülüyordu ama ardından bana bir alt ligde çalışıp çalışamayacağımı soruyordu. Bende alt liglere alışkın olduğum için neden olmasın dedim. Bu cevap üzerine istersen Hull şehrine git sana referans olabilirm diyordu. Teşekkür edip kapattıktan sonra hemen Hull City takımını araştırmaya başlıyordum. Logo, taraftar, stad ve lakapların albenisi büyüktür bende..Hull City oldukça uygun bir klüptü. Biraz daha düşünmek için Londraya otelime dönüyordum
Mesaj Yetkileri