Geç de olsa başarılarRossi'nin geçen sezonki istatisklerini koyar mısın?Oyun başında 8-9 ay sakatlığı vardı herhalde.
AL'i alman guzel olmus, tebrikler. Transferler iyi. Bu sezon da SL'i al.. Bayern de fena ucmus... 103 gol, Gomez 48 gol
![]()
Merhaba, kariyerinde başarılar dilerim öncelikle, yeni takip etmeye başladım. Transferlerin güzel ama Hummels'in gitmesine üzüldüm, o mevkinin en sağlam adamıdır bence.
Yaptığın transferlerde şöyle değişik bi ayrıntıya dikkat çekeceğim; Rossi, El Shaarawy, Salvio, Maicon ve Essien sakatlanmaya çok müsait adamlar. Kırılgan bi kadro yapısı olmuş, ileride sıkıntı olabilir.
Taktiğini çok fazla incceleyemediğim için bi önerim yok. Transfer için belki bikaç genç oyuncu ismi verebilirim, daha önce deneyip memnun kaldığım.
Sebastian Jung, sağ bek olarak çok başarılı bi arkadaşımız.
Sebastian Rode, orta sahada ileri - geri oynayabilen birisi.
Kevin Volland, genç, çalışkan bir forvet.
Başarılar dilerim, kolay gelsin![]()
Yorumun için teşekkürlerSakatlık sadece forvette sıkıntı çıkarabilir ama orta saham oldukça kalabalık gerek kanatlar gerek merkez olarak. Hummelse de herkes öyle diyo ama iyi paraya gitti
Phil Jones 'un performansından da oldukça memnunum şu an için. Hummels'i aratmıyo gerçekten
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ
AVRUPA SÜPER KUPASI MAÇI
Dortmund-Manchester City
50.saniyede Reus'un arapasına hareketlenen genç yetenk Acosta durumu 1-0 yapıyor.
Ortasahanın biraz gerisinden, havadan atılan ara pasa koşan Rossi kafasıyla topu önüne attı ve kalecinin üzerinden aşırtmayla çok güzel bir gol attı 2-0.
Maçta son dakikalara yaklaşırken Tevez'in pasını alan Dzeko ceza sahası çizgisinden düz bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
Dortmund'lu oyuncular kupayı böyle kutluyor![]()
ARTIK HEDEF AVRUPADA EN BÜYÜK 5 İÇERİSİNE GİRMEK
kupa almanya kupası ama olsunm.city yi yenmek müthiş hele bu oyunda
Arkadaşlar hedefime ulaştım. Oyunu da biraz öğrendim. Artık 2.ligten bi takım alıp oynamak istiyorum. Onu burada paylaşmam sanırım. Hepinize iyi oyunlar![]()
VAZGEÇTİM MİLLET KALDIGIM YERDEN DEVAM EDİYORUM![]()