Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 135 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Arsenal de çok kaliteli takım yaş ortalaması düşük ve kaliteli oyuncular var
    Aynen kaptan, genç ve kalite kokan ilgi çekici bir kulüp... Birkaç nokta atışı transfere ve sağlam bir taktisyene ihtiyaçları var, hepsi bu

Geç de olsa başarılarRossi'nin geçen sezonki istatisklerini koyar mısın?Oyun başında 8-9 ay sakatlığı vardı herhalde.

AL'i alman guzel olmus, tebrikler. Transferler iyi. Bu sezon da SL'i al .. Bayern de fena ucmus... 103 gol, Gomez 48 gol

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Geç de olsa başarılarRossi'nin geçen sezonki istatisklerini koyar mısın?Oyun başında 8-9 ay sakatlığı vardı herhalde.
    Unutmazsam koyarım tabi Ama geçen seneki istatistikleri umrumda değil diyebilirim. Zaten gol atması önemli değil ama topu süper sürüyo pas yapıyo zaten cezası sahası içinde topla buluşursa affetmiyo. Kanatlara inip asist yapıyo çok sevdim

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    AL'i alman guzel olmus, tebrikler. Transferler iyi. Bu sezon da SL'i al .. Bayern de fena ucmus... 103 gol, Gomez 48 gol
    ŞL biraz zor ya Ama yarı final hedefliyorum diyebilirim. Gomez de feci atıyo lige hat-trickle basladı

Merhaba, kariyerinde başarılar dilerim öncelikle, yeni takip etmeye başladım. Transferlerin güzel ama Hummels'in gitmesine üzüldüm, o mevkinin en sağlam adamıdır bence.

Yaptığın transferlerde şöyle değişik bi ayrıntıya dikkat çekeceğim; Rossi, El Shaarawy, Salvio, Maicon ve Essien sakatlanmaya çok müsait adamlar. Kırılgan bi kadro yapısı olmuş, ileride sıkıntı olabilir.

Taktiğini çok fazla incceleyemediğim için bi önerim yok. Transfer için belki bikaç genç oyuncu ismi verebilirim, daha önce deneyip memnun kaldığım.

Sebastian Jung, sağ bek olarak çok başarılı bi arkadaşımız.

Sebastian Rode, orta sahada ileri - geri oynayabilen birisi.

Kevin Volland, genç, çalışkan bir forvet.

Başarılar dilerim, kolay gelsin

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Merhaba, kariyerinde başarılar dilerim öncelikle, yeni takip etmeye başladım. Transferlerin güzel ama Hummels'in gitmesine üzüldüm, o mevkinin en sağlam adamıdır bence.

Yaptığın transferlerde şöyle değişik bi ayrıntıya dikkat çekeceğim; Rossi, El Shaarawy, Salvio, Maicon ve Essien sakatlanmaya çok müsait adamlar. Kırılgan bi kadro yapısı olmuş, ileride sıkıntı olabilir.

Taktiğini çok fazla incceleyemediğim için bi önerim yok. Transfer için belki bikaç genç oyuncu ismi verebilirim, daha önce deneyip memnun kaldığım.

Sebastian Jung, sağ bek olarak çok başarılı bi arkadaşımız.

Sebastian Rode, orta sahada ileri - geri oynayabilen birisi.

Kevin Volland, genç, çalışkan bir forvet.

Başarılar dilerim, kolay gelsin
    Yorumun için teşekkürler Sakatlık sadece forvette sıkıntı çıkarabilir ama orta saham oldukça kalabalık gerek kanatlar gerek merkez olarak. Hummelse de herkes öyle diyo ama iyi paraya gitti Phil Jones 'un performansından da oldukça memnunum şu an için. Hummels'i aratmıyo gerçekten

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ

AVRUPA SÜPER KUPASI MAÇI
    Dortmund-Manchester City

50.saniyede Reus'un arapasına hareketlenen genç yetenk Acosta durumu 1-0 yapıyor.

Ortasahanın biraz gerisinden, havadan atılan ara pasa koşan Rossi kafasıyla topu önüne attı ve kalecinin üzerinden aşırtmayla çok güzel bir gol attı 2-0.

Maçta son dakikalara yaklaşırken Tevez'in pasını alan Dzeko ceza sahası çizgisinden düz bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dortmund'lu oyuncular kupayı böyle kutluyor

ARTIK HEDEF AVRUPADA EN BÜYÜK 5 İÇERİSİNE GİRMEK

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kupa almanya kupası ama olsun m.city yi yenmek müthiş hele bu oyunda

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kupa almanya kupası ama olsun m.city yi yenmek müthiş hele bu oyunda
    O değil de hedefime ilk sezonda ulaşınca çok erken oldu ya. Dortmundun Avrupa Süper Kupası olmadıgı için onu bulabildim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

O değil de hedefime ilk sezonda ulaşınca çok erken oldu ya. Dortmundun Avrupa Süper Kupası olmadıgı için onu bulabildim
    bi de acemiyim dersin

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bi de acemiyim dersin
    Alıştım ya ilk başlarda bayagı zorlanmıstım

Arkadaşlar hedefime ulaştım. Oyunu da biraz öğrendim. Artık 2.ligten bi takım alıp oynamak istiyorum. Onu burada paylaşmam sanırım. Hepinize iyi oyunlar

VAZGEÇTİM MİLLET KALDIGIM YERDEN DEVAM EDİYORUM

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

VAZGEÇTİM MİLLET KALDIGIM YERDEN DEVAM EDİYORUM

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri