Başarilar![]()
Başarilar![]()
kiyotake inanılmazmış
zuiverlon ve pinto transferlerini beğenmedim tufan da genç gelişir ileride fenerde ise hem fierro hem webo hem petric mi yedek olcak![]()
Aynen bide fener bide tek forvet oynarsa sittinsene kadro uyumu sağlayamaz
Saviola , Petric , Fierro , Webo , Sow , Kuyt ,Semih
takımın yarısı forvet çok gereksiz olmuş , hilbert'de aynı şekilde eğer Gökhan'a alternatif arıyorsan
Bursa'da Ozan var onu geliştirseniz , Gökhan'dan daha iyi oluyor , Şener'de vardı , Alpaslan'ı saymıyorum bile ,
Edit : Beşiktaş'ın transferlerde çok kötü Veysel hariç , o kadar yaşlı ve yabancı oyuncuya ne gerek vardı ,
Not : Biraz'dan eleştriler daha da sertleşicek görsel bir şekilde bilginiz olsun .
ne petric ne saviola ligde 20 25 gole ulaşacak forvetlrer değil bu beni düşüncem webo belki yapar fenere illa çift fovet oynatcaksan fierro nun geleceği gibi takımda alıp uçuracak bir golcü lazım
fernandes iyi para bırakmış 13 milyon euro da seneye çok işine yarar fenerde ne kadar transfer bütçesi var
Tam yazıyodum beşiktaş akıllı davranırsa bu yıl Fenerin üstünde bitirir diye o da gitmiş Fernandesi satmış :S
Fenerbahçe'de bi transfer geçmişini bi paylaşsın bakalım7 forvet var ya adam daki rahatlığa bak
![]()
Adam da para bol , boşta forvet olsa daha alacaktı![]()
Ben Fernandes'ten iyi para kazandım şimdi sıra geldi genç yatırımına , Fierro'yu FB kiraladı ama bonservisini ben alırım FB paraları boşa saçıyo..
Aslında bizim takımda da çok forvet var bi d eben tek forvet oynatıyorum ; Almeida,Eneramo,Pektemek,Ömer Şişmanoğlu,Holosko ve Dentinho kanat ama lazım olursa forvette de oynatırım
Bu günlük paylaşımımız bu kadar devamı yarın..
gri forma hem feda hem lösev çok iyi olmuş![]()
Öncelikli olarak hiçbir transferimde bonservis bedeli ödemedim. Fierro kiralandı ve 3.4 milyona satın alma opsiyonum var. Petric 1 yıl imzaladı. Bu yıl zaten Avrupa'da olmayacağımız için büyük paralar harcamaya gerek yok dedim. Petric özellik ve performansı ile rahat 10-15 gol atabilir ve fiziğinden dolayı asist de yapar. Webo isteyen olmadı, arada yollarım. Sow şu an kötü formayı kaptıracak. Fierro ilk sezon 10-18 maç oynar sonra banko. Hedefim ligi şampiyon bitirip, değeri yükselen oyuncularımı satıp, yıldızları getirmek.
Beşiktaş forma çok güzel olmuşFener'in forvetlerden ikinci bir takım kurulur
![]()
Fener çok forver almış gereksiz olmuş zaten elinde fazlasıyla yabancı oyuncu varken.Aynı şeyleri Beşiktaş içinde söyleyebilirim fakat beşiktaşın gene birkaç transferi iyi gibi güncelleme bekliyoruz.
Yorumlar için sağolun , 39 yaşında olmasına rağmen Schwarzer çok iyi bi kaleci..
Formaları internetten seçtim , her sene yeni formalar seçicem sezon başında en iyilerini seçmeye çalşıyorum
Bu sene Avrupa'ya gidemediğimiz için transfere pek önem vermedim açıkçası ama ilerleyen yıllarda böyle olmayacak..
Malesef bu gece güncelleme gelmeyecek , resoag arkadaşımız pek müsait olmadığı için fazla ilerleyemiyoruz , kariyere biraz yavaş ilerleyeceğiz anlayışınız için teşekkürler![]()