Başarılar Dilerim . zenit maçı kötğ olmuş ama . Genel anlamda güzel maçlar
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
başarılar transferlerin işe yaramış ama Hasan Kabzeyi niye takıma kattığını anlayamadım
başarılar ama transferlerin berbat ama trabzon maçı süper olmuş![]()
Başarılar trabzonumu yenmeyen kalmadı koca oyunda![]()
Transferleri beğenmedim ama takım zaten çok iyi şampiyon olursun gibime geliyo
![]()
şansıma bana her kariyerimde geliyor
şampiyon zorda ilk 3 te varız inşallah
Rus klüp olduğumuzdan dolayı kimse gelmiyor başarısız bi geçmişi olduğu için yavaş yavaş yıldızlaşacağız
Yenileme Çalışması
Teklifleri sunduk cevapları bekliyoruz.
Rusya Premier Lig 6.Hafta
Rusya Premier Lig 7.Hafta
Son Durum
Avrupa Kupası Son Eleme Maçı
Avrupa Kupası Grubumuz
Rusya Kupası 5.Tur
servet mi yok artıkvelezli arkadaş peruzzi mi fereyra mı
Gruptan rahat çıkarsın gibime geliyor servetide alma yahu rusyadada yabancı kontejyanı vardı sanırsam boşuna harcama![]()
Trabzonu affetmemişsni![]()
Liderle arada çok fark yok. Ligi şampiyon olarak bitirebileceğimiz görüşündeyim. takipteyim
Berkan İstiften Basın Toplantısı
Soru : Ligde istenilen yerdemisiniz ?
B.İ : Kesinlikle öyle takımımız 1991 yılında kurulmuş bir takım oyüzden fazla geçmişi yok anca şimdi geleceğe bakılırsa en büyük başarıları elde etmek için en doğru yoldayız.
Soru : Avrupa kupasında 2 maçtada mağlubiyet almadınız ne düşünüyosunuz ?
B.İ : Eto'o tek başına takımı koruyan futbolcu en büyük artımız bu ki yardımcı Hazan kabze , Saviola gibi büyük isimleri aldım bayağıda yardımcı oluyorlar
Soru : Şuan takımda beklemediğiniz derecede kötü performansı olan oyuncular var mı ?
B.İ : Kesinlikle var hatta bunları tek tek isim isim vermek istiyorum ki herkes değişme sürecine dikkatle baksın bu isimler Willian , Lass Diara
Soru : Şimdiki maçınız Twente ye karşı neler düşünüyosunuz
B.İ : Maç deplasmanda avrupa liginde beraberlikte gayet iyi ondan beraberliğin bize yeticeğini dünüyorum Teşekkürler.
Transfer stratejin gerçekten ilginç![]()
Gidişatı çok beğendim ama transferde sınıfta kalmışsın yenileme çalışması adı altında Servet 'i getirmek eşyanın doğasına aykırıbaşarılar yinede
![]()
Grup kolay rahat çıkarsın
Lacina Traore hala kadronda mı ? İleride çok sağlam bir forvet oluyor, değerlendirmeni öneririm.
...