1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Real Madrid & Barcelona Ortak Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2012

Başarılar Barça'nın 650- 700 harcadığı yerde Real'in 2-3 milyar TL harcaması lazım ama keşke transfer yaması ile oynasaydınız bide Villa'yı satmak olmamış , Villa solda ve Forvette iyi alternatif olurdu , Silva transferine de gerek yoktu

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Barcelona çok fena bi takım olmuş, gözüm korktu valla
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    messi yi forvetten kanada çekceksin galiba ama messi forvete baya gol atar ayrıca silvayı niye aldın neymar messi falcao falan varken
    Quote Originally Posted by karayer View Post
    Transfer yamalarını yapsaydınız iyi olurmuş.
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar Barça'nın 650- 700 harcadığı yerde Real'in 2-3 milyar TL harcaması lazım ama keşke transfer yaması ile oynasaydınız bide Villa'yı satmak olmamış , Villa solda ve Forvette iyi alternatif olurdu , Silva transferine de gerek yoktu
    Real Madrid de 15 MN TL bütçe var. Bende transferi fazla sevmiyorum büyük takımlarda. Takımdaki kaliteli oyuncuları görmek lazım önce.

Mustafa Diler Yorumu:

Takımda sol açıkta sıkıntı vardı o yüzden oraya Pastore David Silva Bale gibi isimlerle görüştük diğer isimlerin pahalı olması nedeniyle David Silvada karar kıldım hücum hattı Sol Açık David Silva Sağ Açık Messi ileride Falcao diye oynatıyorum tabi maçtan maça değişecek bu diziliş.... Son olarak David Villa'yı sevmediğimden gönderdim.

''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Mesaj Yetkileri