1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Fenerbahçe eski günlerinin peşinde 1. sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe eski günlerinin peşinde 1. sezon

Misyonumuz , Vizyonumuz

- Oldugumuz her kulvarda bütün kupaları toplamak.
    -Taraftara mutlu günler yaşatmak, eski Zico dönemindeki gibi Brezilya Uygarlığında bir Samba edası yaşatmak..
    - Ezeli rakiplerimize her maç 4-5 atmak ilk hedeflerimizdendir .

Kaptanımız

Medar-ı iftiharımız

Kuralları okudum ..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hazırlık Kampımız Ve Sezon Önceki Resmi Maçlarımız

Hazırlık kampında takımımız çok iyiydi gerçekten , özellikle takıma yeni katılan Kalecimiz Volkan Demirel Genç Salih,Alper Potuk harikaydılar, ve aykut kocaman doneminde sönen Stoch parladı gerçekten.Hazırlık maçlarımızı Wigan ve Stuttgart ile yaptık olumlu sonuçlar alamasakda herşey pozitifti .

Şampiyonlar ligi ön elemesinde danimarkanın nordsjalland takımıyla eşleştik içerde dışarda Stochun güzel resitalleriyle iki maçtada devirdik ..

SÜPER KUPADA EZELİ RAKİBİMİZİ NET BİR SKORLA YENMENİN TADINIDA ÇIKARTTIK

Transfer Politikamız..

Transferde kadroya sadece bir isim katmayı düşünüyoruz bir golcü almak istiyoruz , ve gonderilecek oyuncuların listesinide yaptık sayılır , takımda aykut kocaman donemınden eser kalsın istemiyoruz eski günlerimizdeki gibi bir fenerbahce transfer anlayışıyla yeni sezona girme peşindeyiz ..

Transferde İlk Bombayı Patlatıyor ve Chamakh'ı 1 yıllıgına kiraladık ..

Şampiyonlar ligi son ön eleme maçında güçlü rakip ..

Ve Transfer poliitikamızı sona erdirdik ,hazırlık donemınle moussa sow 4 ay , webo 4 hafta egemen 1 ay ,genç kalecimiz 2 ay sakatlanınca olası muhtemel kadro yapımız

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

serdar ın bekir den ne eksiği var merak ediyorum u adamdan alıp veremediğiniz ne bütün fb kariyerlerinde satılıyo takımda topla aradı iyi olan tek defans krasic in gitmesi iyi olmuş holmen yerine meireles i göndersen daha iyi para alırdın bence holmen iyi bir yedek olur chamack dan da iyi bir forvet bulabilirdin bu arada başarılar yoktun sitedeki birkaç gündür

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar kardeşim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    serdar ın bekir den ne eksiği var merak ediyorum u adamdan alıp veremediğiniz ne bütün fb kariyerlerinde satılıyo takımda topla aradı iyi olan tek defans krasic in gitmesi iyi olmuş holmen yerine meireles i göndersen daha iyi para alırdın bence holmen iyi bir yedek olur chamack dan da iyi bir forvet bulabilirdin bu arada başarılar yoktun sitedeki birkaç gündür
    aga bekirin serdardan ne farkı var , biraz daha boyle halk arasındn bi tipi var o yüzden seviyom holmen yaramaz abi meirelesin tecrübesi yeter chamakdan iyi forvet bulamadım valla arıyorum hala bi bakacaz artık

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligin ilk maçında kötü oynadık ama kazanmasını bildik Stochun 90 + 3 deki golüyle 1-0 deplasmanda kazandık

Şampiyonlar liginde gruplara kalabilmek için Lyon ile Çıktıgımız mücadele Lyonu Devirmesini Bildik

Şampiyonlar ligindeki zorlu grubumuz ..

Ligin 2. maçında konyayı Stochun harika oyunuyla yendik

Ligin 3 .haftasında adeta elazığ ilk yarıda kalemizde kabus yaşattı , ama ikinci yarı toparlanıp bir puan kapmasını bildik

Yoğun fikstürün ardından şampiyonlar liginde leverkusenden 3 yedik ..

Mesaj Yetkileri