Clint Dempsey Inter tarafina boyle merhaba dedi
Az kaldi maci verecektik onun yuzunden neyseki rakipte kirmizi yedi
Kale onunde Milito sonunda yapmasi gerektigini yapti
Clint Dempsey Inter tarafina boyle merhaba dedi
Az kaldi maci verecektik onun yuzunden neyseki rakipte kirmizi yedi
Kale onunde Milito sonunda yapmasi gerektigini yapti
IKINCILIK ICIN DEV MUCADELE
Elimizden geleni yaptik, 1 puan bu deplasmandan cok iyi
Napoli kazansaydi birincilik koltuguna oturacakti onlara bu sansi vermedik
ligde ilk 3 ten kopmamalısın liderle kaç puan var aranda
Italya kupasi yari final 1.mac
Yedek oyuncularla ciktik yine sahaya ve onlar yine benim guvenimi bosa cikarmadi. JUVE'yi deplasmanda yeniyoruz.
DEVIC sezon sonuna kadar INTER'de
Takibe devam ediyoruz
SL bileti almamiz lazim
devic çok iyi bir transfer olmuş ligde ise galibeyetinden çok beraberliğin olup da 3.olmak değişik geldi en azından ön eleme bileti alalım
Sakatliklar belimizi buktu
ikinci sakatlikla beraber 10 kisi kalinca oyun tamamen elimizden kacti gitti
hocam ne işse bende de takım revir oldu şimdi biraz daha iyi ama durmadan oyuncu sakatlanıyor oyunu açtığımdan beri tam kadro oynayamadım şu takımla![]()
Sakatliklar yeterince belimizi bukmuyormus gibi simdi cezalilarda ona eklendi
Sadece maci kaybetmedik takimin yarisi suan oyniyamiyacak sekilde karsimizda
Hafta ici onemli bir avrupa mucadelemiz var bakalim nasil bir kadro cikartacagiz
INTER REVIRE DONDU !
Daha ne kadar oyuncu sakatlanacak anliyamadim. Takim kuramiyoruz
Kazanmamiz gereken bir macti ama okadar eksik mucadele ettikki buna bile kazanmis kadar sevinmemiz lazim
1 oyuncu daha sakatlandi bakalim nere kadar boyle surecek
Geriye dustugumuz maci lehimize cevirmeyi basarmistikki sonlara dogru golu yedik
Evet 1 oyuncumuz daha sakatlandi ve sakat sayimiz 9'a yukseldi
hocam avrupa liginde bi takımla maç yapıyodum 20 yaş altı takımdan 3 oyuncu aldım ilk 18 e üstelik iki oyuncumun da kondisyon 70 lerde felan maçlar desen ayrı delirtiyo adamı tek kale oynuyorum rakip bi kere gelip atıyo 1-0 yeniliyorum lig sonuncusu sienayı son dakika stoper samueli forvete alarak zor yendim gerçekten insanın sinirlerini bozan bi takım işin çok zor
Futbolcular sahada olecek resmen
Bi yerden sonra daha oyunu kazanmak istemedim, 120 dakika mac yaptik. Zaten yorgunduk, sakatliklar vardi. Hafta sonu Juve maci varpenaltilarin ilk ikisini kacirinca umitlendim ama sonda Gargano atti ve bize turu getirdi
Sakatlikdan donen futbolcu yok
Hafta sonu bakalim ne yapacagiz
1 oyuncu daha feda ettik ama cok onemli bir macta 3 puani aldik.
Oyuncularin hepsi cok yorgun olmasina ragmen bugun Juve'yi durdurdular. Zafer onlarindir
MAC SONU BEN
Clint'den muthis pas ve Palacio kafasi ile kaleciyi asirtiyor
Galibiyetleri seriye baglamamiz lazim
Sakatlarimizda iyilesiyor, tekrar ikincilik icin ugrasacagiz
bu seri devam etmeli
Galiba avrupanin sonuna yaklasiyoruz, aslinda bir bakima bitmesi gereken bir macera. Oyuncular tukendi artik
Ikinci yari oyunumuzu kabul ettirsekte golumuzu atamadik.
Milito'suz goller gelmiyor![]()
Cok isterdik bu yolda sonuna kadar gitmeyi ama sartlar izin vermedi
Sakatliklarin fazlaligi ve listedeki sorunlar (italyada yetisen oyuncu olmamasi) bizleri bu duruma soktu
Artik sadece lig kaldi ve oyuncular birazcikta olsa nefes alacak
Ligde yuzumuz gulmeye basladi
Baski hissediyorum tabiki, benim koltuguma talip olanlar var ama ne olursa olsun sezon sonunu gormek istiyorum Inter'de
bu yıl bir ilk 3 te bitirsen inanılmaz olur artık çok ama çok zor bir sezon bence ayrıca bi de sakatlıklar çıktı