Sağolun
Sağol Abi
Evet kariyere fazla ilgi olmasada olsun zamanla olacağını umut ediyorum takımı açıklıyorum takım NOTTİNGHAM FOREST evet uyuyan devi uyandırmak için benimde takımında azmi heyecanı sayesinde bu yola baş koyduk Allah utandırmasın kısaca takımı tanıtmak istiyorum geçmişi olan bir takım dedik bunu derken ne kastettik hemen maddeler halinde yazıyorum
- 2 Fa Cup
- 1 Premier Lig
- 2 İngiltere Birinci Ligi
- 4 İngiltere Kupası
- 2 Şampiyonlar Ligi Kupası
- 1 Süper Kupa
Evet gördüğünüz gibi bu takımın müzesinde Şampiyonlar Ligi kupası var ama son seneler de alt liglerde potansiyeline tam anlamıyla ulaşamıyor
Herneyse logomuza geçelim
Logomuz görüldüğü üzere sade kırmızı beyaz renklerimiz
Stadımız
30576 koltuk sayısı vardır inşallah stadımızıda uzun vaadede büyütücez ya da yeni stadımızı inşaa edicez.
Takımla ilgili gerekli bilgiler ise buradan ulaşıp okuyabilirsiniz http://tr.wikipedia.org/wiki/Notting...C4.B1lar.C4.B1
Hedeflerimizi maddeler halinde yazarsak
Evet hedefllerimi felsemizi maddeler halinde yazdım benim için kariyeri bitirme zirve noktası
- İlk etapta genç geleceğe dönük bununla birlikte tecrübeli isimleri aralara serpiştirerek bir takım kurmak
- Altyapıya önem vererek gerek tesisleşme olarak gerek antreman sahası bakımından en iyi şartları sağlayıp yıldız oyuncuları çıkarmak
- Yeni bir stat için çalışmalara başlamak nabız yoklamak
- Ligde ne pahasına olursa olsun çıkıp Premier Lige dönmek
- Takım içi dengeleri bozmayacak şekilde transferler yapmak
- Premier Ligde 2 3 sene içinde zirveye oynayıp şampiyonluk elde edebilmek
- Avrupada söz sahibi olup yeniden kupa ve kupalar almak
- Maddi anlamda 0 borçla kariyerimi noktalamak
Bu 7 kupayı aynı anda aldığımız gün kariyeri noktalamak ve adımı efsaneler arasına yazdırmak olacak hedefim bunu ise kendimce hedef olarak min 5 senede yapmayı hedefliyorum sizlerinde destekleriyle kariyeri desteklemesiyle bu takımı tekrardan ayağa kaldırıcaz...
- Premier Lig
- Carling Kupası
- Fa cup
- Şampiyonlar Ligi
- Kıtasal Şampiyonların Kupası
- Süper Kupa
- İngiltere Süper Kupa
İlerleyen saatlerde taktikler hakkında transferler hakkında bilgilendirme yapıcam önerileriniz gerekebilir.