• Baroni'yi direk satıyorum, gerek yaşı gerek ise oyunu büyük bir katkı sağlamıyor.
  • İlk 2 sezon Egemen - Yobo ikilisi stoperi rahatça taşıyor. 2. sezon sonunda genç bir stoperi takıma kazandırıyorum, bu arada Serdar veya Bekir ikilisinden birisini satıyorum..
  • Salih ve Beykan'ın özellikle Beykan'ın üzerine son kariyerimde çok yoğunlaştım. Meyvesini az önce aşağıdaki gibi aldım..
  • Taktik olarak Fenerbahçe'ye oynattığım taktik belldir,ne olursa olsun çift forvet oynatırım, 2 sezon Kuyt - Sow orayı çok rahat taşıyorlar zaten..
  • Topal ne olursa olsun satılmamalı, özellikle şuan ki kariyerimde hem Milli takım hem de Fenerbahçe de vazgeçilmezim durumunda..
  • Genel olarak aldığım stoper bellidir onu da yazayım ; Aykut Demir'i alıyorum çünkü hem gol hem de gelişme olarak iyi oluyor kendisi.
  • Bek olarak ise eskiden yabancı bir sol bek alıyordum ancak son 2 kariyerimde de Hasan ve Gökhan sabit oluyorlar.

Gökhan zaten her kariyerimin vazgeçilmezi ölene dek sağ tarafı emanet edebileceğim oyuncudur.

Bunlar kariyerlerimde genel olarak izlediğim yoldur, şuana kadar başarı olarak çok iyi geri dönüş aldım bu yolu izleyerek.

Raporumuzu bu işlemle de genişletmiş olduk