1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Manuel Fernandes

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Question Manuel Fernandes

Arkadaşlar malum Beşiktaş ta Fernandes büyük bir takımda oynamak istiyor ve bir türlü ikna edemedim kalması için mecbur satıcam ama onun yerine Fernandes kadar kaliteli bir isim almak istiyorum önerileriniz nelerdir? Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum

Alman zor olucaktır ama yine söyleyeyim takip listende olsun hiç yoktan.
    Verratti Marco

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Cidden zor

Fernandes klasında bir adam bulmak zor

Lucas Romero'yu al Velez'den, en az ferdi kadar kaliteli ve 19 yaşında... 5-6 milyon arasına alabilirsin şansın varsa, en kötü 10 ama kesinlikle değer.

ben tottenham kariyerimde dembele'yi de sattım eriksen ve romero dönüşümlü oynatıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler tavsiyeler için

7. Default

Vaslui'den Stanciu. İnanılmaz oynuyor bende.

8. Default

ilk başta uzun süreli kontrat imzalasaydın keşke, sözleşme sonuna kadar oynamak durumunda kalırdı.
    yada ona şampiyonlar ligini kazanacağını söyle ve bikaç gün sonra kontrat imlaza

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by suleymankerim View Post
    ilk başta uzun süreli kontrat imzalasaydın keşke, sözleşme sonuna kadar oynamak durumunda kalırdı.
    yada ona şampiyonlar ligini kazanacağını söyle ve bikaç gün sonra kontrat imlaza

Bin kere FM oynadım zaten biliyorum ne diyeceğimi ama adam hiç birşeye yanaşmadı şampiyonlar ligini söyledim ama olmadı uğraşamam gibisinden trip atıyor çekemem tribi oynamak istemeyen gider .. Klübü bir adam belirleyecek değil efsane olan takımdır oyuncu değildir benim için . .

10. Default

kontratının bitmesine daha varsa , bu sürede avrupada başarı yakalarsan kontrat imzalayacaktır. Bunu duygusal sebeplere baglamamak lazım. oyuncunun itibarı , yönettiğin takımın itivarından daha çok oldugunda bunu yapıyorlar. beşiktaşı sevmemesi ile alakası yoktur yani, hatta bu uzun süre oynayan bir oyuncu olursa favori takımları arasına beşiktaşta girebilir. ama takımınla küme düşersen yine gitmek isteyecektir

Mesaj Yetkileri