Buraya kadar gelen herkese teşekkür ederim.
Sizlere söz hakkı vermeden ben önce söyleyeceklerimi söylemek istiyorum. Biliyorsunuz ki daha çok gencim ve bu işler için yeniyim. Bu işte yeni ve genç olduğum için beni çok kolay harcayacaklarını sanan herkese orada durmalarını söylüyorum. Benimle bu kadar uğraşmayın ve bu işten kolay kolay vazgeçmeyeceğimi söylemek isterim. Ben burada işimi ve ekmek paramı kazanmaya çalışırken onlar benim üstüme gelip oyun oynamak isterlerse buyursun gelsinler karşıma ve güzelce oyunlar oynayalım ama kurallara göre. Trabzonspor ile öyle bir çıkış yapacağım ki sizlere çok iyi ders vereceğimden emin olabilirsiniz. Öyle bir takım kuracağız ki başarılar takımı söylenecek.
Taktik ile Takım uyuşmamazlığı
Takıma geldiğimde tek forvet ile oynamaya çalıştım fakat böyle olunca ilk başlarda bol gol görünce oldu dedim fakat lig başlayınca gördüm ki gol yollarında hep sıkıntı oldu. Bende bu yolu çift forvet olarak ayarlayıp onların yanına 3 ofansif oyuncu koyup hucumu aramak için oluşturduk. Bakalım bu yol ile nasıl bir gol sıkıntısı çekeceğiz. Eğer bu taktik ile gol sıkıntısı çekersek forvetleri değiştirerek test edeceğiz.
Yabancı Sorunları
Yabancı sorunlarına gelirsek elimizde baya bir yabancı var neredeyse bunlar çoğu oynamıyor. Bunları devre arası veya sezon sonu satacağız. Bunlardan elde ettiğimiz gelir ile eksik olan yerlere takviye yaparak sezona bomba gibi başlayıp Avrupa'ya ses getireceğiz. Şuan elimdeki oyuncular hem yaş olarak bitmiş hemde oyun içerisinde mücadeleyi bırakmış top gelirse alayım gelmezse almayım derler ya onun gibi birşey olmuşlar. Parayı alacaklar ama koşmayacaklarını sanıyorlar. Elimdeki yabancıları sattığımda çok ciddi bir şekilde gelir elde edeceğim ve Türk oyunculara yöneleceğim.
Türk oyuncu olarak kafamda belirlediğim oyuncular var. Muhammet Demir, Kemal Tokak, Orhan Gülle, Efe Halil Özaslan, Sercan Sararer, Kerim Frei, Gökhan Töre, Kaan Ayhan gibi oyuncuları almak için uğraşacağım. Türk oyuncular olursa ligde daha verimli olur fakat Avrupa'da yabancılara ihtiyacım olacak. 5 yabancı oynatmaya düşeceği için forvet ile orta sahaya takviye yapacağım. Yabancı oyuncu olarak Fierro, Lucas Romero, Kwueke ve Alen Haliloviç