-
Kafaya koymuştum. Güney Amerika da yeni bir maceraya çıkacağım. Ama Güney Amerika ile tek bağlantım, arkaşım Santos ve onun ülkesi Brezilya da bana vize vermemekte ısrar ediyor. Anlamıyorum ki , mantıklı bir sebepleride yok adamların.
Brezilyada'dan umduğumu bulamayınca ikinci alternatif olarak Arjantin aklıam geliyor. Ama Arjantin nere Kanarya Adaları doğumlu Rodi Mood nere.
+ Olmadı Santos, vize vermiyor seninkiler.
- Baya ayıp etmişler, kusura bakma elimden birşey gelmiyor.
+ Önemli dğeil, artık şansımızı Arjantin'de deniycez. Tanıdık falan var mı orada?
- Valla çok çok uzaktan bir akrabam var ama 10 sene önce falan borç almıştım. Hala kaçıyorum adamdan 
+ Anladım, neyse ben kapatıyorum telefonu.
- Tamam , sana kolay gelsin.
Arjantin, Arjantin, Arja..... Tabi ya , Juan Diaz . Hatırlar mı ki beni? Telefonu olacaktı herhalde, aha da burda.
- Alo, kiminle görüşüyorum.
+ Bay Diaz, ben Rodi Mood. Geçen seneki seminerde tanışmıştık.
- Ooo hatırladım Rodi. Hayırdır, sen ararmıydın beni.
+İş, güç, lig derken anca vakit buldum. Aslında ben sendn birşey isteyecektim.
- Buyur söyle.
+ Ben Eskişehirspor'dan ayrıldım. Güney Amerika da yeni birşey yaşamak istiyorum. Yaşanmışlıklarım olsun istiyorum. Brezilya vize vermiyor. Arjantin'e gideyim dedim, orada da taıdık yok. Senin bilgiğin menajer arayan klüp var mı Arjantin'de?
- Şuan aklıma gelmiyor ama yardımcı olabilirim sana. Sezon başlamadan Arjantin'de oalcağım sende gel bakalım buradaki klüplere.
+Çok saol dostum, en ksıa zamanda geliyorum.
Mesaj Yetkileri